| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Tetování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 2128  [Dalších 1368 >>]
breburda71 89004
15.8.2017 15:06:53
Mně připadá skoro každé tetování jako hororové, ale jsem v celém širém okolí asi jedna z mála, jinak všude kolem to je ohromná móda..Sousedka už vypadá jako trestanec po 20 letech v Alcatrazu..na krku, na noze ( kolem tetování křečáky), na břiše,na rukách,fakt ohromný..Dneska jsem v masně potkala paní asi tak kolem 65let, měla čerstvé tetování vzadu na krku,motýla. Teď,jak se chodí venku nalehko, tak koukám, co zas komu přibylo..Mladý, starý, u nás to jede v každé věkové kategorii..
Carollyn 131058
15.8.2017 15:05:05
Mně se taková ty velkoplošná tetování tedy nelíbí vůbec, ať už je motiv jakýkoliv. Hlavně takové ty veliké všemi barvami hrající obrazce na holeni. Já blbě vidím a dřív jsem se děsila, co má ten dotyčný za chorobu, jestli je to nakažlivé, nebo jenom rakovina v posledním stádiua budou mu tu nohu řezat. Pak když jsem přišla blíž, tak z toho byl jenom nějaký psychedelický kruh ~:-D. Jinak se mi tetování sem tam i líbí, ale nějaký menší motiv, pokud možno jednobarevný.
Beat 107867
15.8.2017 15:00:24
Jo..to by byl fakt pozitivní pohled, ležet ve špitále a tohle se nad tebou zjeví..

Někdo by na tohle téma mohl vypracovat práci s názvem : Vliv "hororového" tetování na rodinné příslušníky a na okolí..~:-D
Kopřiva Dvoudomá 34182
15.8.2017 14:51:01
Inu, já jednou nabírala do zdravotnického zařízení mladíka, který měl smrtky na předloktích i na pažích. Vymínili jsme si, že bude nosit dlouhé rukávy, protože kdyby se přiblížil k někomu, kdo je ve špatném stavu, tak by si dotyčný taky mohl myslet, že jeho hodinka už přišla.

Osobně to na mě působilo jako taková kryptonáckovská dekorace, ty smrtky měly helmy, které připomínaly helmy wehrmachtu, ale kdoví...
Beat 107867
15.8.2017 14:47:34
Tak já za sebe nechápu oblibu malovat si tělo, ale jsem svobodomyslný člověk a beru to tak, že je to každého věc.

Co mě ale zaráží v poslední době je to, když vidím mladou maminku, vlastně i tatínka, s kočárkem a tetováním na celé ruce, nohou, zádech.. prostě na velkých plochách a ty kresby jsou dost děsivé i pro mně.

Včera jsem viděla pěknou(ppč), ničím dalším nevýstřední mladou maminku, a ta měla na celé ruce a velké části zad docela umně vyvedený hřbitov na kopci, s několika kříži, kolem hroby.. nad tím se vyjímaly různé fantasy obrazce. Jindy vidím ztvárněné různé duchy, či temné síly.. nebo velké tmavé plochy, kde jsou zobrazené děsivé hlavy, jak jim kape ze zubů krev atd. Fakt "nádhera"..
Tak si představuju tyhle rodiče, jak sedí a krmi svoje miminko a to se při cucání mlíka kouká na tohle.. Nebo zda mu čtou klasické dětské knížky, ukazují zvířátka, prohlížejí knížky s krtkem nebo s obrázky Heleny Zmatlíkové a stránky otáčí ruka, na který jsou nějaký zrůdy. Přijde mi to děsný a vtipný zároveň.

Uvažuju, co je vede k tomu, mít tohle na těle, zda si to nechali udělat už před dětmi nebo už jako "dětní" a jestli by se teď rozhodli jinak..Uvažuju, jestli si uvědomují, že to dítě to vnímá, nebo neuvědomují..nebo je jim to fuk, nebo razí teorii, že kříže na svojí kůži vyváží naprosto pozitivním, respektujícím a láskyplným přístupem, pokojíčkem v barvách slunce s množstvím edukačních dřevěných hraček a růžových veselých slonů.

Nikoho s děsivým tetováním kolem sebe nemám, jinak bych se zeptala.
Máte někdo tetování, který jsem popsala? A proč? Nebo ho má někdo kolem vás? Zeptejte se proč a pokud vám to řekne, napište.
Lefff 13513
2.1.2017 14:08:38
Děkuju ~x~
Z+2 109449
2.1.2017 8:41:26
Já mám tetování, za způsob , kterým si pasáci označují svoje holky. Moc nechápu jak si ho může někdo udělat dobrovolně. V každém případě z mého pohledu označuje lacinou ženskou a hloupého muže.
Kudla2 58452
1.1.2017 23:53:20
A zajímal by mě smysl toho - proč si nechat natrvalo udělat na tělo nějakej obrázek nebo citát - proč, chce ten člověk tím vyjádřit nějakej postoj, a když jo, tak proč to musí být takhle viditelný? Nebo jen jako ozdobu? Ale není trochu nudný mít pořád jednu a tu samou?
Kudla2 58452
1.1.2017 23:50:05
No, tetovat starý kolena, to by muselo asi dost bolet ~t~~t~

Jinak já nemám, nelíbí se mi to a naprosto to nechápu, hlavně velký barevný kreace přes celou ruku nebo nohu, který nejdou zakrýt oblečením, případně nějaký "duchaplný" nápisy.

Girili 117849
1.1.2017 23:38:44
Nemam. Ta myslenka me i napadla, ale zadne misto ci motiv mi neprislo dost dobre. Chtela jsem neco maleho, co by bylo kdykoliv zakrytelne, tedy viditelne jen pro me a partnera. Tedy umisteni dost intimni. Tomu umisteni jsem ale nemohla najit adekvatni motiv. A nakonec manzelovi se to nelibi a mne to ve vetsine pripadu pripada nevkusne a lacine, tak z toho seslo. ~d~
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 2128  [Dalších 1368 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.