| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Tetování

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2128  [Dalších 1948 >>]
Liaa 29716
28.4.2020 15:29:52
JJ, na Franze jsem si přesně vzpomněla. A kandidoval na prezidenta. ~t~

Jinak lékaře i právníky s tetováním znám.
Monty 129940
28.4.2020 15:27:12
"... ale nezažila jsem právníka nebo lékaře s celou potetovanou paží, případně učitelku či vš profesora. Ani mezi mladými."

Vladimír Franz (* 25. května 1959, Praha) je český hudební skladatel, výtvarník, vysokoškolský pedagog a příležitostný publicista, básník a dramatik. Od počátku 80. let skládá scénickou hudbu, za niž získal řadu ocenění, věnuje se rovněž volné hudební tvorbě a kompozici hudby filmové, televizní a rozhlasové; druhou základní oblast jeho umělecké činnosti představuje tvorba výtvarná. Od roku 1991 působí jako pedagog na Divadelní fakultě AMU a od roku 2016 na Univerzitě J. E. Purkyně v Ústí nad Labem. ~;)
Janinka a dvě princezny 132403
28.4.2020 15:22:32
tetování bych svému dítěti v tomto věku určitě rozmlouvala. Docela mě překvapuje, jak je tady hojné, že jde o dospělého tudíž nemáš co zakazovat a rozmlouvat a rozhoduje se samostatně. To, že je někomu 18 nebo 20 je sice hranice dospělosti, ale neznamená to, že dokáže vše již posoudit a tohle je něco co se prostě nedá vzít zpět takže "nechat ho ať se poučí" tady moc neplatí.
Jsem mladá (je mi 35) nemám jediné tetování a myslím si, že to člověka opravdu profesně limituje i když se to již trošku posouvá, ale nezažila jsem právníka nebo lékaře s celou potetovanou paží, případně učitelku či vš profesora. Ani mezi mladými.
Pokud trvá na něčem snažila bych se přesvědčit o malém rozsahu na snadno skrytelném místě typu kotník, třísla, lopatka a za rok dva ať zhodnotí.
Vadí mi taky, že i tetování podléhá módě a za pár let už to neletí, hlásit se mohou ty holky co si době mých nácti dávali na bedra ornamenty, aby byly ozdobené mezi bokovkami a tričkem nad pupíkem a dneska je z toho nemoderní záležitost obtloustlé maminy, stejně tak ať hlásí pánové, kteří mají na předloktí čínské znaky jako "krédo" svého žití.
Nelíbí se mi to a snažila bych se opravdu min. posunout rozhodnutí. Rozpínání tohoto trendu je jasné, u moře je to nejvíc vidět a nejvíc jsou tam pak vidět i ty přešlapy a nedokonalosti a radši bych si koupila nové plavky ~t~
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
28.4.2020 14:54:41
tak to je jasný, ne? čím tlustější, tím víc místa na tetování ~t~

ale myslím, že je za tím hlavně snaha říct "jsem tlustá a co jako? klidně na sebe budu upozorňovat dál" - málokdo si pak myslí (pozná), že má mindráky z toho, jak vypadá ~d~
-Velšice- 152842
28.4.2020 14:49:08
Margotko, spis to asi vic pritahuje pozornost.
My doma se synem vybirame tetovani uz 14dni, on tedy nastesti neni plnostihla slecna ~:-D
Monty 129940
28.4.2020 14:46:16
Pole,
no, bohužel tak úplně ne, viz SPD, Trikolora... ~a~
margotka78 alias shit-roller 108560
28.4.2020 14:45:22
Vůbec se mi to nelíbí. Akorát v poslední době pozoruji zvláštní trend- čím tlustší holka, tím víc tetování. Asi chtějí být něčím zajímavé nebo co. Přímo mě to odpuzuje.
Pole levandulové 23006
28.4.2020 14:42:31
Monty, cokoli náckovského tě vyřazuje ze společnosti slušných lidí.
Monty 129940
28.4.2020 14:41:11
Pole,
no tak náckovské kérky, jako měla ta slečna pokladní v Kauflandu, tě opravdu svým způsobem vyřazují. Nicméně nemyslím si, že je to nějaká masová záležitost.
Pole levandulové 23006
28.4.2020 14:39:54
Přesně, tetování dneska není nic, co by člověka vyčleňovalo, je to prostě na úrovni dírek do uší - někdo má, někdo nemá. Za pozůstatek pobytu v kriminále to berou maximálně tak boomeři. Je jen otázka najít si styl, který tě osloví a se kterým se celkově ztotožníš. Líbí se mi kvalitně provedené detailní tetování na velké ploše na chlapech, manžel s tím má ale problém, je strašný detailista, takže najít někoho, komu by tu práci svěřil, je prakticky nemožné, tak holt mám chlapa bez kérky.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 2128  [Dalších 1948 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.