| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Cyklistika

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 7562  [Dalších 7342 >>]
Karkulína 99978
29.8.2020 20:33:19
Ale je fakt, že elektrokolo mi dává aspon nějaký smysl. Pomůcka pro starší, méně zdatné OK. Ale co naprosto nechápu, jsou elektrokoloběžky. Má to jeden kolega. Čtyřicátník, zdravý chlap. Místo aby sedl na kolo, postaví se na tu blbost, usmívá se na všechny strany a veze se. Já jak toto potkávám na cyklostezkách, tak mě čerti berou. To už jsou lidi tak líní, aby si vzali normální koloběžku a odráželi se?
Katka a 2 výrostci 141251
29.8.2020 19:27:04
Jo, úplně přesně~R^
Renka + 3 26652
29.8.2020 16:06:15
Tohle ale není o elektrokole, ale o chování lidí. Vlastně člověk ani nemusí mít žádný dopravní prostředek, stačí, jak lidi ničí třeba Sněžku a její okolí. Elektrokolo jako takové je fajn.
Jinak i cyklisté na normálních kolech se chovají všelijak. Po závodech zůstávají všude odpadky, nedávno tomu byl věnovaný článek na KPŽ. On je totiž strašný problém použít gel z tuby a prázdnou tubu si dát do kapsy. Lepší je odhodit do lesa. Bohužel to vidím často, ať z hlediska závodníka nebo pořadatele. To, že člověk někam dojede bez motoru, z něj lepšího člověka nedělá.
Renka + 3 26652
29.8.2020 15:59:51
To snad není přečipování, když jedeš z kopce rychleji ~;). I po rovině z toho kola dokážu dostat třeba 30 kmk/h, jak je těžší má dost setrvačnost a hlavně perfektní střed, takže jde šlapat krásně hladce.

Jinak odpověď na otázku, v momentě, kdy člověk dosáhne 25 km/h se motor vypíná a člověk šlape za své.
magrata1 95172
29.8.2020 14:55:45
já jsem milovala cyklistiku, dokud jsme se nepřestěhovali do Kyselé Prdele. Není tady tak 10 km dokola rovinka, ken kopce. Mně nevadí vyšlapat jeden kopec a pak jet aspoň chvíli normálně. Tady to normálně není. Takže jsem přišla o jeden z mála druhů pohybu, co jsem milovala. Kdybych teď měla tady jezdit na normálním kole, trefí mě šlak.
magrata1 95172
29.8.2020 14:51:27
Kvítko, napsala jsem ti na FB, teda, pokud jsi to ty :)
P.T. Cruiser 139258
29.8.2020 14:48:19
Tahle slova o elektrokolech a "vodácích" tesat do kamene...Vidím to u nás- kolem domu nám dřív jezdili fakt cyklisti, teď i osoby které by měly kroužit někde na rovině v parku.(Jsme na Vysočině.) A když jsme jezdili na vodu, v oddílu byli lidi od dvou do padesáti a malí se učili od velkých, rizikové situace se trénovaly, teď na loď vyrazí každý, kdo má na půjčovné.
magrata1 95172
29.8.2020 14:48:17
Bylo by to spíš záložní řešení, kdyby se mi pokazilo auto a bylo dobré počasí. Busem to trvá skoro 2 hod., na elektrokole bych to mohla stihnout za poloviční dobu. A rozhodně se nechci řítit vražednou rychlostí nebo překódovat omezovač. Nejsem blázen. Od nás cyklostezka nevede, ale je tu nízký provoz, hlavně v tom směru, kudy budu jezdit. A co nejdřív se napojím na cyklostezku (pokud tedy na to kolo našetřím). Dřív než na jaro to rozhodně nebude.
. . 133444
29.8.2020 13:40:55
Jistě je to o uživatelích, ale............. na horách v místech, kam dřív vyšlapalo jen pár zdatných jedinců, se pohybují mraky elektrocyklistů. Oni to jednotlivě samozřejmě nemyslí zle, ale výsledek je stejně šílený, jako třeba dnes řeky v úsecích, kde jsou půjčovny nezničitelných lodí. Místa a aktivity, které za mého mlada byly vyhrazeny úzkému okruhu lidí, kteří pro to museli dost udělat, jsou najednou dostupná kdekomu. Pokrok nezastavíš.
Beat 107867
29.8.2020 13:01:28
Vynález zkázy.. jo, taky mi to tak začíná připadat. Je to ale jen o uživateli, jako mnoho věcí.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 7562  [Dalších 7342 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.