| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Tetování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 2128  [Dalších 1338 >>]
Tante Bante 147015
31.12.2016 15:54:41
Nemám. Pro mě je to dost odpudlivé, pokud to není určitý typ malování henou na určitém typu ženy. Potetovaný chlap ... strašný. Řetízek jde sundat, kérka ne.
Sáhla bych po jiném způsobu sdělení.
Lefff 13513
31.12.2016 15:44:13
Alraune,

co myslíš tím, že tetování má jít s tělem?
bublinka.m 91724
31.12.2016 15:35:07
~t~~t~ Ahoj Veveru, taky nemam, absolutne si ho na sobe neumim predstavit a ani se mi to nelibi. Muj muz ma docela otresny:-© stesti, ze chodi vecne zahalenej a nikdo z toho nema trauma.
Inaaa 119752
31.12.2016 15:32:59
Mně taky, nezajímalo a zajímat nebude, roztahovaky to samé
Alraune 129596
31.12.2016 15:30:18
Když tu čtu o těch tématech... :) Myslím, že to berete moc vážně. Jednak se dá na každé tetování udělat cover s jiným motivem, a jednak tetování má jít hlavně s tělem, o motiv často ani tolik nejde.

Sama mám vrbovou větvičku s vážkami, není to nic, co by mě nějak zvlášť charakterizovalo, nicméně je to střízlivý klidný motiv, nevadí k šatům, nevadí k botám, není barevně agresivní a po pravdě, po většinu času si ho neuvědomuju ani já, ani ostatní.

Jedinej, na koho to udělalo opravdu dojem, byl Vietnamec, co mi dělá pedikuru.
Sisisasa 96164
31.12.2016 15:25:51
Moje neteř tetování maže. Je to bezva kšeft, fronty lidí. Určitě nedoporučuje vytetovat jméno svého manžela, přítele atd., dost často se stává že po rozvodu , rozchodu to tam nesnesou a stojí to snad víc než vytetovat. A i pozná ty moderní vlny, růže, motýlky atd.
Mám dojem že říkala že letušky nesmí mít tetování.

Alraune 129596
31.12.2016 15:24:00
Že by policajti neměli být tetovaní.
Lefff 13513
31.12.2016 15:13:08
Tetování nemám, ale už skoro 20 let o něm uvažuju. Pořád se mi líbí stejné motivy, jen na jeden z nich už si připadám stará (odlupující se kůže a pod ní gepardí srst). Druhým motivem je moje znamení v čínském horoskopu (drak, příp. drak v ohni). Mám piercing - ten jsem si kdysi nechala udělat, abych jím zakryla jizvu pod pupíkem. Nakonec nosím banánek bez přívěšku, takže jizva je stejně vidět. Letos jsem přemýšlela o tetování, které by zakrylo jizvu po letošní laparoskopické operaci. Vyzkoušela jsem dočasné nalepovací tetování (vydrželo 14 dní, takže představu o tom, jak by se mi s tetováním žilo, jsem si trochu udělat mohla) a zjistila jsem, že ta dočasnost a možnost obměny se mi líbí. Nejsem asi ten správný typ na tetování. Hlavně je to ale tím, že nemám silnou vnitřní potřebu nechat si do kůže zaznamenat něco, co by mě opravdu charakterizovalo.
Takže shrnutí: Některá vydařená tetování se mi moc líbí, ale zatím jsem nenašla nic, u čeho bych řekla "Jo! Tak tohle jsem já a to na sobě chci mít napořád!", takže setrvávám na dočasných.
Paz 28854
31.12.2016 15:04:58
Bolest - jsem srab, vrtání zubu bez umrtvující injekce nadám, často mi i připíchává další. Tetování mi přišlo v pohodě, možná srovnatelné s depilací voskem? Ale má výhodu, dělá se jen jednou. Chlupy dorůstají pořád ~;)
Paz 28854
31.12.2016 14:46:10
Mám jedno malé, asi dva roky. Nikdy jsem tetování nechtěla a byla si jistá, že ani chtít nebudu. A pak jsem najednou věděla, že konkrétně tohle chci. Něco mě provází životem, pomáhá mi z krizí a já to najednou potřebovala mít pod kůží, napořád. Vzhled ve stáří neřeším, kůže na rameni se moc nemění. A když, tak prostě nebude pěkné, ale to ani kůže kdekoli na těle. Myslím, že když tu budu strašit do vysokého věku (Bože prosím ne!), budu řešit úplně jiné věci, než je vzhled tetování. A potetovaných vrstevníků v té době bude ~j~ Beru to i tak, že to skutečně důležité je nezrušitelné. Vztah s Bohem mám nesmazatelně potvrzený křtem, pouto s dětmi je trvalé, obojí je nezávislé na smrti. Tohle je jen lidská radost, která po mojí smrti skončí spolu s mým tělem. Je důležitá pro můj život tady, na věčnosti nebude mít žádnou váhu.
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 2128  [Dalších 1338 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.