| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Cyklistika

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 7562  [Dalších 7242 >>]
Alternativní kvočna 118582
1.5.2020 11:59:40
Taky s tím souhlasím. Vyzkoušet a uvidíš sama. Já to tak měla i s tou kolobrndou. Sice jsem sedla na první model a zjistila, že kamarádky budeme. Pak jsem měla ještě ty populární velké Kostky a ty mě neoslovily. Ještě tak Kostka Hill, co má kamarádka. Nakonec jsem si pro sebe pořídila Mibo Master z druhé ruky. No a teď si na ní moc nezajezdím. Bere mi ji mladší mládě. Kolo bojkotuje a její kolo mi je malé. Holt budu muset pořídit nějaký model pro sebe. Na stará kolena asi to kolo.
kysnutá knedla 99495
1.5.2020 11:58:34
Kat, ja by som najradšej kombináciu obojeho, tj nie vždy s ním, ale tiež nie vždy sama. Moja cca predstava - cez týždeň nech si jazdím ako ja chcem (je to tzv. bezcielne, nie ako on, že sa musí dostať na nejaké konkrétne miesto. Ja kombinujem kolo, potom si ho v lese odložím a v najvačších kopcoch si dám výšľap).
Ale dnes ráno keď vyrazil a dve z troch deti ešte spali, tak sa priznám, že som mala 100 chutí ísť s ním. Lenže on si vybral miesto, ktoré by ma odrovnalo a po návrate už by som nebola schopná plnohodnotne fungovat (v domácnosti).

Napadlo mi na 1 deň si ho požičať v požičovni.
Alternativní kvočna 118582
1.5.2020 11:55:02
Svynko, není to ostuda. Je to prostě dopravní prostředek. Je těžké, velké, do výtahu ho těžko narveš, ve vlaku překáží. Výhoda je v tom, že si můžeš výlety prodloužit a nepřijedeš na hranici vyčerpání.
No a čtu, že máš vysněný úplně jiný model přibližovadla. Já jsem sobec (asi proto už žiju sama bez partnera), šla bych si za svým snem i za cenu, že čas od času bychom si každý jezdil jinde. A neboj, ony by tě časem děti doprovázely.
A k hendikepu. Kdysi v "dávné minulosti" jsem žila s pánem, vášnivým sportovcem a cyklistou. On úžasně speciálního Spešla na 29". To ještě nebyly úplně moderní. No a já pro jeho celou rodinu sportovní antitalent, na kole jsem se sotva udržela. Byla mi tedy půjčována na společné vyjíždím koloběžka. Hezky malá bizonka na kolech 16"/12". No a zjistili jsme , že to byl ideální hendikep. Zvlášť do Jizerek. Sice do kopců to byl pro mě opruz, ale on už si nahoře čekal u prvního piva a mě se už vařilo kafe. Po rovině jsme jeli stejně a z kopce jsem mu zase ujížděla já.
Jo a zdravím z Liberce.
K_at 121378
1.5.2020 11:50:17
Svynko a máš možnost ho vyzkoušet? Projet se s mužem a potom se rozhodnout? Ono nejde jen o to, co chce tvůj choť, ale jak to vidíš ty.. .. vyzkoušet a kvalifikovaně se rozhodnout, to by bylo asi nejlepší, jak se zdá.
kysnutá knedla 99495
1.5.2020 11:38:49
Fern, potrebujem horský bicykel, trekový ma štve už nejakú tu sezónu.

A inak, viem, že to byť nemusí, ale ja prosto milujem vychytávky v brzdách, v prevodoch, odpružená vidlica, odľahčený rám... Samozrejme že keby nás ten výdaj v niečom obmedzil, tak sa toho vzdám, však.
kysnutá knedla 99495
1.5.2020 11:34:59
Kat, to práve neviem... V tejto chvíli si síce myslím že ho nechcem, ale čo ak má pravdu známy (skoro 60-tnik, ale velmi aktívny športovec, ktorý schová do vrecka vačšinu o generáciu mladších), ktorý povedal: "Elektrokolo odsuzují jenom ti, co ho nikdy nezkusili."
~d~
Manžel dosť trvá na spoločných túrach, včerajší model (on na kole od 17 do 19 a ja od 19 do 20h) sa mu úplne nepozdával...
Fern 155759
1.5.2020 11:25:55
Tak,tak!
Fern 155759
1.5.2020 11:23:54
Svynko,tak muj chlap,kdyby mel elektrokolo,tak by povazoval za samozrejme,ze se prizpusobi memu tempu,ne ze bude jak hochstapler v dymu a cau.

Ja zas nechapu,proc si chces kupovat tak drahe normalni kolo,pokud se cyklovani nev enujes treba jako Caira ci Renka a vylozene to nezeres. MY mame kazdy trekac Authora s hlinikovym ramem,aby bylo kolo lehke,temer 30 prevodu a pritom kazde stalo ne vic jak osmicku
K_at 121378
1.5.2020 11:22:32
Svynko, jestli ho nechceš, tak ho nechceš. V tomhle spíš asi je otázka - jak moc důležité jsou pro vás dva společné dlouhé vyjížďky. Dlouhé vyjížďky jezdí můj muž na obyč kole sám. Já bych mu cestou umřela a on by furt čekal. Na "procházky" na kole jezdíme spolu. ~t~
Fern 155759
1.5.2020 11:16:41
~R^~t~ je hruzostrasne,jak nektere zenske maji nizke sebevedomi,a jeste hruhostrasnejsi,ze i ty vzdelane
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 7562  [Dalších 7242 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.