| libik | 142094 |
|
|
28.4.2020 11:32:13
Já si myslím, že žádná matka se nemá přikovat ke klice vchodových dveří, pokud chce jít její potomek udělat něco netradičního.
Ale matkou je od toho, aby mu srozumitelně řekla "jako Venco, taky ti bude jednou 45 a budeš hledat slušnou práci. Fakt potřebuješ mít na prdeli a jinde nakresleno?" |
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
28.4.2020 11:31:48
Sem tam se mi na někom tetování líbí, ale zpravidla ne. Sama bych si udělat nenechala.
U dítěte bych z toho nebyla nadšená, poskytla bych svůj pohled na věc a holt nechala na něm. |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
28.4.2020 11:29:53
Můj syn řidičák neměl do třiceti, i když ho docela potřeboval. Říkal, že ho nechce a nikdy mít nebude. Pak, pojednou, dospěl k názoru, že nastal ten pravý čas. Řidičák si udělal, nebylo to jednoduché - pracovně zaneprázdněn, do toho téměř fatální nemoc. No a dnes najezdí měsíčně stovky kilometrů. Baví ho to. Jeho matka, tedy já, usoudila, že řidičák nikdy mít nebude. Až si v požehnaném věku 48 let pro něj došla a od té doby jezdí jak drak i dračice. A baví jí to ještě víc.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
28.4.2020 11:28:44
Koníčku, já myslím, že je velmi přirozené, že se rodičům nelíbí všechno, co v životě dělají jejich dospělé děti.
Důležité je myslím to, co píšeš, uvědomit si, že jejich život je jejich a můj problém je můj. |
| troposfera36 | 152458 |
|
|
28.4.2020 11:27:20
Tetovani se mi nelibi a nikdy nelibilo.
V podstate tomu nerozumim. Nechapu, ze je nekdo ochoten si do kuze nechat vpravovat buhvijake cizi latky. Nezletilym detem bych to nedovolila, zletilym bych sdelila svuj nazor. At ale jednaji, jak uznaji za vhodne. |
| Lefff | 13513 |
|
|
28.4.2020 11:25:39
Dala jsem se takhle jednou do řeči s paní, které mohlo být právě tak okolo sedmdesáti let. Svěřila se mi, že léta letoucí touží po tetování a že chce mít na sobě vytetovaného brouka, ale že pořád váhá, protože má strach z reakce okolí. Chvilku jsme si povídaly a shodly se na tom, že až se jednou budeme ohlížet zpátky, bude odpověď "protože co by tomu řekli lidi" akorát tak k naštvání. Odcházela úplně rozsvícená s tím, že začne pátrat po tatérovi entomologického ražení
![]() |
| Monty | 129940 |
|
|
28.4.2020 11:24:35
Libiku,
tak teoreticky se to nechá obrousit a můžeš mít místo tetování jizvy. Každopádně si fakt myslím, že je to každého věc, co dělá nebo nedělá s kůží na svém těle. |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
28.4.2020 11:24:16
Můj syn byl ,svého času, velmi hrdý na to, že nekouří a nepije. Na rozdíl od svých vrstevníků. Nelíbilo se mu tetování. Dnes kouří, trošku konzumuje, má tetování - ve třiceti "pracuje" na konceptu rukávů. Nic z toho se mi moc nelíbí, ale to je můj problém. Mnohem víc by se mi nelíbilo, kdyby byl hloupý, líný, nezodpovědný a nesamostatný. Což naprosto není, takže ať se klidně tetuje. A mně ať se to klidně nelíbí.
|
| Černá kronika | 103775 |
|
|
28.4.2020 11:24:14
Zakazovat určitě ne, to dítě si to stejně zakázat nedá, ale z pohledu rodiče cítím potřebu ho upozornit, varovat, co takový rozhodnutí obnáší. Jo, pak se můžu trápit, že neposlechne a je to můj problém, tohle všechno vím.
|
| libik | 142094 |
|
|
28.4.2020 11:23:26
Nevím, je-li to totéž.
Za autoškolu sice vyhodíš prachy, ale můžeš dál pak chodit celý život pěšky. Nechat si vytetovat orla na prsa, hada za ucho a povzbudivé nápisy na obě paže, znamená, že to tam prostě máš. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.