| Lei | 37503 |
|
|
3.11.2023 11:47:04
My děláme velký hrnec jako základ na pho a pak jsme schopni to jíst celá rodina týden, klidně každý den, jen se dokupuje, co zrovna došlo, jestli rýžové nudle nebo koriandr...:-D, zrovna dnes ráno jsme se u snídaně shodli, že už dlouho nebyl hrnec...(byl před měsícem). A s velkým úspěchem se setkalo i pho z divokého kance.
|
| Lei | 37503 |
|
|
3.11.2023 11:41:17
Dá se zamíchat ráno třeba do jogurtu, kefíru...
|
| neznámá | 91073 |
|
3.11.2023 11:38:31
Já měla tento
DermoCollagen ProVenus Chuťově asi jako nedobré rozpustné vitamíny, trošku vazké, ale rosol to nebyl ani náhodou. Nic, co by mi chutnalo, ale nechalo se vypít. |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
3.11.2023 10:49:04
methionin, je to na vlasy, nehty a kůži
|
| Peppa | 133447 |
|
3.11.2023 10:41:31
Biosil je v pohodě. Přibírá se po Methioninu, taky jsem ho brala a vysadila.
Já občas když si vzpomenu beru Anacaps, ten je na vlasy a nehty, nehty jsem měla pevný vždycky, tak neposoudím, ale určitě jim to nemohlo uškodit. |
| Peppa | 133447 |
|
3.11.2023 10:31:40
Polévky obecně vařím minimálně, takže i vývar dělám jen podzim až jaro, prakticky jen kuřecí, ideálně s kouskem kachny, hovězí mi nechutná, jak je to takový nakyslý. Nijak neredukuju, už v základu je silný, taky mrazím.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
3.11.2023 10:20:50
dělám vývary ze všech kostí a odřezků, co se u nás vyskytnou - potom ho redukuju na malé dávky a mrazím - polévka je z toho potom hotová do deseti minut
|
| Tatramelka+3 | 66284 |
|
|
3.11.2023 10:16:50
Vývar dělám často, používám ho skoro všude a teď na podzim do hutných polévek a nebo vývar s nudelmi a zelenou.
Tak buď ho mám v nějakém pokrmu a nebo ráno, když nevím co bych snídala nebo jdu běhat, tak si vývar ohřeji a do žaludku je to fakt příjemné. Nebo když přijdu večer domů a je mi zima. Synkové jej pijí před závody, většinou na jaře, na podzim, když je ráno ještě zima a lezavo. Nebo si k obědu do něj hodí čínské nudle, trochu zeleniny a vajíčko. Přes léto a když je teplo polívky ani vývary vůbec nedělám. |
| Enko | 11587 |
|
|
3.11.2023 10:16:27
Mam 55 kilo...porad, at Biosil beru nebo neberu.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
3.11.2023 10:12:12
Peppo, snídat vývar, to pochází tuším z čínské medicíny
![]() |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.