| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
28.4.2020 14:39:06
teď nevím, kdo sem dával ten obrázek 3D tetování (nějaká sedmikráska, tuším) a to se mi moc líbilo
![]() osobně si pohrávám s myšlenkou nechat si na léto udělat tetování hennou na ruku - loni jsem to propásla na dovolené a pak mě to mrzelo... nějak mám pocit, že by se to ke mně hodilo a souzní to se mnou |
| -Velšice- | 152842 |
|
|
28.4.2020 14:33:55
Dano, ustupuje? Znas nejakeho tatera? Naopak...zaziva obrovsky boom.
|
| Dana | 143148 |
|
|
28.4.2020 14:30:38
Susu, přesně. Dřív, kdo byl tetovaný, tak bylo zřejmé, že byl v kriminálu. Dnes se tetování stalo jakousi módou, která ale již pomalu ustupuje. I dnes si ho dost lidí, včetně mě, spojuje s nižší inteligencí a nižším společenským postavením nositele. Proto ho na některých vyšších pracovních pozicích či ve firmách, které se snaží působit solidně, třeba v bankách, neradi u zaměstnanců vidí. Kamarád, který se dopracoval vyšší pracovní pozice, si nechal tetování z "mládí" odstranit laserem. Bylo to bolestivé a drahé.
|
| susu. | 129001 |
|
28.4.2020 14:30:03
Krásné tetování je protimluv.
Uznávám, že někteří tatéři mají i kresličskou zručnost, za umění bych neoznačila asi nic z toho. |
| -Velšice- | 152842 |
|
|
28.4.2020 14:29:06
Susu, mne naopak nektera pripadaji regulerne jako umeni. Najdou se tetovani krasna i strasna.
|
| susu. | 129001 |
|
28.4.2020 14:21:53
Zkoušela jsem sem dát obrázek hnusného tetování, ale mě taková opravdu přijdou všechna.
![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
28.4.2020 14:20:40
Vysvětlila bych rizika a pak doporučila studio, kde nekašlou na hygienu a umí kreslit. Už jsme o tom s dětma mluvili, že pokud budou chtít kérku, nemám s tím problém, ale ráda bych, aby se mnou probrali, kdo a kde jim to bude dělat. Klidně jim přidám peníze, jen aby nešli do nějakého nejlevnějšího a pofidérního studia.
|
| susu. | 129001 |
|
28.4.2020 14:19:13
Tetování se mi líbilo, když mi bylo osm deset let, takže někdy před rokem 1980.
Od té doby jsem trochu pobrala rozumu a nelíbí se mi. Ještě, když začínalo, jsem ho já osobně nechtěla, ale aspoň mi občas něco, velmi málo, přišlo zajímavé. Teď, když to má "každý blbec", se mi nelíbí už vůbec nic. Nelíbí se mi prakticky žádné motivy, ty velkoplošné mi přijdou zpravidla úplně děsné, není to rozeznatelné a z dálky, částečně zakryté oblečením to vypadá nejčastěji jako špína nebo ekzém. ![]() A já to teda spojuju i s nižší inteligencí a horší sociální vrstvou. U dcery by mi to vadilo velmi, snad má rozum. |
| . . | 133444 |
|
28.4.2020 14:08:17
Názor mám asi jako na jiné obdobné zásahy do kůže, nehtů, vlasů... a "zkrášlování" (dírky na náušnice, barvení vlasů nehtů, líčení, trvalé oční linky nebo kontury rtů...), tj. každého věc, volba. Je mi to víceméně jedno.
Mám drobnou kérku na místě, které není běžně odhaleno. Dítěti jsem to nerozmlouvala, jen nabádala k volbě bezpečného tat.studia. Potetovanou osobu po celé ruce vnímám neutrálně - nic mi to o ní nevypovídá. |
| Monty | 129940 |
|
|
28.4.2020 14:04:28
Ropucho,
jistě, ale proč to tedy shazovat nějakou stádovitostí a rebelstvím? ![]() Přijde mi to trochu jako nekonečný diskuze o Chorvatsku a Bibione. Když se ti tam nelíbí, protože je tam hlava na hlavě, jsi automaticky snob a pozér. Varianta "nelíbí se mi, když je někde moc lidí" vůbec neexistuje. ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.