| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Stres

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 6776  [Dalších 6506 >>]
Yuki 00,03,07 49504
13.12.2022 23:39:30
ano, to všechno bych brala, ale nesedí mi v tom ta jedna hodina
Pam-pela 97353
13.12.2022 22:12:06
Yuki, vzhledem k tomu, jak obcas reagujes na moje prispevky, myslim, ze nedokazu v jednom prispevku reagovat tak, aby se tu nerozebehla ironicka diskuze, o kterou nemam zajem. Urcite lte odpovedet pomerne obsahle, bylo by to mozna i pro nekoho fajn, ale lidem, pro ktere to ma smysl. Takze strucne….
Reagovala jsem jen na to, ze postkovidovy syndrom muze byt zpusoben temito patogeny…. Byva to tak i po psychickem vypeti, traumatu, jinych tezsich nemocech. Pokud je v organismu rovnovaha, tyhle veci odejdou, nebo se proste zas uspi… ty herpesviry spi v kazdem z nas, s nekterymi se uz rodime. Borelie po ATB taky neumiraji vsechny…a nedostaneme dalsi infekci boreliozy, vetsinou propukne ta spici….takze da se vyrazne ( opravdu vyrazne) pomoci. Vcetne treba i unavy a mozkove mlhy, “depresivniho” postkovidoveho tozpolozeni. Da se velmi vyrazne ovlivnit i alergie a ruzne autoimunitni veci. Ale ten “post-kovid” je nekdy ( spis casto) s velmi rychlym uspechem. Vcetne teda laboratornich vysledku krve, rtg plic a tak, nejen subjektivne
K_at 121378
13.12.2022 19:30:26
Konzervo, že by slečna pracující souběžně se studiem měla obavy ze shánění práce???
Konzerva 153011
13.12.2022 19:07:04
A není u dcery ohledně školy spíš ten problém, že bude končit,takže by se tím měla živit a má z toho obavy,protože má pocit,že nic neumí?
ještě mrzutější mrzutá 158829
13.12.2022 18:57:54
Jen ohledně těch výčitek kvůli pejskovi. Chápu, že si to vyčítáte, ale nevěděla jste, že to tak dopadne. Mně by třeba pomohlo zmírnit pocit viny poslat trochu peněz do nějakého útulku, kde by peníze mohly nějakého psího nešťastníka zachránit.
Yuki 00,03,07 49504
13.12.2022 18:36:02
herpes, chlamydie, borelie... Za hodinu se s nimi stane co?
Pam-pela 97353
13.12.2022 14:59:45
Irmi, s dcerou je to tezke, clovek nema dosah a nekdy muze jen prihlizet. Ale na postkovidovy syndrom muzes zkusit nekoho dobreho, kdo pracuje s biorezonancnim bicom, klidne i doktora, rekla bych 95% uspesnosti minimalne ve velkem zlepseni stavu, nekdy za hodinku terapie. Casto to neni kovidem jako takovym, ale tim, ze se sktivovaly herpesviry, chlamydie, borelie a ostatni spici potvory. Zvlast teda ty herpes, hlavne EB. Treba ti to pomuze aspon v jednom aspektu.
Irmi 103002
13.12.2022 13:47:42
K_at, děkuju. A všem dalším, které přispěly. Mám a budu o čem přemýšlet.
K_at 121378
13.12.2022 12:32:58
Irmi, myslím si, že kdybys neměla slabiny, nepodléhala emocím, nebyla bys normální osobnost. Nebyla bys člověk. Ale nějaký ultra výkonný psychouš. Jsi skvělá, silná a šikovná. Ví dcera, jak se cítíš? možná že by ji překvapilo a pomohlo vědět, že tohle máte stejné. Že i super máma cítí věci podobně jako možná ona. Přeju ti ať se ti daří a všechno zvládneš.
Irmi 103002
13.12.2022 12:29:11
Vranice, díky, mám to kapku z ruky, ale nevylučuju, že využiju. S peer konzultantkou přes Anabell jsem mluvila, dcera problém řeší přes toto centrum. Nevím, jestli mi to pomohlo, tohle onemocnění je dost individuální... nicméně jakousi zpětnou vazbu na svůj přístup jsem získala a snad jsem nepostupovala úplně špatně. Mít se ráda "jen tak" mi moc nejde, jedině ve vazbě na výsledky... což je dáno výchovou a přístupem náročné a tvrdé matky... všechno vím, mám zracioanalizováno, ale pohnout mi s tím valně nejde. Jak jsem psala, vůči dceři jsem postupovala vědomě zcela jinak, ale nevylučuju, že i ona si toto nese...

[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 6776  [Dalších 6506 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.