Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Grainne | 67561 |
|
|
15.5.2018 8:56:07
Kudlo, asi jde o to, ze ti odpovidajici se nedrzi ve zdvorile rovine "nelibi a proc", ale okamzite prechazeji do roviny pohrdani.
Viz luzoidni, kriminalnicke, spodina, prostitutka.....pricemz tedy realita je takova, ze presne tohle uz "nejaky patek" neplati. Priznam se, jak se jeste nedavno resil povinny "kvetak" na hlave po ctyritce, tak asi se nekomu ten "kvetak" ve smyslu povinneho usazeni se, nevycnivani, nerebelovani, prelil dovnitr do hlavy. |
| Epepe | 89236 |
|
|
15.5.2018 8:52:17
Kudlo, ale já jsem nevznesla dotaz, jestli se mám tetovat.
![]() |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
15.5.2018 8:46:44
Takže ty vzneseš nějakej dotaz, a pokud se ti odpovědi nelíběj, tak maj problém ti odpovídající?
|
| Kudla2 | 58452 |
|
|
15.5.2018 8:45:40
Grainne,
tak nějak. Předpokládám, že kdyby jeden z nás zatoužil po drakovi na zádech, tak by to s tím druhým zkonzultoval, ale ne na bázi "dovolíš-nedovolíš", ale "co bys tomu říkal/a". Odpověď "jsem zásadně proti" bych neočekávala (no, možná v tom prvním momentu překvapení), ale pokud bych nebyla opravdu skálopevně rozhodnutá, tak bych na mužovo mínění (že by se mu to moc nelíbilo) dost dala. |
| Epepe | 89236 |
|
|
15.5.2018 8:44:50
Susu, jistě.
Upřímně, myslím, že zdejší reakce na naší domácí pětiminutovou konferenci vypovídají spíš něco o jejich autorkách, než o mě. |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
15.5.2018 8:41:23
Zetko,
to nevím, jak by vyzněla, a je to úplně fuk, protože říkám, co si o tom myslím JÁ. ![]() |
| Grainne | 67561 |
|
|
15.5.2018 8:39:56
Zko, po pravde si vubec nedovedu predstavit, jak spolu souznivaji dva lide, kteri maji tak odlisny postoj k jedne veci.
Ne, nejde o tetovani, ale vubec o nutnost diskuse o tom, ze jeden touzi po drakovi na zadech. Muzou se u toho bavit o financich, to je veci obou a neni to uplne levna zalezitost, ale vest diskusi o tom, co si druhy udela na svem tele, ci dokonce "zakazovat"? To by pak partnera prestal milovat, nebo by ho prestal razem pritahovat? Priznam se, ze tohle zase absolutne unika mne. |
| susu. | 129001 |
|
15.5.2018 8:38:51
No, skoro bych to viděla, že bude.
![]() kašli na módní trendy a dělej to, co chceš ty sama, ne? |
| Epepe | 89236 |
|
|
15.5.2018 8:38:02
Protože mě zaujal ten módní trend, jehož jsem součástí. Vždyť jsme si o něm hezky popovídali, i statistiky tady padly. Snad si nemyslíš, že tak intimní věc bude někdo rozhodovat podle diskuze?
|
| Epepe | 89236 |
|
|
15.5.2018 8:36:48
Kudlo, nemáš.
![]() Můj manžel moc dobře ví, že mu do toho není, jen prostě přestřelil. Řekl to, já se zasmála, počastovala ho nějakou jemnou ironií a šlo se večeřet. Zajímavý je, kolik lidí se chytne na model "holka je v manželství nešťastná, tak to řeší tetováním." |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.