Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Beat | 107867 |
|
|
15.8.2017 16:18:04
Kosatko jsou směšný. Nicmene moje úvaha byla, jak to asi vnímají jejich malé děti..
|
| kosatka2 | 89902 |
|
|
15.8.2017 16:10:52
V mém okolí spíše ženy nosí spíše květinové plochy. Dost často kýč jak bič, hraje to všemi barvami, ale jim se to zdá krásné a asi jim to dělá radost, tak proč ne. Pak znám 2, co mají cele potetovaná záda andělími křídly či propletenými květy, to zas nevím, bylo by mi líto, že na to nevidím, když už jsem za to ty prachy dala.
Moje ségra má malé, nenápadné geometrické tetování s osobním významem, asi to má jako duševní podporu. Největší horor mi přijdou vytetované xichty vlastních miminek. Asociuje mi to náhrobky. Taky si nedovedu představit sex s člověkem, když se při tom na mě "dívají" další páry vytetovaných očí. hororové tetování má spolužák z jeho těžkého období, kdy se snažil okolí přesvědčit, že je drsňák, ale všichni okolo jsme věděli, že je to spíš takovej moula. Kříže, ze kterých kape krev na hroby mi připadají spíš směšné. |
| libik | 142094 |
|
|
15.8.2017 15:56:42
Já jsem viděla samo o sobě dost hezké (barva i tvar) u světlého typu, ale právě, že jsem kočku potkala ve městě bez mascara a působilo to hrozně nedodělaně nebo jak bych to popsala.
|
| Carollyn | 131058 |
|
|
15.8.2017 15:51:49
Moje máti tetované obočí má a je pravda, že když je úplně nenamalovaná, tak to jaksi bije do očí. Já jsem si teda zvykla, ale když je namalovaná, tak to vypadá mnohem líp, ani to nemusí být velké večerní, stačí tak trochu. Navíc mně připadne, že všechny ty tatérky dělají jeden druh obočí, takovou rovnou čárku, ani náznak obloučku.
|
| libik | 142094 |
|
|
15.8.2017 15:48:48
vypadá to(povedené tetované obočí) perfektně k velkému stylu líčení, na koupališti a vůbec v ležérním civilu je to divný, asi jako zlatý honosný náhrdelník k džínám..
|
| Venice+3 | 67640 |
|
|
15.8.2017 15:45:14
Tetování obočí jsem viděla několikrát i hodně nepovedené. Majitelky se teda tváří, že to tak mělo být... ale tomu nikdo nevěří. Většinou ho mají nepřiměřeně tlusté a v tmavé barvě, která vypadá hrozivě
![]() Tetování mám, přivezla jsem si ho z ciziny, důvod zůstane i nadále soukromý. Není vidět ani v létě, takže ho mám fakt sama pro sebe a ne na odiv ostatním. Už 16 let se mi pořád stejně líbí. |
| libik | 142094 |
|
|
15.8.2017 15:37:10
Poslední dobou zasáhlo mou generaci tetované obočí, což není úplně horor, ale velká legrace
![]() |
| Carollyn | 131058 |
|
|
15.8.2017 15:27:18
Znám pár lidí, co se skutečně do tetování vrhli "na stará kolena". Asi chtěli dohnat ztracené mládí, nebo co. Většinou to k nim moc nesedí. Jeden známý má na hrudi vytetovaného tygra a od té doby chodí po vesnici zásadně do půl těla nahý, aby to teda vyniklo. Pohled nic moc
... |
| Jordana | 64316 |
|
|
15.8.2017 15:25:52
No- já i manžel jsme odpůrci jakéhokoliv tetování...prostě nechápu, že má někdo potřebu si na sebe čmárat jména svých dětí ( mně to holt připomíná takovéto,co nám říkali rodiče kdysi- jména hloupých na všech sloupích), kreslit na sebe různé ornamenty, anglické veršíky, citáty atd. Prostě m ito přijde přiblblé-a jednoduché....Kor ty angl. citáty-nic extra-a hlavně česky si nikdo nic nevytetuje-proč asi?
Ne- fakt tetování nechápu, nemusím-a přijde mi už out...Dnes na koupáku jsem se taky hrozila i těch hororových- a bohužel často jako bonus na nevzhledných tělech- u jedné dívky díky břišnímu špeku nebyla část ani vidět- když šla.... Njn. Jo a taky mi přijde trapný dávat na auto jména dětí- či dokonce na kočárek-ufff. Proč to mají lidé potřebu řvát do světa.....Taky máme děti-ale taky své soukromí. |
| magrata1 | 95172 |
|
|
15.8.2017 15:22:28
Viděla jsem jednu s obřím pavoukem v bujném dekoldu. No nádhera
![]() Já jsem kdysi o kérce uvažovala, ale než jsem si vymyslela motiv, mělo to už hodně lidí. Nemám ráda davové módní trendy, tak jsem bez kérky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.