| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Problémy s nehty

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 859  [Dalších 569 >>]
Kopřiva Dvoudomá 34182
19.7.2013 9:55:50
Kdyby se jí tam nechtělo, může doma zkusit chytrou houbu - to je jakási houba, co se živí plísněma. Zkušenosti v široké rodině výborný. www.chytra-houba.eu
Xantipa. 34439
19.7.2013 9:54:24
Tak já ji měla - ale bylo to z infekce - možná to je jedno. Každopádně plíseň se léčí dlouho, protože se musí čekat, až nehet odroste. Každopádně odstříhla si kus nehtu s tím, že se to pošle do laborky, aby se zjistilo, co na to. Ale řekla mi, že to trvá dlouho a navíc ta plíseň se prý může vyvíjet a po čase zase bude na jiné úrovni a ten lék, co na to dostanu, nebude působit.
A měla idiotský nápad - servat mi ty nehty - nerealizovala to, jen navrhla. Podívala jsem se tak, že už to nezopakovala a já jí jen řekla, ať na ty moje hnusný nehty moc nesahá krom toho ustřižení vzorku, že by to nezůstalo bez následků.
No, ale poradila - na jednu ruku jsem dávala tea tree /nebo jak se to píše/ olej, na druhou taky s tím, že až přijdou výsledky a bude mast, tak jedna zůstane u současný léčby a druhou budu léčit přípravkem od nich. Na to nedošlo, než přišly výsledky, bylo vidět, že olej zabírá. Ale na nohou to jde pomalu, nehet na noze roste o polovinu pomaleji než na rukách - manžel měl plíseň na nehtu palce u nohy, nevím proč, mazal olejíčkem plus jsem koupila něco v lékárně. Je vidět, že to funguje. Ale počítám, že třeba na kožním udělá i rozbor krve a nebo pošle na rozbor.
Hana36 81489
19.7.2013 9:20:07
Zjistila jsem, že matka má plíseň na všech nehtech u nohou. Nic jí nebolí, tak má pocit, že nic není třeba léčit. Posílám jí na kožní. Jakou léčbu může v dnešní době očekávat? Je jí 60 a před rokem brala lély na játra - měla špatné testy.
peggy 137116
15.5.2013 11:13:23
INADINE v lékárně
Náraz do zdi
  • 
7.10.2012 11:23:28
Ahoj! Vcera jsem, take pri uklizeni, narvala rukou do zdi! Opravdu neskutecna bolest! Akrylovy nehet neodpad, ale nejspis jsem si urazila i svuj nehet od luzka! Je lepsi sundat akryl nebo ho nechat a cekat nez sroste muj nehet k luzku? Navic mi luzko asi zacina hnisat!
Karolína 132776
29.9.2012 21:51:12
Na třepení nehtů mi moc pomohla Donna Nails. Beru ji sice zatím chvíli, ale nehty se mi třepí mnohem míň.

Pavel
  • 
19.9.2012 22:59:04
Mně plísně na rukou snad už definitivně vyléčila Chytrá houba. Plísně mě trápily spoustu let a když jsem zkoušel léky, po čase se vždycky vrátily. Na doporučení kamaráda jsem koupil přípravek Bio Block, který obsahuje Chytrou houbu a nemůžu si ho vynachválit. Léčba sice trvala pár měsíců než plíseň zmizela, ale teď už se za nehty nemusím stydět. Přípravek se dá sehnat v lékárnách nebo na internetu. Informace najdete třeba tady - http://www.pythium.eu/cs/pece-o-ruce-3/. Přeju brzké vyléčení!
Eliašek a Jakoubek 121358
13.9.2012 16:11:47
Ahojte holky tak nehet srostl asi 3den k lůžku nebo aspon držel jenže ja každou chvíli si ho o něco urazím včera naposled o ledničku už mě to važně s...~q~zítra jdu aby mi to celé strhli už to nemužu vydržet tu bolest jak se oto maltím jak to mám věčně ovazaný a nemužu nic kašlu nato chci to celé prič!ale bojím se že to bude horší~n~když bude celí nehet dole~a~
Eliašek a Jakoubek 121358
8.9.2012 20:35:58
Ahojte holky no to právě žádnou pojistku nemám~q~ale udělám si jí když sem ted zistila jak sem blbá~t~dnes mi to paní odnás z baráku převazala a ošetřila pracuje na chíře, vypadá to líp jak včera ale bolí stále ne teda nak moc občas zavdím a to se mužu po....~8~ale jinak už snad dobrý tak uvidíme nikomu bych to nepřála~a~
Pedrosaa 72553
8.9.2012 14:49:02
Zrovna minulý měsíc s tím samým problém přišla moje sestra, kamarád jí shodil do bazénu a jak se strkali tak si utrhla nehet ,ale úplně komplet.. byla s tím na chirurgii, asi týden chodila na převazy ,ale už se to docela hojí, vypadá to dost nehezky,snad jí naroste nehet pěknej a ne nějakej zdeformovanej.. Ale co chci říct.. pokud máš nějakou pojistku tak ti to pojišťovna proplatí..
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 859  [Dalších 569 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.