| Koníček mořský | 156666 |
|
|
28.4.2020 10:08:35
Stačí se zapojit do soutěže o co největší roztahovák v uchu. Třeba to dotáhne až na plechovku od Coly. A ucho si ani nemusí odřezávat, neb mu z něj moc nezbude.
|
| Lefff | 13513 |
|
|
28.4.2020 10:07:52
Gertrudo
![]() |
| Gertruda | 71818 |
|
|
28.4.2020 10:07:41
No jo, je fakt, že treba chovat tygry je originalnejsi.
|
| Lefff | 13513 |
|
|
28.4.2020 10:06:36
Ropucho,
v tom případě jsem byla "zralá" už ve dvaceti ![]() Už tenkrát se mi líbil jeden motiv a líbí se mi i teď, byť mám nakonec vytetovaný naprosto jiný. Jen u toho původního bylo riziko, že ho bude mít "každej druhej". Nakonec nemá, kupodivu. Tetování, které nakonec mám, je zhruba v tomto stylu (byť jiný motiv a jinde umístěné): 3D tattoo. Tetování jako takové má spoustu rovin. Nejde zdaleka jen o to někam si nechat fláknout obrázek. Dá se to vnímat i jako přerod, doplnění, poselství, vrytí zkušenosti, připomínka, spousta lidí si užívá i proces vytváření - tu směs píchání, pálení... Dokud jsem to nezažila, nechápala jsem ty, kteří tvrdí, že tetování může být návykové. Stejně mě baví představa tatéra jako hromotluka potetovaného od hlavy až k patě. Já si vybrala tatérku, která mi přišla otevřít v koktejlkách a lodičkách a která během prvního sezení pouštěla Depeche Mode (Dodnes si pamatuju na Question of Lust a No Good během její práce) a během druhého jí jako zvukový podkres běželi v PCčku Přátelé ![]() |
| Liaa | 29716 |
|
|
28.4.2020 10:06:24
A jak jsou na tom v tvých očích majitelé koček?
|
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
28.4.2020 10:01:52
Neříkám. Ale říkám to třeba i o lidech, kteří mají psa. Toho má dneska taky každý blbec.
|
| Liaa | 29716 |
|
|
28.4.2020 9:58:53
Monty,
"máma nikdy nepochopí, že lidi mohou něco, co se jí samotné nelíbí dělat prostě jen proto, že se jim to líbí." Jo, to je přesný! Možná je to fakt tou dobou, kdy vyrůstaly (máma je ročník 1948), na druhou stranu podobně (je za tím třeskutá snaha být originální) to vidí i řada diskutujících tady, které jsou, řekla bych, většinou mladší. ![]() |
| Gertruda | 71818 |
|
|
28.4.2020 9:56:03
Snažím se vám pomoc, těm, kterým se tetování nelíbí. Podívejte, angreštova metoda má naznačená úskalí. Navrhuji zkusit taktiku "to je výborný nápad, potomku, jdu do toho s tebou a vybereme si stejné tetování". To by mohlo odradit nejednu kategorii.
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
28.4.2020 9:56:02
shodou okolností jsme s dětma rozjeli diskuzi o tetování už dávno, když se nechala tetovat neteř... a silně pochybuji, že by se nejstarší dcera nebo syn nechali tetovat
![]() dcera k tomu má velmi negativní postoj (jako že vybrat si něco, co bude mít napořád) a syn by se minimálně bál bolesti a celkově je mu ta představa nepříjemná - ale on je prostě jiný, dokáže ho vyděsit i že bych mu propiskou na ruku udělala čárku , nikdy si nenechal udělat ani to malované tetování...naopak mrňavka je okouzlená každou chvíli nějakou pitomostí a myslím, že tetování bude chtít - takže tam spíš jedeme vysvětlování, že je třeba se dobře rozmyslet - nechávám ji nosit fejkové tetovačky a malovat smývatelné (a k tomu se občas odhodlám i já a nejstarší dcera) ale celkem se mi daří poučit je o dočasnosti některých motivů, myslím, že celkem chápou, že jednorožec může být top obrázek, ale o rok později už to taková hitparáda není ![]() |
| Monty | 129940 |
|
|
28.4.2020 9:54:35
Lio,
máme podobné matky. Já bych to ještě pochopila, kdyby měl (kdokoli) dlouhé vlasy ala vodník Česílko, protože řídké zplihlé dlouhé vlasy nemůžou slušet snad nikomu, ale třeba syn má husté, vlnité vlasy skoro do pasu, kvůli takovým by spousta žen byla ochotna vraždit. ![]() Máma nikdy nepochopí, že lidi mohou něco, co se jí samotné nelíbí dělat prostě jen proto, že se jim to líbí. Pořád za vším vidí nějakou touhu "vybočovat z řady" (přitom paradoxně sama ve svých sedmdesáti poměrně značně vybočuje ze stereotypní představě o starší paní), ale přičítám to tomu, že je holt ročník 1950 a v době jejího mládí to tak skutečně bylo, ty dlouhé vlasy u chlapů byly revolta, protože proti nim režim velmi ostře vystupoval, těžko jí to vyčítat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.