| Dooly. | 12201 |
|
|
29.12.2020 11:34:14
Pevalo,myslím,že to ke dobrá varianta..Ja ho mam jako druhé kolo,nejvíc jezdím na tom horském celoodpruzene, ale to je ten tip terénu tady.. A na léto plánuju e bike místo auta do práce..Proto jsem za něj nechtěla dávat moc peněz. Tohle je myslím dobrý kompromis. Je tedy těžké jako svina.. jenže to ebiky vsechny
|
| Dooly. | 12201 |
|
|
29.12.2020 11:24:56
Pevalo ten Leader Fox Kent je ve tvé cenové relaci
https://m.heureka.cz/elektrokola/leader-fox-kent-2020/ ( zadej do vyhledavace) a má dokonce silnou baterku 625 a také vysoký tocivy moment 95nM Baterku používají stejnou jako ty Cruisses p kterém píšeš Je to česká firma s 20 let tradicí ,sídlo mají v C.Budejovicich Mně Bosch baterky připadají příliš hlučné ( porovnání s mou ,když jedu vedle těch lidí co ji maji) a výdrž..no hele..syn vyrazil na tom našem a vedle něj kamarád s baterií Bosch. Vrátili se a syn měl ještě 40% ,kamarád byl na 0 už kousek před městem. Ale je tedy možné že měl starší model a menší kapacitu,to nevím jiste |
| Dooly. | 12201 |
|
|
29.12.2020 11:20:50
Pevalo já mám super lehké,celoodpruzene dámské horské kolo od ghost. Pecival taky nejsem..a tak jsem si troufla jet na vyjíždku s kamarádkou, která má teekingovy ebike a nadváhu...
Hele..odvarila jsem se dokonale. Bydlíme v kopcovitrm terénu a ty kopce jsem prostě nedávala. Na rovině to nebyl problém To samé se mi potvrdilo, když jsem si já koupila ebike a vyrazila s klukem,co roky trénoval bikery.On mi na rovině a z kopců ujížděl, ale ty kopce mu dávaly zabrat a poslední už zůstal vzadu. Sám přiznal že se vystavil. ( mělo jsme i tak průměrnou rychlost 26km/h) |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
29.12.2020 11:13:23
pevalo,
nepoužívam ho tak často ako normálne horské kolo. A síce som to vedela dopredu, že to nebude "hlavné kolo", tak napriek tomu je jeho cena neúmerná tomu, ako často sa využíva. Po zľave stálo tuším trošku nad 60. Napriek tomu, že to nie je "celopéro", tak je skvelé (porovnávam s tým, ktoré som mala predtým požičané). Mám toto: https://www.dajsport.cz/ktm-macina-race-271-glory-deepurple-white-2020&volbashow=151603 |
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
29.12.2020 11:03:31
Jo, je to možné. Pokud se s elektrem nebudeš chovat jako mistr světa a ostatní bez ekol tě nepošlou kamsi, možné to je.
Jezdím normálně s kamarádkou, ona má e kolo, já ne. Ona ví, že jsem astmetik a že zatímco ona zapne najaře do kopce pohon, já jedu na svý a při povídání polykám pyly... a proto nepovídám. Respektuje, že jí beru sebou (ano, já jí, protože já mám najeto a projetu) a že holt nevyjíždím kopec rychlostí 25km/h. Tak snad máš rozumné kamarády, ne? |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
29.12.2020 10:07:01
Pevalo (no to vieš že neodolám a do diskuzie musím prispieť
)Inak, čo som tak naposlúchala pri vyberaní ebiku - záleží pre koho a kam (aký terén) to je. Manžel si vzhľadom k jeho váhe vybral najsilnejšiu baterku (630). Ja som o 1/2 ľahšia, baterka je 500 a vydrží mi omnoho dlhšie než jemu (stačila by mi 400). Takže ak máš nízku váhu, tak nemá cenu si priplácať za lepšiu baterku. Motor najlepší je Bosch (4. generácia - vpredu velké kolečko). No a potom či chceš celoodpružené alebo nie, ale to už sú ceny 100 a viac tisíc... Mne Ježíško priniesol bicykel, z ktorého som si sadla na zadok (priznám, že i kvoli vzhľadu, je prosto krásne) a viem, že bude x-krát viac využívané než to elektro. Na druhej strane - na dlhé kopcovité trasy je ebike zlatý a dáva nám oveľa viac možností čo sa výletov týka. Takže ja som za kombináciu. Zároveň ale priznávam, že ebike neberiem ako srdcovku, ale ako nutnosť. Napr. to nové milujem od prvej chvíle, vzala som si ho dokonca do bytu a kochám sa ním, to by mi u obr (a ťažkého) ebiku ani nenapadlo. Je to pre mňa len nástroj. Šikovný, užitočný, ale furt len nástroj. |
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
29.12.2020 9:20:34
Spíš jdi do kamenného obchodu a vyzkoušej. Každá značka má jinou geometrii rámu a ne každá ti bude vyhovovat.
Z mé zkušenosti: Vyber s velkou výdrží baterky. Co slýchám, nemá cenu investice pod 50 tisíc za kolo - aby už to vypadala a aby už se na tom fakt dalo jezdit. Měla jsem půjčené ná Dolní Moravě - pokud žiješ v podobně kopcovité krajině a miluješ výlety do kopců, pak využiješ. My se shodli, že na Brdy by to byli promrhané peníze (pro nás). A bacha! Není to moped bez papírů... mnozí uživatelé elektrokol si to dost pletou. |
| Dooly. | 12201 |
|
|
29.12.2020 7:56:49
Cruisses jsem uvažovala taky ( to jsou ty co někdo zatajil Jagrovi)
Cenova hladina srovnatelná s Leader Fox,kt.da za tu cenu ale většinou o radu vyšší komponenty( presmykac atd) A také musím přiznat,ze se mi od nich líbil málokterý design.. |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
29.12.2020 7:33:08
Manželho má rok a, půl, teď jsem k vánocům dostala poukaz na kolo taky. Chce koupit značku Cruisses (neb otak nějak). Je to český výrobce. Cena cca 45 tisíc.
|
| Dooly. | 12201 |
|
|
29.12.2020 7:20:28
Jako cenovĕ dostupné a kvalitní jsem po radách kluků co jezdí, vyhodnotila Leader Fox Kent.( model 2020)
Je to česká značka. Máme ho zatím od října, střídám se o něj se synem a milujeme ho oba. ( syn si na něm byl zajezdit ještě vcera) Srovnání stupně výbavy vůči ceně je příznivější , než např Ghost, kde se platí za značku. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.