| Lassiesevrací | 134328 |
|
28.4.2020 9:51:04
Syn má taky delší vlasy, důvod je pouze ten, že nechce stříhat. Nemá to rád. Léta jsem ho stříhala jen já strojkem, naučila mě to sestříčka v Motole. A má krásné, kvalitní vlasy.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
28.4.2020 9:49:33
Lefff, tohle považuji za zralé uvažování
![]() |
|
28.4.2020 9:48:12
![]() ![]() ![]() |
| Liaa | 29716 |
|
|
28.4.2020 9:48:06
Tetování mám posledních pět let, na rameni, letos jsem přidala minimalistické "geometrické" na vnitřní straně pravé ruky. Moje sedmdesátiletá matka to nese špatně a žádá moje pubertální děti, aby mi takové věci zakázaly.
Ovšem ona nese špatně i to, že syn má dlouhé vlasy, protože to "je pro holky". Mimochodem, ani já, ani syn jsme neměli v úmyslu vybočovat z řady a vysílat punkové signály, prostě se nám to líbilo a bylo to pro nás důležité. ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
28.4.2020 9:48:04
Gertrudo, ty ses nesmířila s tím, že každému se tetování nemusí líbit, nebo proč tak potrefeně prskáš?
|
|
28.4.2020 9:47:35
Měla jsem milého, je to dvacet let. Měl krásné, originální tetování na paži. Ptala jsem se ho, jak dlouho to tetování má a jestli se mu pořád líbí. A řekl mi, že ho má asi 3 roky, motiv se mu líbí, ale znovu by se tetovat nedal. Říkal, že se v podstatě zařadil mezi tetované, čili nic originálního na tom nebylo.
|
| HelenaPa | 48800 |
|
|
28.4.2020 9:44:29
Tetování se mi nelíbí. Na nikom.
Děti to vědí, ale když jim bude osmnáct, budou dospělí, bude to jejich zodpovědnost, jejich tělo. Maximálně jim ukážu pár zmršenejch, aby viděli, že mají dobře vybírat, kdo jim to udělá. A taky pár takových, kteří pak litovali, protože některé motivy prostě nejsou in v každém věku nebo s každou partnerkou / partnerem. A taky je pošlu na brigádu, protože peníze na to ode mě nedostanou. |
| Lefff | 13513 |
|
|
28.4.2020 9:43:08
Na tetování mám názor neutrální. Precizně vyvedené motivy se mi líbí, laciné kérky co do motivů a provedení mě odpuzují. Dvacet let jsem se přemlouvala, že z touhy po tetování vyrostu, ale nevyrostla jsem, a tak, když jsem našla motiv, který ke mně z mnoha důvodů sedí, nechala jsem si jej vytetovat od pečlivě vybraného tatéra. Tetování je na místě, které nemusí být viditelné, takže by při případné změně zaměstnavatele vadit nemělo.
Plnoletému potomkovi bych tetování jako takové nerozmlouvala. Tetování v podobě rukávu se mi většinou nelíbí. Pokud by dítě stálo o můj názor, řekla bych mu, že já bych začala menším tetováním, abych zjistila, jak se s ním sžívám a jak tu proměnu vnímám, a pak teprve bych rozšiřovala. |
| K_at | 121378 |
|
28.4.2020 9:41:35
No, celá ruka je hodně. Tetování mi nevadí. Spíš bych se snažila ať zkusí menší motiv a postupně přidává. Ono stejně asi neudělají celou ruku naráz, ne? Ale je to její volba. Teď už jo.
|
| Gertruda | 71818 |
|
|
28.4.2020 9:40:55
Aneb jak si rodič myslí, že to rozumně, ale velkoryse! vysvětlí svým dětem, které zmoudřele pokývají hlavou a místo tetování raději otevřou knihu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.