| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Vasektomie

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 498  [Dalších 198 >>]
jano
  • 
12.5.2010 18:16:20
Ak môžem zo svojej skúsenosti.Ja som s amiloval po 3 dňoch aj keď mi to zakázal doktor.ALe môžem povedať že s avšetko zahojilo a nejaká bolesť ani nebolia varlata .Môžem len pochváliť prácu doktora a pôžitok z milovania je to užastné.
jano
  • 
12.5.2010 18:13:48
ja som ju podstúpil a všetko je v poriadku.Môžem len poradiť ,že by som neváhal ani minútu a podstúpil znovu .
KarelK 87910
19.4.2010 20:19:44
Po operaci je rekonvalescence velmi rychlá 5-10 dnů. Pokud si organismus na vasektomii zvykne, tak do 3 měsícu je vše OK. Pokud ale ne, tak máš problém na mnoho let. Jde o to, že po zákroku se ti sperma tvoří stále dál, a s tím se musí tělo vyrovnat (pozn. v maldším věku se jich tvoří víc). V ČR je častější tzv. uzavřená vazektomie a ta má statisticky problémy častěji. ~:(
Miki
  • 
21.3.2010 22:46:27
zdravím vás a chcel by som priateľskú radu..Mam 23 rokov a chcel by som podstúpiť túto operáciu.Ako dvôvod by som uviedol,že nikdy nechcem mať ani ženu ani deti nemám k tomu vzťah a ak by mi nejaká žena povedala,že so mnou čaká dieťa určite by som to nerozchodil preto sa chcem obrátiť hlavne na pánov čo tento zákrok podstúpili.Chcem vedieť ako dlho tvrala bolesť a či ich to nejako obmedzovalo kedže som dosť viťažený a mám obmedzené časové možnosti...ďakujem a prajem pekný deň
KarelK 87910
25.10.2009 19:45:23
Leno, z tvého příspěvku čtu, že to trápí jenom tebe. Manžela asi nemá potřebu s tím něco dělat.~;(( Sám jsem o obřízce uvažoval, a přečetl jsem o ni docela dost, jak odborné literatury, tak i názory mužů, kteří ji prodělali. Britové s tím mají hodně zkušeností. To co popisuješ u svého muže jsem četl vícekrát. Skutečně si myslím, že jediné co mu může ulevit, je operace, kdy se spodní část přeříznutého chámovodu otevře. Pak je možné začít s léčbou epididymitidy (zánět nadvarlete), který je nejspíš zdrojem všech potíží.
Lena
  • 
10.10.2009 17:53:41
Fakt nechápu, připadá mi, že tady asi píšete o něčem jiném. Manžela to bolelo šíleně, skoro nemohl ani chodit a nemohl čúrat - to seděl na záchodě hodinu a v bolestech po kapkách...Už je to několik let, co tento příšerný zákrok podstoupil a nic se do normálu nevrátilo. Neustále má bolesti ve varlatech, na sex chuť nula......úplný opak toho, co bylo před tím. Já už z toho šílím. Tak chci před tím varovat, aby někdo nedopadl jako my. Radši mějte deset dětí. Lena
Hans
  • 
22.9.2009 23:32:44
Tak tady je ten článek, aby jsi někdo nemyslel, že jsem četl sci-fi. ;) http://www.urologickelisty.cz/pdf/ul_07_03_06.pdf
Hans
  • 
22.9.2009 23:24:46
Ještě jsem zapomněl, že se jedná o vasektomii nevratnou! Četl jsem odborný článek kde se uvádělo, že za oceánem dělají vasektomii vratnou pomocí tělísek připomínajících svorku velikosti zrnka rýže, kdy lékař nevyjímá část chámovodu pouze ho zasvorkuje aby byl neprůchodný. Svorka se dá pak opětovně odtranit a muž je dál plodný. Ale to já už nepotřeboval při třech dětech :)
Hans
  • 
22.9.2009 23:13:08
Vasektomii jsem byl nucen podstoupit mimo území ČR, protože jsem nenarazil na ambulanci, která by byla ochotna zákrok na mé přání vykonat, protže je tímto způsobem postaven mimo zákon. Minulý týden jsem byl v soukromé urologiické ambulanci v Trenčíne - www.urology.sk. Skutečně nadstandartní služby bez zbytečných dotazů. Naprosto normální lékař s velmi ochotnými a milými sestřičkami. Termín domluven e-mailem na sobotu abych nemusel ze zaměstnání, zákrok trval 20 minut, byl proveden v lokálním umrtvení. Společně s papírováním a instruktáží co dál to celé trvalo asi 45 minut. Cena včetně histologie, kontroly, spermiogramu, antibiotik, prášků na bolest, desinfekce a materiálu na domácí ošetření 300 euro, platba kartou. Kávu na uvítanou jsem odmítl :) (ale určitě byla taky v ceně). Po zákroku jsem chvíli poseděl v čekárně v koženém křesílku za sledování TV a pak odjel sám domů autem. Cesta cca 2,5 hodiny. Slabší bolest v podbříšku a v místě řezu. Po týdnu vše naprosto v pohodě.
Jandus
  • 
22.9.2009 20:28:34
nebojte se toho taky si to chci nechat udelat kamaradka dela na urologii a vrele mi to doporucila ten jeji tom a uz taky, maji jedno dite to jim staci. Ale museli to udelat neoficialne je jim totiz 24 ona si prinesla nejakou umrtvovaci latku domu opichla mu pytlik rozrizla nasla chamovod podvazala sterilni niti prestrihla konecky a je to. zasila a ma to hotovy zadara a bez kecu. az to budu chtit tak mi je taky podvaze. tak se nebojte
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 498  [Dalších 198 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.