| Alena | 129302 |
|
1.5.2020 9:28:03
Divas e na elektrokolo jako na nahrazku normalniho kola pro fyzicke stariky, ale tohle je proste jiny dopravni prostredek, ktery ti dovoluje cestovat zase jinym zpusobem.
|
| Alena | 129302 |
|
1.5.2020 9:24:59
Buchli to je predsudek, znamemu s obehovymi potizemi bylo lekarem naopak doporuceno, protoze se na nem vyhnes extremum (jet do kopce az zvracis cloveku po infarktu nijak zdravi nezlepsi). Jezdi skoro denne, zhubnul, kondici zlepsil.
|
| Dooly. | 12201 |
|
|
1.5.2020 9:24:07
Před 2 týdny jsem na cyklovylete říkala,že miluju pocit fyzickeho zničení se a proto bych ho nechtěla.
Minulý týden mi bylo téměř vnuceno k zapůjčení No a co ti budu povídat- začátkem týdne už jsem hledala nabídky, s tím,že si ho chci v nejbližší době koupit.. Jenom taková technická- taky jsem si myslela že baterii úplně vypnu,ale vzhledem k tomu,že kolo je díky baterii celkové těžší než normální, jsem to měla alespoň na Eko,prz jinak byly ty kopce tady dost náročné |
| Lassiesevrací | 134328 |
|
1.5.2020 9:23:00
Já znám celkem dost mladých lidí, co mají elektrokolo (bydlíme v Brdech, tak možná to bude tím). Jednou si ho pořídím, protože u nás jsem ten slabší článek já a tohle by byla cesta, jak se zúčastnit rodinných výletů na kole.
Manžel ho měl jednou půjčené a chválil si ho - přitom on ujede dost, v mládí jeli na kole do Chorvatska, několikrát jel i Krále Šumavy. Sám sobě by ho nekoupil, ale pro mě by to byla cesta. |
| Vranice | 21600 |
|
|
1.5.2020 9:19:14
Svynko, elektrokolo nemám, ale zeptám se - používáš pračku, myčku, šlehač, mixér, sporák? Ber elektrokolo jako pomocníka, dnes už v našich končinách málokdo pere a myje všechno v ruce, šlehá bílky ručně a vaří doma na otevřeném ohni...
![]() |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
1.5.2020 9:16:27
Co tak vím tak elektrokolo je dost těžké takže i to co bys ujela na normálním kole vlastním pohonem tak na elektro musíš s baterkou.
Elektro nechci. Zatím. Teoreticky si umím představit že pokud bych chtěla jezdit denně do práce přes kopce. Tak abych nebyla vyřízená a upocená. |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
1.5.2020 9:10:56
Manžel si kúpil elektrokolo a výkonnostne sa samozrejme posunul ďaleko predo mňa. Može v podstate kamkoľvek. Ja sa tam nedostanem, resp. iba za cenu totálneho vyčerpania (v ktorom nevidím zmysel).
MM navrhol jednoduché riešenie - kúpi túto mašinu s motorom aj mne, aby sme mohli nové trasy absolvovať spolu. A kde je "problém"? Moja povaha. Nedokážem si predstaviť ako idem do obchodu vyberať bicykel ktorý ma bude popoháňať... Akoby som sa hanbila... Ani nie tak pred personálom, skor sama pred sebou, pritom rozumovo to samozrejme chápem - baterku si budem šetriť a použijem ju len v prípade keď fakt nebudem mocť. Nebude to ulievárňa (na to som na seba príliš prísna), bude to len taká barlička. Je medzi Vami niekto, kto si kúpil elektrokolo a zvykol si naň (a s RADOSŤOU ho používal), aj keď na začiatku to boli skor rozpačité pocity? |
| Limana | 123440 |
|
21.4.2020 21:29:44
V 16 Belter, ve 20 a ted i 24 Woom. Lehka jsou i Beany (nelibilo se mi pro holku, jinak bychom ho asi poridili, je to ceska firma). Tahle superlehka kola jsou draha, ale velmi dobre prodejna dale.
|
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
21.4.2020 14:50:20
My jsme pro vyžle kupovali Belter Early Rider, drahé jak čert, ale máme chrousty, no.
Zas ho bez problému střelíme. |
| monam | 158013 |
|
21.4.2020 10:40:57
Renko, když ty dva tři měsíce budou zrovna prázdniny a pak, nekupuji kolo mezi 16 a 20, sháním 20, která má sedlo o pár cm níže než Cosmic.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.