| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Vasektomie

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 498  [Dalších 218 >>]
Hanys
  • 
16.1.2012 16:09:18
Jsem 2,5 roku po zákroku u pana doktora Sokola a ani chviličku jsem nezaváhal, že bych se rozhodl špatně. Manželka se nemusí ládovat hormony a sex si doslova užíváme, častěji než před tím. Asi proto, že je to bez strachu "co kdyby..." A chuť na sex určitě neopadá!
mo-mo
  • 
11.11.2011 22:07:35
Budou to tří roky a s manželkou jsme naprosto spokojení. Sexujeme snad ještě více než dřív a kromě toho pravidelně masturbuju a ejakulátu je stále dost. Měl jsem to zadarmo, jen mi lékař doporučil 2denní hospitalizaci a celkovou anestezii.
Marek
  • 
13.8.2011 20:11:45
Chtel jsem se zeptat jak to funguje .. teda samozrejme vim, ale co se tyce poluce atd. nechci tu nikomu vnucovat, ze ejakulace nepatri k sexu ikdyz je to pravda.. spis ze " to jednou za cas potrebuje jit ven" rekneme 1x za tyden podle produkce jednotlivce a kdyz se tak nestane tak se to objevi v pripade "mokryho snu" kazdopadne to kazdyho stoji mraky energie tak me napadlo kdyz telo vsechno vstreba a je vitalni tak uz ani nema tuhle potrebu .. mohl by mi prosim nekdo srozumitelne odpovedet ?
PETR
  • 
14.5.2011 12:32:02
Já jsem mel taky problem s legislativou , sel jsem do trencina a vsechno bylo bez obtizi , nasel jsem je pres web www.vasektomia.sk

Petr
Pavlina
  • 
18.1.2011 17:36:12
uvažujeme s partnerem o této metodě, slyšela jsem ale, že v CZ jsou s tím nějaké (administrativní??) problémy. Mohl byste mi (na pavlina@chelo) napsat bližší údaje - na koho se obrátit, telefon... Děkuji
Tomáš
  • 
2.1.2011 13:54:28
Podstoupil jsem vasektomii v srpnu 2010 v Trenčíně u MUDr. Romana Sokola. Zákrok v lokálním umrtvení trval asi 20min. Jeden řez cca 2cm dlouhý. Po tom, co to přišlo k sobě o tom samozřejmě víte, ale není to nic, co se nedá vydržet. Dostal jsem nějaké prášky proti bolesti, ani jsem si je ale nevzal. Po asi 6 týdnech kontrola v Trenčíně + kontrolní spermiogram. Dnes zhruba půl roku po zákroku jsme manželka i já maximálně spokojeni.
Výhody zákroku na Slovensku jsou jasné. Slovenská legislativa to umožňuje, nemusíte podávat žádost ani předstupovat před komisi jako v ČR. Pokud nejsou u manželů nějaké jiné zdravotní či jiné důvody, proč provést vasektomii, tak je u nás v ČR legislativa nastavena tak, že manželka musí mít minimálně 2 děti a dosáhnout 40let.
Trenčín je z Brna asi 130km, cena zákroku byla 300 euro. Rozhodně mi to i za tu cenu stálo za to.
Karel
  • 
21.12.2010 11:53:09
Zdravím všechny diskutující,
já podstoupil vasektomii včera v nemocnici v Novém Městě na Moravě. A zážitky? Levá půlka (kulka) byla naprosto v pohodě, nic jsem necítil, za 10 minut byla hotová. Zato s pravou se pan primář trápil půl hodiny, ten chámovod mu šel špatně oddělit od svalu, nebo tak nějak mi to zdůvodňoval, takže to dost bolelo, celkem 3x mi to lokálně umrtvovali. No nakonec se to podařilo. Pak mi píchli injekci proti bolesti a jel jsem 160 km autem domů. Sám jsem řídil a bylo to bez problémů, i když chumelilo a cesta byla pěkně kluzká.
Dnes je to ale horší: celý šourek mám plný a na pravě straně modřinu, což vypadá na hematom, ale na to mě pan primář upozornil, že to na té pravé straně vypadá, že se tam možná vytvoří. Zároveň mě také bolí podbřišek a třísla, to zřejmě z toho hledání a přebírání se tříslovým svalstvem. Ale ta bolest není nijak nesnesitelná, spíš jen nepříjemná. Další příspěvek napíšu zítra, jak se situace bude vyvíjet.
anonym s maželem po vasectomii
  • 
19.9.2010 13:28:40
manželovi dělal vasectomii doktor Vrabec v Bratislavě, jeli jsme tam vlastěn načerno, před asi 5 lety, nesnesu antikoncepci, žádnou, a toto byla jediná možnost. Podvázání vaječníků mi nechtěli povolit, málo dětí a malý věk, zdravotní komplikace je nezajímaly :(

bylo to docela bolestivý, protože to bylo ambulantně, ale odřídil si to už sám domů, takže žádná hrůza k nevydržení a za celou dobu od operace žádný problém
Čekatel na smazání 19487
19.9.2010 11:49:50
Už je to pasé, manželka má teď HA s kterým je nadmíru spokojená a menzes má jen tři dny, takže prý nechce abych to podnikal :)
Simeona+3 110315
19.9.2010 11:03:10
Díky za reakce! Zatím jen uvažujeme, sterilizace na mé straně je taky ve hře, ale už mám za sebou několik operací břicha a tak bych se raději další vyhla, pokud by do toho manžel byl ochoten jít.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 498  [Dalších 218 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.