Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
12.6.2009 11:01:37
nějak to tu vázne..... aby nám tu diskuzi zas admin nezrušil
![]() jinak jak jsem se chlubila že budem mít stará široká prkna, tak máme smůlu, bylo jich nakonec málo. Takže jsme se nakonec domluvili s místním tesařem a dodá nové. |
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
31.5.2009 23:24:39
jo a díky za fotky oken
![]() |
| ZuzkaN | 7401 |
|
|
31.5.2009 23:17:10
Jéé, Bouřko, super! dík, žes to tak hezky zařídila
![]() Manžel používal to samé co vy, prý to patří k nejlepší. Jinak na ošetřování jak proti dřevokazcům tak proti vlhkosti jsou firmy, my jsme kontaktovali tuhle: www.konzea.cz. Zatím nám teda jen sdělili co se nám tam vyskytuje za potvory, ale měli by být dobří... Zítra zrovna se na chalupu chystáme, montujeme tam postel (to by člověk neřekl, kolik času nám zabere smontování ikeácké postele )no a je tam dětský den, tak se tam zkusíme seznámit s mladými obyvateli příp. chalupáři snad vyjde počasí.jo a ted mi manžel vysvětloval jak je to s tím stříkáním, že i když se to vystříká je třeba to neustále sledovat neb se ty potvory přesunou zas někam jinam ale to asi víte, co?? ![]() |
| Mišyčka a Minimišyčka | 54148 |
|
|
31.5.2009 19:52:20
Brácha trámy navrtával a něco do nich lil, jen už nevím co, taky pomáhá hodně hlasitá hudba. Takže odjížděl z domu, zapnul reprobedny na plný kule. Teď už mu tam nic nechroustá a nevrže
![]() |
| Bouřka | 7675 |
|
|
31.5.2009 19:34:47
Tak zakládám první téma v naší nové diskusi. Dost se tu objevily roubenky, tak bude asi užitečné. Jak jste na tom s červotočem? My strašně, cokoli ze dřeva je načnuto, ještěže barák jako takový je kamenný. Krov je na tom ještě relativně dobře, i přestože tam se činil i tesařík, ale veškeré dveře, rámy, nábytek i nářadí je pěkně provrtáno. Kolega nám věnoval na odzkoušení zbytek přípravku Lignifix, jemu se docela osvědčil. Ale mám obavy, že my ho budeme potřebovat asi celou cisternu...Takže čím jste ošetřili nové dřevo a jak jste se vypořádali s již napadnutými kusy?
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
31.5.2009 18:54:07
Holky, poprosila jsem Roni o převedení tématu na samostatnou diskusi. Pokud to vyjde, tak koukejte po nové diskusi Staré baráky a chalupy nebo tak nějak.
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
31.5.2009 18:42:01
Ahoj Jeno,
vypadá to dobře. Já se docela těším, až budeme v téhle fázi, protože už je znát nějaký vývoj. Z toho vyklízení už mi hraboší, ale blížíme se konečně ke konci, zbývá už jen 1/4 stodoly. Přiznám se, že jsem čekala, že to půjde rychleji, poslední dobou tam trávíme spoustu času. Ale podlaha je tam totálně nastlaná, máme tam už hromadu pytlů s odpadem, bylo by to na další kontejner, ale kyne nám zapůjčení vozíku, takže si to na skládku odvezeme sami. A pak konečně začneme bušit do stávajících omítek. Tak ať se práce daří. |
| Teraza Horáková | 54297 |
|
31.5.2009 17:49:18
Jeno, to je paráda ten vývoj sledovat, těším se na další fotky, bude to parááááda
|
| JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) | 7549 |
|
|
31.5.2009 17:47:16
Bouřko, Jenoň chtěl taky dřevěnej strop, ale při představě, že omítkovej můžu mít za tejden a dřevěnej by byl nejdřív za dva roky, jsem prosadila omítku....
Dnes jsem nafotila co z omítek už tak nějak je hotový. Ještě to není na čisto a kameny jsou špinavý od nahazování, takže se musí vydrbat a tak, ale začíná se to rýsovat ![]() pohled od vstupních dveří dovnitř ![]() pohled zevnitř ke vstupním dveřím ![]() kuchyň ![]() Nějak nemám čas hrát si s albama starých baráků - dávám do kupy jeden web, ale kdyby se někdo nudil, klidně tam může nakopírovat cokoli z našeho alba - je to tam řazený chronologicky: http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?choose_image=&choose_image_dialog=&id=67111 |
| Bouřka | 7675 |
|
|
27.5.2009 21:29:05
Ahoj, poslední dny jsem hodně vytížená, takže nezvládám přispívat. Tak vás jen zdravím a hlásím, že od pondělka máme hotový projekt rekonstrukce. Zatím jsem z něj viděla akorát desky, snad o víkendu...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.