Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monty | 129940 |
|
|
28.4.2020 9:38:34
Gertrudo,
![]() ![]() ![]() |
| Gertruda | 71818 |
|
|
28.4.2020 9:36:23
Super nápad tohle. Synku, tetování už je šablonovité, nechceš uvažovat o něčem radikálnějším? Třeba uříznout si ucho, to má málokdo a budeš vysílat punkovější signál.
![]() |
| Kivík | 99966 |
|
|
28.4.2020 9:34:42
Tetování mám, ale až tak od 25 let a maličké. Mě se naštěstí líbí jen malá tetování. Ráda bych měla i další, ale muž to nemá rád a tak si ho dávat nebudu. Počkala jsem několik let, jestli se mi daný motiv bude líbit, asi nejzodpovědnější věc, co jsem udělala
Protože už to nikdy nesundáš a změnit se to dá jen v něco většího. Taky ho mám na místě, kde jde snadno zakrýt, aby mě nikdy neomezovalo. Pokud ho chce dcera na celou ruku a ještě k tomu v 18, rozmlouvala bych, ať počká. Dají se nechat vyrobit nalepovací tetování, ať si ho dá na léto a chodí s tím, uvidí, jak se jí s tím bude fungovat. Opravdu bych jí doporučila, ať nad tím přemýšlí dlouho, už se toho nikdy nezbaví a v tomhle věku 18-30 se hodně mění vkus. Jinak mě osobně se tetování líbí a dneska ho má kde kdo, takže to beru jako náušnice nebo tak něco. Prostě ozdoba. Jen mi přijde hloupé, dávat si obrázek, který nemá pro mě význam, ale je zrovna moderní - frčely ostnaté dráty na ruce, orel, nedávno ty odkvetlé pampelišky, co z nich odlétají semínka... Na módu bych v tomhle případě vůbec nehleděla, za 2 roky zas bude něco jiného a pampelišky trapný ![]() |
| Gertruda | 71818 |
|
|
28.4.2020 9:34:21
A říkáš to i třeba o lidech, kteří mají naušnice? Že je má každej blec?
![]() |
| Venice+3 | 67640 |
|
|
28.4.2020 9:31:44
Co blbnete? Jaká stádnost? Jako jo, těch motýlů na kotníku a růžiček... je už moc. Ale stejně tak lebek, křížů, čoklů, srdcí, římských čislic apod. Ale furt v tom nevidím žádnou stádnost. Ať si každý dá, co se mu líbí.
Lepší než rovnou rukávem je začít menší věcí na těle, kde to lze zahalit, kdyby se nakonec člověk s výsledkem úplně neztotožnil. Sama jsem si tetování přivezla z ciziny jako vzpomínku na skvělé místo a období. Do jakého stáda teda patřim??? |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
28.4.2020 9:31:04
Ano, je to stádní trend, móda, jenže na rozdíl od jiných pokusů a výstřelků nejde po čase odložit a jen se zasmát retro fotkám.
Upřímně by mě zajímalo, kolik lidí je po letech nadšených, že jim někde z kalhot či trika vykukuje špek s flekem. Motiv je málokdy vidět celý, v drtivé většině ho nelogicky překrývá a ruší oblečení, vlasy, boty .. mně to nedává smysl. |
| Monty | 129940 |
|
|
28.4.2020 9:25:27
"To, čím to bylo kdysi, tedy určitým výrazem vzdoru apod., už dnes není. Spíš to dnes signalizuje určitou šablonovitost a stádnost, tak jestli tohle zrovna opravdu je signál, který chtějí do okolí vysílat."
angrešte, to mi připomíná, jak moje máma dodnes nepobrala vnukovy dlouhé vlasy a žije v iluzi, že je má dlouhé proto, aby "vybočoval z řady", případně, že jí to dělá naschvál. Osobně myslím, že výraz vzdoru nebo potřeba lišit se už v dnešní společnosti nehraje takovou roli, jak mnoho lidí předpokládá. Ona totiž dnešní generace teenagerů je v poměrně složité situaci, vzhledem k tomu, čím prošli a co zažili jejich rodiče mají dost málo prostoru revoltovat něčím, co by šokovalo generaci, která si zažila divoké devadesátky a začátky svobodné společnosti po 40 letech totality. Když pozoruji mladé lidi cca ve věku mého syna, tak naprosto nejčastější typ revolty je ten, že jsou v podstatě konzervy. Ale samozřejmě hraje roli situace v konkrétní rodině, ne každý rodič je stárnoucí pankáč. ![]() |
| Stará husa | 154854 |
|
28.4.2020 9:24:27
Tetování se mi nelíbí, přijde mi to jako zohyzdění pěkné, čisté, hladké pokožky. Možná bych zkousla ještě jeden maličký jednobarevný obrázek na rameni nebo na kotníku, ale velké barevné obrazce jsou podle mého názoru hnus. Takže ne, já bych se tetovat nedala. Naše děti to naštěstí také nechytlo, nelíbí se jim to a nechtějí to. Kdyby se ovšem chtěly nechat tetovat, co bych zmohla? Všeobecně si myslím, že je každého věc, jak naloží se svým tělem, takže bych to nikomu nevymlouvala, ale mně osobně se nelíbí. Myslím si také, že spousta těch hodně potetovaných toho bude třeba za 20 let litovat. Ale možná ne.
|
| Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
|
|
28.4.2020 9:24:09
Osobně se mi to nelíbí, ale jsem stará. Ale jsem liberál, ať se každý rozhodne sám. A decentní kérka třeba na rameni může být i hezká.
Dítěti bych doporučila, ať si ověří ,zda a jak by se mohlo se kérky v případě potřeby zbavit a ať si pořádně rozmyslí, než se nechá tetovat na místě, které se nedá zakrýt. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
28.4.2020 9:23:35
Velice se mi nelíbí, až oškliví.
Ještě nikdy jsem neviděla žádné, které by vypadalo esteticky. Nejde mi o žádné úzkoprsé pohoršení, tetování má dneska kde kdo, ale v mých očích je to prostě škaredé. Svému potomkovi bych řekla, že si trvale zhyzdí krásnou čistou kůži, bude vypadat hloupě a za čas toho bude možná marně litovat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.