| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
28.4.2020 16:09:04
Já mám jednu dírku v každém uchu. Ale nijak se mi nepříčí, když jich má někdo víc
![]() Co mi připadá ohavný je kulička v nose, to vypadá jako beďar a musí se s tím blbě smrkat. |
| Muumi | 41406 |
|
28.4.2020 15:56:59
Po 18 roce nechť si dělají, co chtějí. Dejme tomu od 15 bych povolila něco jako další náušnice, možná piercing do pupíku nebo tak něco. Jinak dneska má tetování asi fakt každej. Před 4 roky v porodnici si toho nešlo nevšimnout, jediná netetovaná jsem tam byla asi fakt já.
A mně se to docela líbí, ale nikdy jsem nevymyslela nic, co by se mi líbilo nastálo. Tak ho nemám. Moje největší rebelie je 5 děr v uších:) Ale kdo má dneska v každém uchu jenom jednu dírku? To aby člověk taky pohledal. |
| Gertruda | 71818 |
|
|
28.4.2020 15:56:51
Nechci nikomu vymlouvat názor, že se mu to nelíbí a že by neskákal nadšením z tetování svého dítěte, ok. Ale buďte opatrnější s názory, proč to podle vás lidi dělají nebo jak negativně se na ně můžete koukat. Prostě, snad už malý děti učíme, že nesoudíme lidi podle vzhledu, tak to proboha taky nedělejte. To je jak psychologický rozbor, proč si ženský podstupují trvalou - chtějí vybočovat tím jak blbě a stádně to vypadá?
|
| Monty | 129940 |
|
|
28.4.2020 15:48:05
Větře,
měla jsem tím na mysli svoji "bublinu". ![]() |
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
28.4.2020 15:43:57
"nevšimla jsem si, že by to kdokoli jakkoli komentoval nebo mu to přišlo "divný""
Zažila jsem dost lidí, kteří se tetování vyloženě štítí. Když je někdo tetovaný moc, kromě variant na fuj jsem párkrát slyšela i třeba "signum bestiae" – v různých kulturách a jazycích. |
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
28.4.2020 15:42:28
a už nyní říkám svým dětem, že zvládnu duhový vlasy, holou lebku, percing kdekoliv, hadry všeho druhu, ale tetování prostě ne a opravdu se musí dobře rozmyslet a počkat si na víc než 18 let.
|
|
|
28.4.2020 15:40:09
pokud vím je u policie výrazné tetování překážkou k přijetí ne?
|
|
|
28.4.2020 15:39:04
no tak dobře holky za Franze máte bod, ale i tak to není mezi těmito povoláními nijak běžné a vím, že i chytří lidé to dělají, ale to nezmění můj názor na to, že to prostě není pěkné a o člověku to vypovídá spíše negativněz okruhu mých známých byly důvody pro tetování různé, např. - mladická nerozvážnost - touha mít to co mají ostatní - nuda a rozcapenost, když už nevím co bych - snaha ukázat, že mám prachy To, že si dá někdo růžičku na bok většinou bere jako soukromou věc a má prostě obrázek. To že si někdo nechá potetovat celou ruku už pro mě značí, že nevidí dál než za pár let. |
| Monty | 129940 |
|
|
28.4.2020 15:35:47
Lio,
jj, taky znám tetované lékaře, právníky, politiky... Prostě někdo má tetování a někdo nemá, pokud to není hákovej kříž nebo logo Ortelu, nevšimla jsem si, že by to kdokoli jakkoli komentoval nebo mu to přišlo "divný", i když se to samozřejmě nemusí každému líbit. |
| Liaa | 29716 |
|
|
28.4.2020 15:33:38
Jo, a kanadskej premiér má na levý ruce vytetovanýho posvátnýho indiánksýho krkavce.
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.