| Girili | 117849 |
|
|
7.8.2015 12:49:03
Mne to obecne nevadi - at si kazdy vesi na sve deti, co chce, i kdyz mi to pripada nesmyslene a neesteticke.
![]() |
| sovice | 18997 |
|
|
7.8.2015 12:30:39
Díky za tipy!
|
| Alraune | 129596 |
|
|
7.8.2015 12:05:08
Kup si nějakou knihu od Kreperata https://www.kosmas.cz/autor/4860/josef-pavel-kreperat/, je fakt dobrej a má to pěkně zpracované i s místy nálezů a chemickým složením.
Jede tedy spíš čakry a takové věci, nicméně faktograficky je výborný. Nebo, jestli chceš ušetřit, tak koukám, že moje Magie kamenů do čtečky za osmedesát kaček. http://www.palmknihy.cz/magie-kamenu.html V tištěné formě už je rozebraná. Já se čakrám nevěnuju, je to víc z evropského pohledu. Jinak, tvůj odložený kámen se dá znovu nabít, naopak, bude odpočinutý. Pokud ráda pracuješ s kameny, kup si nějaký pěkný větší krystal křišťálu, s tím v podstatě nemůžeš udělat chybu. Je stabilní, nejvýš se unaví, ale neznečistí. Jantar, perly, korály... ty jsou hodně citlivé, mohou i škodit. Dítěti bych jantar nedala, růženín je bezpečný. Obecně, pokud člověk neumí s kameny pracovat, je nebezpečné dětem a nemocným nějaké léčebné kameny cpát. |
| Saamajna | 115449 |
|
7.8.2015 11:02:34
http://aber-natuerlich.de/bernsteinkette-baby-kinder-p-119.html
|
| Mishula | 130062 |
|
|
7.8.2015 10:30:35
Stejně bych to já osobně děcku kolem krku nedala.
|
| Drop | 147259 |
|
|
7.8.2015 10:24:02
jsou k tomu velké diskuse na e miminu, píšou holky, že si to nechávají přivést z Rakouska, tak nevím zda to v ČR mají, ěkteré mají magentický uzávěr, takže když by to hodně táhlo, tak se to rozpojí
|
| sovice | 18997 |
|
|
7.8.2015 10:10:30
Alraune,
děláš léčení kameny? To mě zajímá, moc. Jsem taková nealternativní, ale dobře na mě působí kameny v ruce. Kameny (i zcela obyčejné šutry ) mám fakt ráda. Kdysi jsem mívala jakýsi polodrahokam (už nevím jméno, akorát, že byl hnědý ) při bolestech žaludku, ten jsem občas omývala a dlouho byl "živý", ale pak to přešlo a já ho přestala používat a on pocitově "vyhasl". Nejraději asi mám malachity. Nemáš tip na nějakou stránku, kde by se o kamenech psalo víc? Nebo na "kámen na revma" V těchhle záležitostech se na internetu nevyznám a nerozliším kvalitu stránek / rad... |
| Alraune | 129596 |
|
|
7.8.2015 10:02:03
Nereaguje... lépe řečeno, musela by to být pořádně vysoká teplota dost dlouho a pořád je možnost, že to reaguje na teplotu okolí. Korál je citlivý, ale hlavně na vlhkost a tamblovaný korál je ještě většinou něčím preparovaný.
|
| Alraune | 129596 |
|
|
7.8.2015 9:59:50
Fakt? Musím se tam jít podívat.
Jinak, jantar není zrovna stabilní a miminu bych to nadlouho nedávala. Když už tedy někdo věří na léčení kameny, tak zrovna jantar je třeba kontrolovat a pokud se nabíjí, tak nabít opatrně. Zažila jsem, že jantar způsobil popáleniny. Skeptickým pohledem - ano, mohlo to být psychosomatické. |
| Alraune | 129596 |
|
|
7.8.2015 9:51:32
Zabývám se litoterapií spoustu let, ale žádní mimino s jantarem jsem neviděla :)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.