| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vybavení pro děti - ostatní

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 4898  [Dalších 4598 >>]
Klabe+3 kluci (08,10,15) 83527
21.9.2015 11:02:28
Pěkné dopoledne,
jakou byste doporučili rostoucí židli pro čerstvého prvňáka (128 cm). Určitě nechci točící na kolečkách (synek nese znaky hyperaktivity, takže si dovedu představit, jak by na ní psal úkoly). Líbí se mi KLára 2 od Domestavu a pak jsem uvažovala i nad židlí Jitro. Jaká se osvědčila u vás? Budeme kupovat rovnou dvě (mladší syn nastoupí do školy příští rok), tak bych chtěla něco vyzkoušeného a osvědčeného. Díky.
Kafe 134466
11.9.2015 18:44:51
Mám obyčejné bez vibrací, z Detskydum.cz. Polohovatelné je (nikoli do úplného lehu, to není třeba), houpe se a dá se i stabilizovat. Hrazdičku má (jde sundat). Malá je v něm ráda.
Wicca + wička 81024
11.9.2015 15:20:44
Byli jsme spokojeni s tímhle, mám ho pořád doma. Druhé mimi ale už nebude, pokud máš zájem si ho vyzvednout za zlomek ceny na P4, napiš mi sem, pošlu ti e-mail. Je to přesně tohle http://www.e mimino.cz/bazar/vibracni-lehatko-fisher-price-582890/ (umaž mezeru v odkazu).
Evista 25207
11.9.2015 15:02:11
Pro dceru jsem měla polohovací lehátko až do lehu, asi Babypoint. Nemělo vibrace a ma madlo jsem navěsila co jsem chtěla. Nechtěla v něm být a do lehu jsem ho nedala snad nikdy.
Pro syna jsem pořidila lehátko Fisher price tady toto
http://detska-lehatka.heureka.cz/fisher-price-houpaci-deluxe-t4145/galerie/?obrazek=a9797f87c576c8fd61e834785c9d8eb4
A měl ho rád. Vibrace jsem také párkrát zužitkovala. Úplně do lehu nejde je to takový pololeh, ale podle mne to bohatě stačilo. Nebyl v něm celé dny. Byly na to trošku jiné zvířátka a ty měl moc rád. Lze zafixovat napevno nebo houpat.
Příště leda Fisher price.
MíšaP 147689
11.9.2015 14:39:51
Zdravím, prosím potřebovala bych poradit. Chci pořídit dětské lehátko. Nějaké, ve kterém dítě mohu i pohoupat, ale lze pak zafixovat do pevné polohy. A druhý požadavek je, aby bylo polohovatelné i do úplného lehu (ne jen do polosedu, sedu).. což jsem zjistila, že zdaleka ne každé umožňuje (spíš neumožňuje, z toho co jsem viděla). Prosím poradíte mi nějaký typ, který třeba máte doma, a jste spokojené? Když bude mít třeba ještě vibrace nebo jinou vychytávku, tak proč ne.. akt jsem se snažila to nějak nastudovat, ale ztrácím se v tom.. většinou je uvedeno třeba jen že lehátko je ,,polohovací" a tím to hasne, z toho se to podstatné nedozvím. Díkes
Winky
  • 
9.8.2015 0:41:55
Mozna nejaka moda z ciny, tam teda cpou jadeit (ten se mi mmch hodne libi, ale spousta toho je fake, jen zeleny sklo, tudiz u neceho co "frci" bych se napodobenin bala taky)
NovákováM 120401
7.8.2015 21:30:52
Holky možná maminkovská důvěra a placebo, jako ty náramky, co zvyšují fyzickou kondici... apod. věci.
Ale nakonec - není to jedno?
Hlavně, že v nouzi něco zabere. No.. opatrně. Ale myslím, že korálky neublíží.

(MMCH, vidím to podobně jako Alraune, ale nechce se mi to vysvětlovat).. mně fungují Homeopatika a leckdo by mi vysvětlil, že to není možné.
splechtulka & M+J+R 35354
7.8.2015 21:06:05
No, u nás to fungovalo. Vyzkoušela jsem po prochozenych nocích a zabralo. A je mi vcelku sumak čím to bylo. Manžel byl rád,že se vyspí.
Drop 147259
7.8.2015 17:29:25
Olgavo, ale pochop přeci, že pro české děti je to extrémně nebezpečné.
Drop 147259
7.8.2015 15:02:00
tak to už je ale sled hodně událostí, za prvé by se museli korálky přetrhnout, což je u toho magnetického uzávěru málo pravděpodobné, za druhé by se musel ten jeden korálek sundat z té šňůrky, dejme tomu, to je možné, pak by ho muselo dítě nacpat do pusy a místo spolknutí vdechnout, tak teoreticky to možné je, ale stejná pravděpodobnost je, že se otevře náušnička a stane se s ní to samý a ještě jsem o takovém případu neslyšela a jak dlouho by muselo být mimino bez dozoru, aby si stihlo korálky roztrhnout, jeden kamínek sundat a následně ho vdechnout
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 4898  [Dalších 4598 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.