| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Tetování

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 2128  [Dalších 1898 >>]
libik 142094
28.4.2020 11:53:07
Liaa

"na prdeli a JINDE nakresleno"

Jinde může znamenat část těla, kterou běžně nezahalujeme.
libik 142094
28.4.2020 11:52:00
Koníčku,
děti zhruba tak od 7 let rámcově vědí všechno, je to, myslíš, vhodná doba k tomu přestat na ně mluvit?

Ty tvé rádobyvtipné glosičky "proti proudu" jsou někdy k vydržení, ale někdy si člověk klepe na čelo.~;)
Manka+Cipísek 100730
28.4.2020 11:51:58
A proč ho vlastně má, když ho musí potom schovávat? Myslela jsem si, že tetování má být viditelná ozdoba. Když je potom na škodu, aby bylo vidět, proč ho vlastně mít. A když jsou to všechno kolem tetování jen hloupé předsudky a nic z toho není pravda, tak proč ho musí v práci schovávat?
Liaa 29716
28.4.2020 11:50:03
"Jako Venco, taky ti bude jednou 45 a budeš hledat slušnou práci. Fakt potřebuješ mít na prdeli a jinde nakresleno?"

Ty jo, co to bude za práci? ~t~
Koníček mořský 156666
28.4.2020 11:46:43
Vidíte, synek se na svou velmi slušnou pracovní pozici vypracoval od píky i s tetováním. V zaměstnání musí mít tetování umně skryté a nedávno dostal od kolegů darem poukázku v hodnotě několika tisíc na ... tetování. Myslím, že "děti" velmi dobře vědí, že tetování je navždy i jaká to přináší rizika. Ale pro trochu toho rodičovského klidu jim to samozřejmě můžeme zopakovat. Aby se dozvěděly, že to taky víme.
Manka+Cipísek 100730
28.4.2020 11:46:03
Já mám pocit, že mě nečteš, nebo čteš jen to, co se ti hodí, nebo si rovnou domýšlíš nějaké své konstrukce.

Ach jo. Takže budu muset zas a znova vysvětlovat, že těžko můžu synovi něco zakázat, že nejsem matka uzurpátor, že syn může chodit ven, že má účes, který se mi moc nelíbí, ale jemu ano apod. Pokolikáté už? Docela mě překvapuje, že na mě ještě nikdo neposlal sociálku, aby chudáčka osvobodil od vlivu takové zrůdy jako jsem já.

Mě naopak docela vyráží dech názor Ropuchy a Rose v tom smyslu, že když jsou tolerantní komunikující matky, tak je jejich děti nemůžou ničím špatným překvapit. Já se tedy za tak skvělou matku nepovažuji a je možná dobře, že takové typy jako jsem já se svoje geny dále nerozšiřují, protože já si opravdu nemyslím, že můžu svým výchovným působením zajistit to, aby mě syn ničím nepřekvapi.
Kaipa 98564
28.4.2020 11:44:56
V místní nemocnici dělal sanitáře nádhernej kluk. Jemný rysy, krásný oči, dlouhý řasy, čistá pleť, štíhlá svalnatá postava. Během několika let se nechal potetovat, ale celej včetně podstatný části obličeje. Když se po operaci pacient probudil z narkózy a převážel ho tenhle týpek, mnozí si mysleli, že to mají za sebou. ~t~
Ani nevím, jestli tam ještě pracuje, musím se zeptat ségry.

Jinak proti tetování nic nemám, dokonce uvažuju, že si jedno dám (na téměř neviditelném místě, ovšem ne bezduchý obrázek, ale bude mít jednoznačnou symboliku), ale "rukáv", zvlášť u holky (gender negender), je pěkná blbost.
Ropucha + 2 120300
28.4.2020 11:42:39
Libiku, jojo, já jsem své mamince vděčná, že mě v mých 16 takto nenásilně zorientovala, když jsem si chtěla vícenásobně probodat ušní boltce.
Nehrozila se, nekázala, jen poznamenala, že mi nebude celý život 16 a jestli se mi třeba v 50 bude to děravé ucho líbit.
Mě tehdy vůbec nenapadlo nad tím takto přemýšlet, byl to telecí impuls pod vlivem aktuální módy.
A zamyslela jsem se tedy a pořídila si pouze nasazovací kroužky.
A už za pár let jsem byla vděčná, že nemám uši jako řešeto, protože se mi to vůbec nelíbí.
Monty 129940
28.4.2020 11:33:07
Libiku,
pokud ve 45 (nebo jakémkoli jiném věku) bude v někde práci ukazovat prdel, nebude to asi úplně "slušná práce". ~t~
Lefff 13513
28.4.2020 11:32:48
Ropucho,
no zrovna v této oblasti bych na to moc nespoléhala. I když chápu, že jsou lidi, kteří musejí mít všechno, co vidí u druhých. Představa člověka, který "musí" mít růži, lebku, kříž, tribal, pampelišku měnící se v odlétající ptáky, oblouk tvořený postupně se zmenšujícími hvězdičkami, symbol nekonečna, heartbeat EKG atd. mě dráždí. Asi jako jiné představa tetování obecně ~:-D
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 2128  [Dalších 1898 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.