| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
28.4.2020 11:00:09
Lefff, tak je to se všemi trendy a věřím, že ty "pravověrné" s původním nápadem to nepotěší, když se z jejich originální myšlenky stane omšelá masová záležitost.
Musí se vymyslet zase něco nového ![]() |
| Monty | 129940 |
|
|
28.4.2020 10:59:01
"A přesto se stává naprosto běžně, že děti prostě mají v pubertě jiný názor než rodič a nejde jen o tetování."
Manko, no ano, to se stává běžně, protože dítě není klonem svého rodiče, ale samostatně uvažující bytost. Takže nechápu tvůj post o tom, co by komu vadilo nebo nevadilo, protože v 18 letech je holt dítě dospělé a ty jeho názor můžeš pouze akceptovat, rozhodně mu nemůžeš nic zakazovat nebo nařizovat, a dítě nemá nejmenší povinnost akceptovat názor tvůj. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
28.4.2020 10:57:01
Kat, jojo, přede mnou si kamarádi i rodina své psy zdvořile uklízeli, protože věděli, že je nemusím
![]() Asi senilním ![]() |
| Sam01 | 129844 |
|
|
28.4.2020 10:53:56
Tetování se mi nelíbí a tetovat bych se nenechala. Dcera si říct nedala a navrhla si logo,které si nechala na ruku vytetovat. Naštěstí je to celkem decentní,ale i tak mě tím pěkně štve. Ovšem můžu držet akorát jazyk za zuby,protože je dospělá.
|
| Manka+Cipísek | 100730 |
|
|
28.4.2020 10:52:27
Rose, je hezké jaké máš jako matka sebevědomí a jak se umíš pochválit.
![]() Každý normální rodič (extrémy ponechám stranou) se chová jako ty, snaží se jít vlastním příkladem, každodenní výchovou, působit na děti, komunikovat... A přesto se stává naprosto běžně, že děti prostě mají v pubertě jiný názor než rodič a nejde jen o tetování. Ať se ti to líbí nebo ne, tak na svoje děti nemáš vliv jen ty sama. ![]() |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
28.4.2020 10:52:11
manko, psala jsi:
"tady za klávesnicí je každej "hrdina", každý ti tu bude psát, jak je to ok a v pohodě, úderem 18. narozenin nikdy nic už svým dětem neříkají a do ničeho nezasahují, všechno je jim jedno a jsou velkorysí až na půdu. Samotnou by mě zajímalo, kolik z Vás by bylo tak děsně velkorysích, kdyby šlo o vaše dítě." a proto říkám, že klidně můžu s čistým svědomím říct, že v 18 už do rozhodování svých dětí fakt nemám co mluvit a že je to rozhodování stejně na nich (a že jsem s tím ok) |
| Dana | 143148 |
|
|
28.4.2020 10:50:28
Nepřehnané tetování se mi líbí, ale jen na mladých a hezkých lidech. Na těch starších, přes třicet, mi již připadá poněkud trapné. Na nějakých obézních či šeredách je vyloženě ošklivé. Ještě tu tloušťku či šerednost zdůrazní. A mít potetované celé ruce, záda či něco jiného je také ošklivé. Připadá mi, že ti lidé nemají žádný vkus. A ty, co znám, ho většinou nemají a jsou takoví, dalo by se říci, jednodušší.
|
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
28.4.2020 10:50:15
Já jakožto bývalá punkerka, s bývalým manželem potetovaným od ucha až k patě, se spoustou známých a kamarádů s dredy, piercingy, roztahováky a samozřejmě tetováním, si stále stojím za názorem, že dnes má tetování každý blbec. Už si ani nevzpomínám, v kolika můj syn s tetováním začal. Asi v sedmnácti. Teď u něj právě probíhá proces realizace "rukávů". S motivy, které se mi moc nelíbí. Ale jemu jo, tak ať si klidně utrácí své těžce vydělané peníze za obrázky na kůži. Percing měl taky, zůstala mu po něm dírka v puse. Jeho dírka.
|
| Monty | 129940 |
|
|
28.4.2020 10:48:32
Lefff,
tak ono to obvykle je tak, že někdo s něčím začne a "dav" se přidá. Někdo proto, že se mu líbí myšlenka, někdo proto, že se mu líbí vnější znaky, jiný zas prostě jen chce patřit do party. Když jsem před čtvrt stoletím chodila po městě bosa, byla jsem za výstředního pitomce, dneska už je to regulérní "trend" vč. výroby bosých bot, který mi třeba osobně připadají nesmírně hnusný. To je prostě život. |
| K_at | 121378 |
|
28.4.2020 10:46:03
Manko, no vzhledem k tomu, že já párkrát nad tetováním uvažovala, nebyla bych z toho v šoku. Jistě bych to probrala, aby se neunahlila. Ale zrovna tohle mě asi nechává v klidu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.