| 77kraska | 132593 |
|
12.12.2022 17:27:05
Kate, prece vek 50 = idealni vek pro hledani nove prace
pardon, ze si z toho delam legraci, ale osobne myslim, ze ve veku 50+ uz clovek musi hledat predevsim "socialni jistoty" i kdyz moje znama ted v 52 letech nastoupila na pracoviste, kde si stezuje, ze tam jsou sami stari lide...je to urednicke oddeleni jednoho velkeho "statniho podniku" |
| 77kraska | 132593 |
|
12.12.2022 17:25:47
Enny, to jsi ty, ktera pracovala na Uradu pro zastupovani statu?
|
| *Kate* | 158396 |
|
|
12.12.2022 17:08:17
" tak jsem s radostí opustila státní sektor. I za cenu, že tato nová práce je časově omezená, takže za tři roky budu muset zase něco hledat. To už mi bude 50."
To se mi jeví jako ne zcela racionální přístup. Ale chápu, že situace zde asi složitější, než ji popisuješ. |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
12.12.2022 17:01:26
Irmi, napadlo mě to v souvislosti s tou sebekritikou, je potřeba věřit si
pamatuji si, že toho máš za sebou hrozně moc, potřebuješ odpočinout, uvolnit se, já bych šla i do změny, právě proto, že bys mohla začít znovu, tak, jak ty to cítíš a ne tak, jak očekává okolí s výkonností to úplně souviset nemusí |
| Irmi | 103002 |
|
|
12.12.2022 17:00:58
Enny, díky, to já pořád... baví mě to, naplňuje, rozšiřuju si obzory i spektrum znalostí... jen v té stávající práci jsem tím čím dál podezřelejší. Protože běžnější a asi i normálnější je to tak, jak to máš Ty. Já budu na svoji agendu převzdělaná, ale moje vnitřní připosranost mi nedovolí se posunout dál...
|
| Irmi | 103002 |
|
|
12.12.2022 16:57:25
Yuki, to bych nemyslela, nesebevědomou bych se nenazvala. Ani tak myslím nepůsobím. Možná spíš naopak... Jsem spíš nespokojená, aktuálně dokonce nešťastná. A spousta lidí, co mě znají jako výkonnou a stoprocentní, by se divila, co vnitřně řeším.
|
| Ennywan | 4062 |
|
|
12.12.2022 16:56:41
Irmi, jsi dobrá, že ve svém věku studuješ. Já odešla z nového zaměstnání jen proto, že mě čekala úřednická zkouška. Řekla jsem si, že nemám za potřebí učit se zbytečnosti a stresovat se tím. Takže když jsem dostala nabídku jiné práce, tak jsem s radostí opustila státní sektor. I za cenu, že tato nová práce je časově omezená, takže za tři roky budu muset zase něco hledat. To už mi bude 50. Takže klobouk dolů, že vzděláváš.
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
12.12.2022 16:50:42
Irmi, jak jsi na tom se sebevědomím? nic moc, bych si tipla. Nebo se pletu?
Zkus zapracovat na tom, když budeš působit sebevědomě, pomůžeš sobě k lepší práci a pomůžeš i dceři, bude ti víc věřit a bude v tobě vidět větší oporu. Lepší práci bych brala jako první změnu. Máš na to, máš chuť práci změnit, jdi do toho. Sice je každá změna velký stres, ale chodit do práce, kde ti nebo dobře, je stres taky velký a navíc nekonečný, ta nová práce se může stát příjemným místem. Navíc tam není potřeba tahat s sebou starý starosti, můžeš využít to, co ses naučila jinde, a to nejen práci, ale i jednání s lidmi a budování vlastního postavení a toho, jak tebe budou vnímat noví kolegové. Pokud ti v práci není dobře a chceš změnu, možná se to projevuje i na zdraví. Víc bych zatím neplánovala. Pokud má dcera léčbu, pak je pod dohledem a ty můžeš být maximálně oporou, tak jí buď. Maximálně přijímající maminka, která chápe, řekne svůj názor, ale nevnucuje svůj názor jako jediný správný. Držím palce 👍 |
| 77kraska | 132593 |
|
12.12.2022 16:49:20
Irmi, at tak nebo onak, zdravi ma prednost pred praci.....Tvoje i dcerino...bez zdravi nejde delat zadnou praci poradne
|
| Irmi | 103002 |
|
|
12.12.2022 16:46:42
Kosatko, díky, to už jsem někde zachytila, ale mrknu znovu. Děkuju!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.