| x x | 15263 |
|
22.8.2013 13:06:01
Michale, jak to vypadá dnes?
|
| M_ | 124075 |
|
16.8.2013 22:18:33
No momentálně mě bolí podbřišek jako prase. Snad to bude zítra lepší. Momentální pocit je, jako když vás někdo kopne do ko.lí :) Pánové znají.
|
| Líza | 17721 |
|
|
16.8.2013 21:31:31
Jako že - dobrý!
|
| M_ | 124075 |
|
16.8.2013 18:53:22
Copak?
|
| Líza | 17721 |
|
|
16.8.2013 18:02:07
Wow!
|
| M_ | 124075 |
|
16.8.2013 14:25:49
Tak právě čekám v čekárně po zákroku, byl to fofr. Za 40 min i s papírováním hotové. Momentálně když sedím tak nic nebolí, stejně tak při zákroku. Jediný hnusný byly tři injekce s anestetiky.
|
| Petr |
| • |
20.3.2013 10:08:48
1.3.2014 jsem byl na vasektomii, lépe řečeno vasoresekci v Brně za 14 000,-Kč, bez řečí, v příjemném prostředí, skvělý pan doktor Martin Drábek, s lokálním umrtvením trval zákrok asi 2 x 20 minut. Při zákroku jen vzdálený pocit tahu či tlaku, přibližně jako u trhání umrtveného zubu. Dva dny potom jsem proseděl u televize, ale hojení bylo rychlé, dnes už mám i vypadlé stehy. Mohu jen doporučit !!!
Petr |
| Lešek |
| • |
25.9.2012 14:49:40
Zdravím, jsem necelý týden po zákroku v Praze. Rozhodoval jsem se sice rychle, ale měl jsme problém najít urologa, který by mi to nevymlouval. Argumentace, že je mi už čtyřicet pryč, žádné děti nechceme a že si myslím, že není nutné, aby manželka do sebe cpala chemii se potřikráte setkaly jen s pozdviženým obočím a nechápavým vrtěním hlavy. To i přesto, že jsem byl ochoten kompletně úkon uhradit, asi prd obchodníci.Nakonec jsem našel kliniku Androgeos v Praze, výborný personál, předoperační vyšetření opravdu důkladné, zákrok sám....no tak zažil jsem už i příjemnější věci, ale šlo to vydržet, měl jsem jen lokální narkózu, po hodině jsem mohl jet domů, teda řídila manželka, protože jsem nevěděl jak si co nejpohodlněji sednout, víkend jsem proválel a v práci si prostě občas musím poposednout nebo postát. Bolesti žádné (krom toho, že mě bolí kulky jako kdybych dostal mičudou, ale to je prý normální). I když jsem věděl do čeho jdu a bylo to vysloveně moje svobodné rozhodnutí, tak si to v hlavě pořád ale srovnávám, přeci jen to není odstranění pihy. Ale jak to tady čtu, tak myslím, že to bude v pohodě, taky jste měli pánové takové stavy?
|
| Slávek |
| • |
17.8.2012 7:43:38
Mám také zájem, od té známé.
Prosím o kontakt na agent07xy@seznam.cz Díky Slávek |
| Jirka |
| • |
8.8.2012 20:35:51
Zdravím všechny, asi před 2 měsíci jsem jako 43 letý si nechal provést tento zákrok v Třebíči, pan Primář Zachoval se mnou jednal velmi příjemně, nakonec jsme se po legislativních krocích dohodli na termínu a v nemocnici jsem strávil 1 noc, zaplatil asi 3000,-Kč (nakonec bylo provedeno "v lokále", mělo být původně v krátké anestézii, protože VZP to nakonec nechtěla proplatit. Doporučuji všem, co již neplánují děti...a)finanční úspora za antikoncepci(partnerka prášky atd) b)žádné starosti....a pouze si užíváme sexu
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.