| Pippi | 108434 |
|
|
7.8.2015 14:56:49
No, zřejmě to zase tolik nefrčí, když jsem tu asi jediná, kdo to dítěti dal
U prvního dítěte jsem si taky myslela,že to je pitomost a neměla jsem je. Jenže u druhého mi na prořvané noci kvůli zubům nic nezabíralo, tak jsem ze zoufalství vyzkoušela jantarové korálky a od té doby je klid (s výjimkou týdenní horečky, když mu rostlo 7 zubů najednou). Můj manžel je k tomu také skeptický, ale vzhledem k tomu, že od té doby byl malý v klidu, do toho nemluví. |
| Žžena | 83005 |
|
7.8.2015 14:52:20
Tak ono tam není jen riziko snězení, ale třeba vdechnutí, žejo.
Nebo třeba narvání do nosní dírky (u mnoha dětí oblíbená kratochvíle) a následná návštěva ORL. |
| Koulička M | 128389 |
|
|
7.8.2015 13:43:20
Děkuju, jdu koupit a číst, taky mě to zajímá, takové ty "kameny pro vás podle znamení" kdysi jsem se někde dozvěděla, že pro střelce je tyrkys, mně se moc líbí, tak jsem si ho koupila a pak jsem zase někde četla kameny pro střelce a on tam nebyl........ Ono to asi není tak jednoduché, že.
|
| Drop | 147259 |
|
|
7.8.2015 13:25:40
ten korálek nejde z toho provázku sundat nebo maximálně ten jeden první, protože za každým kamínkem je uzlík, takže se další kamínek nepřevlíkne přes ten uzlík. I kdyby ten korálek kojenc snědl, tak je tak malinký a prostý jakýchkoliv hran, že by se mu velmi pravděpodobně nic nestalo.
|
| Drop | 147259 |
|
|
7.8.2015 13:23:48
Inko, možná jsem máklá, ale já zase nevěřím, že je to proti bolení zubů a to jsem hodně alternativní. Beru to jen jako naprosto nealegizující způsob ozdobení malých dětí. Možná že nosí štěstí, ale to je ve hvězdách.
Aky, provádím-li na těle nemluvněte cokoliv co mu působí takovou bolest, že kříčí bolestí a není to nic co by souviselo s jeho ošetřením, vyšetřením, tak to týrání je. Že je k tou společnost tolerantní je věc jiná. S oznámením na sociálce bych uspěla asi jako, kdyby v Somálsku chtěli někoho trestat za ženskou obřízku. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
7.8.2015 13:17:24
Si ňáklá máklá, ne? Jak jsem mohla tušit, že je to proti bolení zubů. Už jsem si to vygůglila, Tobě by asi ruka upadla kdybys místo invektivy normálně odpověděla.
|
| aky | 102722 |
|
|
7.8.2015 13:13:35
... mně vadí náušnice, protože to je týrání, ale něco na krku dětí mi fakt nevadí
Takze sup,sup, kazde dieta s nausnicami hlasit na OSPOD ako tyranie deti, myslim, ze mas oznamovaciu povinnost. Alebo si zrovnaj terminologiu so zvyskom sveta. ![]() |
| Drop | 147259 |
|
|
7.8.2015 13:12:08
Inko, k čemu to má být dobrý? Na to mě napadá jedna odpověď - maže se to na chleba.
![]() |
| Drop | 147259 |
|
|
7.8.2015 13:08:45
neestetické? Jsou velmi hezké a dětem sluší. Hlavně v nich není nic co by bylo nebo mohlo být alergenem, jako třeba v rlzných kovech jsou příměsy, které mohou způsobovat potíže, dokonce i v chirurgické oceli. Takže je tohle jedna zaručeně přírodní ozdoba.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
7.8.2015 12:54:55
A proč se to těm dětem teda dává? K čemu to má být dobrý.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.