| kysnutá knedla | 99495 |
|
1.5.2020 9:50:20
" i kdybych se měla nahoře pozvracet, k čemuž jsem párkrát neměla daleko...."
Buchli, k čomu je to dobré? Pre pocit? Ja som tiež "drak" jazdím rozne terény, lesné cesty, ale v prvom rade si to chcem vždy užiť. Ty si užívaš keď sa vyžmýkaš do mrte? Beriem že to fakt takto niekto má. |
| Salamajka | 156972 |
|
|
1.5.2020 9:50:08
Doufám, že to nebude úplné pleveleni v tématu. Já jsem v rodině ta nemocná která teda na kole neujede skoro nic
V loni jeden výlet cca 18 km a na kopci teda nečekali moc dlouho i tak mi manžel pořád elektro kolo vnucuje. Já jsem teda staromódní neumím jezdit s prominutím tlamou do předu. Takže mám starou dámskou ladu jen teda vylepšenou o ty přehazovačky. Joo a dráhy muž má kola DVD v hodnotě skoro auta. Kolo za 20 tis se kupovalo klukovi už druhé. Teď na něm jezdí dcera. A maminka má ladu . Tak nevím jestli se nechat ukecat nebo ne. Hlavně kvůli dceři. Má vysoký tlak a nadváhu a má hubnout. A hádejte kdo ji v tom má podpořit. Joo já astmatik s tachykardii. Jo a už mi dcerunka hlásila, že už se vyrábí ty dámské verze v těch elektrokolech.... |
| Mája+kluci 07, 11 | 95717 |
|
|
1.5.2020 9:49:18
Elektrokolo má imho smysl jako náhrada auta/motorky, tedy dopravního prostředku. Třeba chci jezdit do práce a nedojet splavená. Ale kolo to není.
Všichni se tváří, jak vlastně ten motor použijí jen do kopce, ale protože jsou to těžký vergly, tak používají přípomoc furt. Vždycky už z dálky poznám, kdo jede na e-kole, protože skoro nehýbe nohama ![]() Tuhle jsem četla, že "e-kola poskytují iluzi sportovního výkonu", pod to bych se podepsala. Já bych se fakt styděla na tom vyjet, nemít závažný zdravotní důvod nebo nemít to jako dopravní prostředek. A nebezpečné je to jak prase, jezdím fakt hodně a často vidím lidi, co to rozjeté monstrum nemají pod kontrolou, protože vlastními silami by nikdy tak rychle nejeli |
|
1.5.2020 9:47:27
" Vzdyt co deti, ty mu přece taky nestaci, to jezdite tak casto bez nich?"
no jasné, dospelácke jazdy deti nezvládajú a nebudeme kvoli nim jazdiť po rovných cyklostezkách okolo Lipna s tisíc dalšími cyklistami. |
|
1.5.2020 9:42:50
""hlavně ne pro planetu."
no práve, Alena. S týmto bicyklom sa dostaneš aj na miesta na ktoré inak bez auta nemáš (ok, tak MY NEMÁME šancu). |
| libik | 142094 |
|
|
1.5.2020 9:42:18
Svynka, Jarda Jágrů, a to je nějakej sportovec
![]() |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
1.5.2020 9:42:09
Nevím, jestli bych se s tím naučila. Bývalá kolegyně 60+ let měla na něm už 2 opravdu těžké úrazy. Vždy se léčila několik měsíců (např. zlomená klíční kost a tak).
![]() |
|
1.5.2020 9:41:54
"potřeboval by shodit a dát se do kupy"
no a práve preto si kúpil elektrokolo. Predtým ho tie velké kopce odradzovali, teraz si zapne motor na miminum (fakt silno šlape, to vidím jak z neho leje) ale vyšlape a ako predtým po polhodine nasrane chcel "výlet" ukončiť, tak včera bol napr. skoro 2 hodiny preč. Áno, prišiel zničený (baterku nevyničil ani spolovice, a to dával fakt trháky) ale vydržal a asi si to aj užil. |
| Alena | 129302 |
|
1.5.2020 9:37:56
"hlavně ne pro planetu." U brachy na chate v kopcovatem terenu elektrokolem nejeden mistni nahradil auto na ceste na nakup (i do prace).
|
| Dooly. | 12201 |
|
|
1.5.2020 9:28:25
Kruci asi jak kde..tady( Německo) na nich jezdí i mladí lidé,klidně od 20 výš..potkávám jich hodně. V kategorii 40+ už ho má téměř každý. Aspoň co jsem tak pozorovala minulé víkendy.ale u nás jsou kopce a tímto se člověku značně zvětší radius.A ano,často ho mají v páru ti slabší- tedy ženy
U starších lidí vidím problém v tom,že jsou na něm rychlejší než jejich vlastní reakce |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.