| Renka + 3 | 26652 |
|
|
30.8.2020 17:29:05
Kvítko, to je vážně zvláštní, řešili jsme také jednoho sportovce, kterému se nezvyšoval tep, ale to opravdu nakonec byla porucha sick sinus syndrom. Jinak jsem se s tím nesetkala, že by člověk na kole makal a tep nešel nahoru.
|
| kysnutá knedla | 99495 |
|
30.8.2020 17:18:27
"Když už jsou ortodoxní cyklisté proti elektrokolu, ať si alespoň své pohrdání nechají pro sebe a neničí tím sebevědomí těm, kteří se třeba po x letech vydali sportovat."
![]() ![]() |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
30.8.2020 17:14:20
Kvítko, to máš prostě kus od kusu. Je to prostě tak, že se na elektrokole sportovat dá. A docela intenzivně. To už je na každémm. Je právě nesmysl kupovat ho babičkám a dědečkům, co už nemají reflexy, na kole nejeli 20 let a hrozí úraz.
Je to zbytečné se přít. Když už jsou ortodoxní cyklisté proti elektrokolu, ať si alespoň své pohrdání nechají pro sebe a neničí tím sebevědomí těm, kteří se třeba po x letech vydali sportovat. Třeba čteš, že Valkýra se taky stydí. A přitom by jí to pomohlo. No a tady si přečte, že je to ostuda. Mě osobně je jedno, co si kdo myslí, já si myslím ,že jsem ve větší v kondici než většina pohrdačů. |
| Alena | 129302 |
|
30.8.2020 17:12:33
"makala jsem asi tak, že ze mě teklo, i přes poměrně chladný ranní vzduch." tak pokud makas tak, ze je ti spatne, potis se, vis, ze jdes milovými kroky pres komfort a na pristroji neni nic - neni mozne, ze je v neporadku pristroj ?
|
|
30.8.2020 17:12:27
"Většina lidí není zvyklá překročit komfortní zónu"
Ešte je ale niečo medzi "prekročiť komfortnú zónu" a medzi "bylo mi z toho až na zvracení" (tak to myslím zaznelo v tej diskuzii). Ja zo svojho komfortu vybočujem denne (a rada), zároveň sa ale vedome nechcem dostať do stavu, aby mi bolo zle. |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
30.8.2020 17:07:18
Kvítko, jenže pokud člověk by se měl za ekolo stydět a radši zůstane na tom gauči, tak to pro něj prostě bude mnohem horší. Takhle se aslepoň dostane na vzduch. A pohyb to je. Když točíš doma nohy na rotopedu, taky je to pohyb.
No a každý si tu intenzitu nastaví podle sebe. Kdo se chce jen vozit, tak ho nedonutíš k pohybu ani jinak. |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
30.8.2020 17:05:41
Jenže ty jsi v kondici zřejmě nadprůměrné, ale to není každý. A ti, co nejsou v takové kondici, tak mají šanci zdravě sportovat.
|
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
30.8.2020 17:04:18
Kvítkko, copak jsi ty zóny neviděla? Jaké je to nic? A to jsem v kondici. Jen syn je závodník a já s ním musím držet tempo.
|
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
30.8.2020 16:58:45
To máš jednoduché, tak si ebike nekupuj
. Ale jeslti jsi se nedostala do oranžové zóny a makala jsi dost, tak jsi prostě dost nemakala. Závodila jsi někdy na kole? Není možné makat a nedostat se na oranžovou či červenou zónu. Vždyť mi na tom stavíme trénink a strategii závodů. |
|
30.8.2020 15:29:37
magrata, chápem
![]() Kiežby to aj u nás fungovalo tak, ako napr. v Írsku. Bratranec si tam kúpil bike za 3tis eur a štát mu vrátil takmer polovicu. To je úžasná podpora pohybu, športu. U nás NULA ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.