Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| susu. | 129001 |
|
15.5.2018 8:33:29
Epepe, tvá první věta v tomto tematu tomu trochu odporuje a jinak, pokud ses rozhodla, tak proč vůbec toto tema?
|
| Z+2 | 109449 |
|
|
15.5.2018 8:33:18
Kudlo, to si děláš srandu. jak myslíš, že by tady vyzněla diskuse manžel si chce nechat na záda vytetovat draka a nerespektuje, že s tím nesouhlasím.
![]() |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
15.5.2018 8:31:28
"já se rozhodla sama a manžel to bohužel pojal stylem: Jsem zásadně proti tomu, abys..."
tak tohle si myslím, že je klíč k tomu celýmu. Opravdu si nemyslím, že by jeden partner druhýmu do toho mohl tak zásadně mluvit, pokud po tom ten druhej opravdu hodně touží. Vnímala bych to, že kdyby se chtěl nechat tetovat manžel, tak mám k tomu jen poradní (i když třeba silnej) hlas, ale nemám právo mu to zakazovat. Ale tady bych skoro řekla, že je to jen špička ledovce, nemám pravdu? |
| Epepe | 89236 |
|
|
15.5.2018 8:29:45
Kudlo, nic si netřídím, byl to čistě pokec o věcech kolem nás.
Však to manželovo vyjádření není žádný relevantní důvod, ani just to jsem napsala jen jako dokreslení, reakci na "chlapům se to nelíbí." Zajímavé, kolik lidí mělo potřebu mě začít usměrňovat. |
| Epepe | 89236 |
|
|
15.5.2018 8:29:05
Manko, to jsi špatně pochopila, já mluvila o chlapech v realitě. Váš virtuální názor si samozřejmě přečtu ráda, proto jsem diskuzi založila.
Rozhodnu se podle sebe, tohle nebyla diskuze typu Poraďte. |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
15.5.2018 8:28:29
Manko
.Já myslím, že je dobrý, že sem Epepe napsala, na utřídění myšlenek. Jestli to chce doopravdy, nebo jen jako "justament" a protest vůči někomu/něčemu. Já do určitý míry i chápu to "budu si se svým tělem dělat co chci a nikdo mi do toho nemá co kecat", ale - jak to říct - asi bych si tohle nepředstavovala jako hlavní motiv toho, proč si někdo nechá udělat takovej zásah do osobní integrity. Ale možná jen o tom moc přemejšlím. ![]() |
| Epepe | 89236 |
|
|
15.5.2018 8:27:41
Susu, já se s Nečasovou neradím.
Nejsme kamarádky. Já se rozhodla sama a manžel to bohužel pojal stylem: Jsem zásadně proti tomu, abys...A ono mu fakt do toho nic není. |
| neznámá | 91073 |
|
15.5.2018 8:17:54
Ty brďo, nechtěla bych si dělat s partnerem takové justy.
Že se to chlapům nelíbí bych moc nebrala v uvahu, většina chlapů ti řekne, ře se jim víc líbí přírodní ženský a nakonec ukážou na namalovanou a upravenou princeznu. Stejně jako u tetování většině lidí první padne na mysli nějaký pleskanec na zádech nebo na ruce, ale tetování může být i celkem hezké a decentní. |
| Manka+Cipísek | 100730 |
|
|
15.5.2018 8:12:51
Já zas nějak špatně skousávám, když mi někdo říká, co mám dělat se svým tělem.
Epepe, já ti nějak nerozumím, nebo si po ránu sedím na vedení. Prosím o osvětlení. Nejdřív založíš diskuzi, kde se výslovně ptáš na to, co si lidi myslí o tetování na dospělých ženách. Jak se dalo čekat, některým se menší decentní motivy líbí, ale většina, co tak koukám, k tomu moc kladný postoj nemá. Nechápu, proč zakládáš diskuzi, když tě názory ostatních vůbec nezajímají a už jsi rozhodnutá. Možná sis jen chtěla utvrdit svoje rozhodnutí a rozčiluje tě, že tomu zase tak moc lidí netleská. Nevšimla jsem si jediného příspěvku, který by ti říkal, abys to či ono udělala. Všichni napsali, že se jim tetování buď líbí nebo nelíbí a proč. To je celé. Rozhodnutí je na tobě. Pokud jsi pevně přesvědčená, že to je pro tebe to pravé ořechové, tak jdi to toho, nikdo ti nebrání. Pak ale je třeba mít i dost sebevědomí na to, povznést se nad tím, že spoustě lidí to bude připadat minimálně nevhodné, ne-li laciné. Že to někomu může připomínat "cejch" mu nemůžeš mít za zlé, protože dřív to tak bylo. |
| susu. | 129001 |
|
15.5.2018 8:10:00
"Já zas nějak špatně skousávám, když mi někdo říká, co mám dělat se svým tělem."
Takže manžel, jako tvůj partner, ti to říkat nesmí, ale Nečasová a Zmenová, jako módní vzory, ano? Co vlastně chceš ty sama? Chceš opravdu tetování nebo se jen opičíš? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.