| Lefff | 13513 |
|
|
28.4.2020 10:44:57
"těch s hlubší myšlenkou je menšina a většina se prostě jen bez myšlenek opičí."
Průzkum jsem na toto téma žádný neviděla, ale tipuju, že by podobný výstup měl. Když mi "nehtařka" řekla, že by taky chtěla tetování, protože se jí to moje líbí, a dodala, že by chtěla úplně to samé, naježila jsem se a byl to jeden z důvodů, proč jsem od ní odešla jinam. Moje tetování je prostě moje, dělané podle mnou vyfoceného objektu a jsem ráda, že jsem ho zatím na nikom jiném neviděla. |
| K_at | 121378 |
|
28.4.2020 10:43:20
Ropucho 😂 ano, moje tchýňka nikdy neinklinovala k zvířatům. Doma nikdy žádné neměli. Když jsme přišli se psem, hbitě ji zahrnula mezi vnoučata a dožaduje se přivítání vždy i se psem.
nestačím zírat. |
| Manka+Cipísek | 100730 |
|
|
28.4.2020 10:42:03
A jak to souvisí s mým předchozím příspěvkem? Nějak nechápu, co tím chtěl básník říci, čemu oponuješ.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
28.4.2020 10:40:06
manko, já svoje děti nedostala v jejich 18, předchází tomu těch 18 let, co se mnou byly a co jsem s nimi mluvila a diskutovala a poznávala jejich názory a předkládala své a samozřejmě je taky svými názory ovlivňovala a formovala je... takže případná debata o tetování nebude v těch 18 asi první... a můžu tedy zodpovědně říct, že už bude na nějaké rezolutní ne (či ano) pozdě
a rozhodnutí tedy bude výhradně na nich... ovšem právě protože jsem s dětmi byla zvyklá diskutovat celý jejich život, ony si na to zvykly také a mají (kupodivu) tendence se mnou diskutovat i nadále ![]() |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
28.4.2020 10:35:58
Kočkaři jsou většinou v pohodě. Protože o nich většinou nevím, že jsou kočkaři. Pokud nejsou mými sousedy a nemají koček přehršel. To by byli blbci na entou.
Ale taky říkám, že dnes má každý blbec crossku. Mám psa, kočku a potetované děti. Crossku ne, ani nebudu. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
28.4.2020 10:34:24
Lefff, proč by ne ve dvaceti, já jsem si ve dvaceti vybrala muže a také se mi líbí pořád
![]() Ale kdyby ne, mohu ho odložit, na rozdíl od tetování ![]() Jojo, vím, že někteří lidé pojímají tetování jako širší filozofii, já jim to nijak nekritizuji, jsem naopak ráda, když je svoboda a každý se může realizovat volně po svém. Jen ten výsledek tetovacího procesu se mi na pohled prostě nelíbí. A vedle toho tedy si myslím, že těch s hlubší myšlenkou je menšina a většina se prostě jen bez myšlenek opičí. |
| Monty | 129940 |
|
|
28.4.2020 10:33:58
Manko,
já dítěti do ničeho nezasahuji už roky, a to mu ještě osmnáct ani není. Nemůžeš všechny soudit jen podle toho, co si sama myslíš nebo co sama činíš. ![]() |
| Manka+Cipísek | 100730 |
|
|
28.4.2020 10:32:31
Kroniko, tady za klávesnicí je každej "hrdina", každý ti tu bude psát, jak je to ok a v pohodě, úderem 18. narozenin nikdy nic už svým dětem neříkají a do ničeho nezasahují, všechno je jim jedno a jsou velkorysí až na půdu. Samotnou by mě zajímalo, kolik z Vás by bylo tak děsně velkorysích, kdyby šlo o vaše dítě.
Ano, je mi jasné, že když se potomek rozhodne, tak s tím nic neudělám, ale pokud jen trochu váhá, kula bych železo dokud je žhavé a pokusila bych se mu v klidu a věcně vysvětlit všechna rizika. Ano v 18 chce být každý "rebel" a "drsňák", je to normální, ale taky je normální, že ve 30 už může mít na tetování jiný názor než má dneska. A moc nechápu o jaké stádnosti se tu mluví. Já tedy nepotkávám běžně houfy lidí co mají potetované celé paže, a ženy (dívky) už vůbec ne, vy ano? |
| Monty | 129940 |
|
|
28.4.2020 10:30:59
"Já se neobratně pokouším říct, že příliš nechápu obvyklý argument o potřebě vybočovat z davu, protože naprostá většina lidí, které znám, nemá tetování/piercing/dlouhé vlasy, nenosí bosoboty/nchodí bosa po městě, nevypadá jako "objímačka batikovaná"
, nedává dětem "divná" jména pod., protože by chtěli za každou cenu být jiní, ale protože to tak prostě cítí."Lio, ![]() |
| Monty | 129940 |
|
|
28.4.2020 10:30:22
Lefff,
no však. Hlavní je nevybočovat z řady a tudíž ze stereotypu. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.