| Alena | 129302 |
|
18.3.2021 10:24:51
" s nastavitelným kloubovým predstavcem.., byl k něčemu vůbec?" Tak dat vic jak 25 tisic za kolo a jeste ho doladovat nejakym predstavcem, aby vubec sedelo mi nepripada jako dobry napad. I kdyz bude vyber letos asi mensi, opravdu bych se neupinala na Authora, damsky ram a jeden obchod, ale zkusila vic znacek. Take mam pansky ram (dneska uz spis unisex) a sedi mi lepe.
|
| Simeona a 3 | 68216 |
|
|
18.3.2021 9:20:42
Opravdu trváš na dámském kole ? Nechceš vyzkoušet i pánské ? Mám pánské horské kolo vel. L (měřím 173cm) - kupovali jsme ho pravda, aby na něm mohl vyzkoušet jízdu i syn, než mu pořídíme jeho kolo, ale jezdí se mi na něm výborně. Má i hodně široká řídítka, ale po chvilce zvykání s tím nemám žádný problém. Loni jsem jezdila do práce na kole, bylo to prima.
|
| L+ 2m | 114525 |
|
|
18.3.2021 8:57:35
Urcite vyzkouset, trochu projet alespon nekolik km. Ja mam podobnou vysku a mam na 29 kolech Superior, M-kovej ram. Ale moc dobre se mi jezdi na synove panskem, vel. 29,ram S, take superior. Tam mam prikoupene svoje sedlo. Me asi vlastne vyhovuje vic to panske, vlastne uz je to pry unisex, jezdi na tom i zeny. Tak jestli nekouknout i timto smerem.
|
| Piggy | 5422 |
|
|
18.3.2021 7:23:00
Z toho mám obavy ptz u všech horských dámských kol Author jsou jen tyto velikosti..Mám delší nohy tak stangle ok ale co ruce..Tvrdi mi že 16 mi bude malá a dle tabulek na internetu je tak do 165cm u authora.Ale kdyby mi to nesedělo tak bych asi musela to trekové/crossove 17 ta mi vyhovovala..(ta co mi ukradli) ale co když chci horské jako manzel..? Jiná dámská značka než author zatím moc není říkali že tento rok bude blbý kvůli pandemii a dodávky některých značek mohou váznout měsíce...byla bych bez kola.
Nemá zde někdo zkušenosti s nastavitelným kloubovým predstavcem.., byl k něčemu vůbec? |
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
17.3.2021 21:17:40
Vyzkoušet! Kolo je pro ženu investice na pár let. Musí opravdu sedět. Rozhodně zkus, jak vysoko máš štangli. Musíš mít pohodlně ruce. Dneska jsou dlouhá řidítka všude, může tě brzy tuhnout krk i při menším záklonu.
|
| Piggy | 5422 |
|
|
17.3.2021 17:02:53
Budu si kupovat horské kolo (author traction asl 29) místo ukradeného kola , chtěla jsem původně trekové, ale dopurčovali mi horské, že je pohodlnější na šotoliny, polní cesty i okresky...tak kupuju.. a doufám, že pojede dobře i po asfaltu.
Mají ale ve velikostech 16´´ a 18´´, dle parametrů (výška 168-169 cm)jsem přesně uprostřed, 17´´ nemají (treková ale ano..) doporučujou mi 18´´ (dámský rám). Jen přemýšlím, zda mi nebude velké (nebudu natažená dopředu, a zaklánět hlavu?..), 16´´ prý by na mne byla malá. Říkali, že mohu si eventuálně nechat vyměnit představec za nastavitelný v kloubu a tím si zvednout o něco řídítka výš.. Máte s tím někdo zkušenost? Zatím je objednáno a až dorazí vyzkouším ho ještě u obchodu.. do té doby ať mám nějaké utříděné info nebo mám zbytečné obavy?? |
| Bellinka | 134640 |
|
|
4.3.2021 20:01:03
Loni jsem si kupovala nove kolo, chtěla jsem treka (mela jsem ho do te doby a velka spokojenost). Ale vsichni me od treka odrazovali z tady jiz uvedených důvodů a doporučovali horske a s uzsimi plasti.
Nakonec jsem vzala klasické horske a jsem spokojena taky. Jezdim prevazne zpevnene cesty/silnice, opravdový teren malokdy. |
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
4.3.2021 11:13:04
Mám krosové Merida, spokojenost veliká.
|
| Vanda | 4345 |
|
4.3.2021 9:09:38
Kup si horské, jak radí Caira. Je to mnohem pohodlnější, komfortnější. Treking je kompromis na všechny strany, není to dobré. Letité zkušenosti.
|
| zerat | 18305 |
|
|
4.3.2021 8:30:28
Já i obě děti máme crossové kolo to je kolo mezi horským a silničním a jsme s nimi maximálně spokojení. Děti na nich odjezdily i cyklisťáky se školou a kola si chválily. Horská kola mi přijdou už od pohledu hrozně masivní... My třeba jezdíme v terénu strašně málo a dřít se na horákovi po silnici mi přijde zbytečné.
Pokud se ptáš přímo na značku, tak dva máme Kelly´s a jedno má Apache a spokojenost maximální. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.