Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Abigail* | 76789 |
|
|
31.12.2016 21:37:30
Tetování nemám, nelíbí se mi. Často je mi až fyzicky špatně, pokud se musím dívat na někoho, kdo má opravdu výrazné a velké tetování. Navíc jsem ani nepřišla na motiv, o kterém bych si myslela, že se mi bude líbit i po letech.
|
| Bal+♂ | 48244 |
|
|
31.12.2016 21:09:57
Nechala jsem si udělat tetování těsně před 40lety,mám ho na zádech takže o něm ani nevím,někdy i zapomenu že ho mám.Když jsem byla mladší taky jsem říkala jak to bude vypadat až ti lidé budou staří..Teď už to neřeším,protože bude potetovanej kde kdo.Navíc obrázky se dají i přetetovat,takže když už bude vybledlý dá se oživit nebo šikovný tater ho může změnit či vylepšit.Mám ho jako vzpomínku na člena rodiny který už odešel ..nelituju..bolest to byla nezapírám,ale je to jeden den v životě člověka a brzy jsem zapoměla..
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
31.12.2016 19:49:52
To mi pripomnelo, ze chapu vezne z koncentraku, kteri si nechali tetovani. Kdyz jsem to videla poprve, tak me to strasne sokovalo - a je to v poradku, tak to ma byt...
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
31.12.2016 19:44:47
Ahoj Bubli, stastny novy rok!
![]() Jen by me zajimalo, proc si to ty lidi porizujou, kdyz za jednu z bezva vlastnosti tetovani povazuji, ze se to da zakryt ![]() |
| Citronove koliesko | 7937 |
|
|
31.12.2016 19:23:34
Tetovanie by som si dala len ako upozorneni na chorobu, krvnu skupinu, alergiu a pod. Pripadne na zakrytie jazvy. Pri jazve ak by sa dalo by som ale radsej isla do skarifikacie.
|
| Mulderka+ufounci /05,08,11/ | 42806 |
|
|
31.12.2016 18:07:08
Madelaine, proti perma obočí je normální kérka legrace
píšu z vlastní zkušenosti. Jinak, kérek mám doposud 5 a hodlám přidávat. Všechno jsou to motivy nadčasové, které pro mě mají význam jako vyjádření mojí osobnosti. Jestli to opravdu chceš, jdi do toho! ![]() |
| černá kočka a dva kluci | 128489 |
|
|
31.12.2016 17:11:58
Mám, dala jsem si ho, protože se mi to líbí. Po zralé úvaze ve 37 letech. Nelituji.
|
| Lefff | 13513 |
|
|
31.12.2016 16:35:25
No se strachem z bolesti se pak blbě chodí "co týden" na cover
![]() Já takhle obdivuju i ty, kteří se nechají tetovat třeba na nártu. Kde jsou kosti, tam to nejspíš bolí všude. |
| . . | 133444 |
|
31.12.2016 16:12:59
Nemám a to proto, že těch pár let, co jsem pro něj rozhodnutá, jsem se pořád ještě nedokopala někam dojít
![]() Ohledně zde padnuvších argumentů proti: - zvolený motiv je mi blízký posledních cca 35 let, počítám, že to tak zůstane - odpuzovat citlivé povahy nebude, protože na veřejnosti bude skryté - zaměstnání dtto - jestli je to pitomé, či zbytečné dotváření těla, tak pro mě tedy ne více, než u žen obvyklé líčení, barvení vlasů, lakování nehtů, náušnice (někdy dokonce s dírkami v uších) atd... (a nic toho nedělám, takže by kerka byla první marnivost toho druhu) - bolest snáším dobře - dožiju-li se stáří vrásčitého, seschlého, bude takové holt i mé tetování (jak píše Alraune, budu to stále já) Moje pro: ani nevím, prostě chci ![]() |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
31.12.2016 16:02:43
Uvazuju o nem, chci si nechat potetowat hrudnik, ale jednak me nenapada motiv, kterej by se mi libil dyl jak tejden, a jednak se bojim, ze bolesti umru, tetovani pres zebra prej nic moc
Kdyby se dalo delat v narkoze, jdu do toho hned![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.