| Bára + 4 | 20280 |
|
|
2.11.2024 19:19:02
Magráto, držím palce, at to jde hladce. Jsem asi o fous starší než ty. Teď v září státnice. Je pravda, že v době studia dvě celkové anestezie, 3x covid, tak to s tou pamětí není jak zamlada. Ale zvládla jsem to na hektolitrech kafe. Spíš než paměť mě trápilo udržet pozornost. Ale jak se do toho člověk dostal, tak pak už to šlo.
|
| Kaipa | 98564 |
|
2.11.2024 19:08:58
77, a hlavně žádná narkóza. Před 7 lety jsem byla operována dvakrát ve 4 dnech a od té doby jsem hloupá.
![]() Mojí devizou bylo rychlé myšlení, ovšem to je v háji. Jinak samozřejmě chápu, že ne/pít je mé rozhodnutí, zatímco ta narkóza spíš ne. |
| magrata1 | 95172 |
|
|
2.11.2024 18:53:48
Tak s tím fakt problém nemám. Na školním srazu jsem pila, což bylo asi po půl roce. Vypila jsem za celý den asi 3 dcl vína, doma suchá domácnost, do práce dojíždím.
|
| 77kraska | 132593 |
|
2.11.2024 18:44:36
magrato, hlavne nepit alkohol
ve svem veku 55+ uz vidim rozdily mezi mymi vrstevniky, kteri roky piji alkohol a kteri vubec nepiji...rozdil v chapavosti, v pameti, soustredeni... |
| magrata1 | 95172 |
|
|
2.11.2024 18:39:33
Dala jsem se na další studia, ale vzhledem k věku (leze na mě přechod) a vytížení klesá moje mozková produktivita. Potřebuji nějaké "žrádlo" pro mozek.
Kdysi se mi osvědčila tinktura z ginkga, ale pamatuji si, že trvá nějakou dobu, než to začne mít efekt. Tak už bych ráda najela na užívání, ať to nezačne účinkovat "s křížkem po funuse". Vzhledem k tomu, že jsem to brala před více než 20 lety, nevím, kdo teď nabízí kvalitní preparáty. A taky jestli jsou lepší kapsle, nebo tinktura. Máte zkušenost? Podělte se o ni se mnou, prosím. A klidně přidejte i jiné tipy na podporu učení. Díky |
| Čumča. | 160024 |
|
|
2.11.2024 9:34:02
white, má váš příběh nějaký vývoj?
napiš.... |
| Čumča. | 160024 |
|
|
2.11.2024 9:31:56
Vážný, až takhle vážné
, to si neumím představit, máš pravdu.Nicméně - super, že jste našli řešení, že manželka vstává dříve a užití toho léku jde zaspat - to je perfektní Hele, vydrrrrž, to bude polevovat a zbydou pozitiva toho medikamentu. Zhubnuls dvoucifernou hodnotu, to v kombinaci s tvými diagnózami je mistrovský výkon! Vedeš si výborně. Manželka se k tobě přidala, nebo jsi na to sám? Pochval se, vedeš životní válku a daří se ti |
| Vážný2 | 158667 |
|
2.11.2024 1:28:49
Já začal hubnout a zjistil jsem, jak často jsem nepříjemné stavy těla, úzkosti a deprese zaháněl jídlem. A když to nebylo, tak jsem měl místy pocity na hranici nějakých halucinací apod. A nebo jsem se nebyl vůbec schopný dokopat do práce.
A korunu tomu daly ještě psychofarmaka na hubnutí. Po poradě s psychiatričkou se to podařilo zkorelovat a objevil jsem, že když si je vezmu při probuzení ráno s manželkou, tak že zaspím ty blbé fáze, než budu vstávat já. Ale první týden to bylo fakt na hlavu. (Nevím jestli někdo, kdo už má úzkostně-depresivní poruchu, může o něčem psát, že to bylo na hlavu. Ale zase, když řeknu, že to bylo na revolver, tak už by v někom mohly začít blikat proti-suicidální majáčky.) |
| žiraf | 54559 |
|
|
1.11.2024 22:01:53
Alkohol snad může být nevědomým "léčením" (přebitím) dosud nediagnostikované deprese. Tak jestli začal pít z tohoto důvodu, je mizerný psychický stav po vysazení přirozený.
|
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
1.11.2024 9:49:05
to se některým lidem stává
proto je dobrý odvykáním procházet s lékařem |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.