| 77kraska | 132593 |
|
27.3.2023 13:26:59
Rose, polstarema to zacinalo, ze jsem koupila v IKEE extra bily a ruzovy a zeleny a kombinovala jsem je k barevnemu povleceni....no a pak se to uplne rozvolnilo
|
| TaJ | 81121 |
|
|
27.3.2023 13:22:19
Rose, já když jdu spát, tak obvykle lezu do postele potmě, protože manžel už spí
. Ale taky mám ráda sladěno, i když vlastně do ložnice přes den prakticky nechodíme, nikdo jiný taky ne...no a jedna deka pro oba, to by u nás nešlo, já jsem zvyklá spát zachumlaná až po uši a různě se oba převalujeme...navíc každý potřebujeme svůj prostor, nespíme v objetí, postel máme širokou cca 2 metry (2 matrace po 90 cm), menší bychom nechtěli ani náhodou![]() |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
27.3.2023 13:17:09
"dam klidne partnerovi jiny nez sobe a na postare jiny nez na deky"
ne ne... to nejde, přece... deka přece MUSÍ ladit s polštářem ![]() ještě si umím představit mít náhradní jednobarevný povlak na polštář, co by ladil s dekou, ale jako ÚPLNĚ jiný??? to bych neusnula ![]() a manžel i já musíme mít stejné, právě už proto, že máme společnou deku, takže to by prostě jinak nešlo ![]() a dřív jsem dokonce i dětem převlékala všechno naráz, aby měli stejné povlečení (stejný vzor, rozdílné barevné varianty) - to už teda nedělám, povlékají si sami, ale stejně mě to vždycky trochu dráždí, když nemají sladěno ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
27.3.2023 13:13:34
Nello, já mám právě z toho mikroplyše trochu strach, protože to není čistá bavlna a nevím, jak se v tom budeme cítit. No, možná, že jednou ho zkusím, ale nechtělo se mi doteď případně vyhazovat peníze za pokus.
|
| 77kraska | 132593 |
|
27.3.2023 13:12:29
Fren, ja jsem kuchyn v Ikee poridila pred 3 lety, ale jsem nenarocna a chtela jsem neco jednoducheho a rychleho na vymysleni, prepravu a montaz, jen drez jsem chtela lepsi z granitu, ten mam z Hornbachu...no a svuj ucel to plni
povleceni tam maji z naprosto ruznych materialu, da se vybrat prijemne na omak.....ale mym pravnoucatum to nevydrzi (ani mne to do smrti nevydrzi), narozdil od prababiccina povleceni na chalupe, ktere je doted jako nove ale mne ten damasek vzdycky pripomene zimu a vlhko na chalupe, ty velike periny z perí bez prosivani, kde se peri do rana schumlalo do nohou postele a clovek mrznul pod prazdnym sypkem a studenym damaskem, taky topeni v kamnech a myti v lavoru a WC na zahrade - a proste vselijake pocitove neprijemnosti, takze za mne damasek ne |
| Nella+2 | 28691 |
|
|
27.3.2023 12:59:14
Mikroplyšové jsem koupila na podzim a od té doby jsme z něj nevylezli. Ráno vyperuu, večer znovu povlikam... Uvidím jestli ho schováme aspoň na léto
Damaskove mám z výbavy, už jsme léta nepoužili, budu ho muset občas vytáhnout. Za 7500 bych ho nekoupila. |
| TaJ | 81121 |
|
|
27.3.2023 12:21:34
Fren, mikroplyš jsem taky zatím neměla odvahu zkusit, ale máme bavlněné, měkké a není chladivé.
Jinak v Ikea si občas něco vyberu, máme tam odtud třeba příjemné povlaky na polštáře do obýváku, takové jakoby sametové, moc příjemné na válení. A pak sem tam nějaký ten košík, krabici, organizér apod. Kuchyň se mi tam sice líbila, ale potřebovali jsme na míru, ty jejich rozměry se nám nehodily, ale vlastně máme nakonec podobnou. A syn miloval jejich plyšáky, pár jich máme už víc než 10 let, nebo aktuálně odtamtud máme malé batůžky. Prostě takové ty drobnosti. Nábytek se mi tam většinou moc nelíbí a ten, který by se mi líbil, mi zase už přijde drahý. |
| Fern | 155759 |
|
27.3.2023 12:20:10
Ja jsem musela zehlit mm kosile do prace,na ty je naparovacka bozi,s obyc.to jsou galeje, a celkove jsem vic zehlila.
Pozdeji,kdyz se zacly objevovat kosile tzv easy care, tak uz jsme presli pouze na ne.A skoncilo otravne zehleni kosil. Ale jak jde cas,tak si hledim spoustu prace doma usetrit,vypustit - a zjistuji ze jako proc ne,v pohode,jde to. |
| Fern | 155759 |
|
27.3.2023 12:13:17
Kdyz ctu to mekke,tak mi to uplne asociovalo povleceni z mikroplyse. Meli ho v jednom penzionu ve Slanem,byla to umelotina a teda jedna hruza; krep je proti tomu raj.
V Ikea si kdysi koupili povleceni synove,tak asi pred 18 lety,sice bavlnene,ale takove jakesik pro me divne,ani prijemne na omak to nebylo,tak ale oni sli hlavne po cene a ta te neprijemne latce odpovidala; a uz tenkrat ty rozmery meli naprd a jak to tu ctu,jedou si furt svoje; V Ikee jsem jeste ochotna nakoupit nejaka udelatka do kuchyne treba,ale jinak mi to tam prijde jako vyprodejova vetes ![]() Loni ci predloni jsme tam byli zkouknout kuchyne a rychle jsme z tama zase vypadli,vubec,ani trochu mi tam nic nepadlo do oka ![]() |
| 77kraska | 132593 |
|
27.3.2023 11:38:33
no prave, ty rozmery
ja jsem uz presla doma na IKEA rozmery, na chalupe mam jeste tradicni rozmery a stare povleceni |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.