| nanai | 87271 |
|
|
22.3.2016 1:15:05
To je hrůza, prožila jsem si prakticky téměř totéž, propustili mne 5. den po řezu jakožto zdravou šestinedělku s příšernými bolestmi které mi nikdo nevěřil, ještě ten den mi večer doma praskla na jedné straně jizva a začal se valit hnis, dostala jsem horečku. Brala jsem pak 14 dní antibiotika, první týden doma o dceru prakticky kromě kojení pečoval výhradně manžel, i na záchod mne musel podpírat, bolestí jsem se třásla....ještě teď mi je zle když si na to vzpomenu.....dehiscenci v jizvě jsem si později musela sama denně proplachovat vším možným, zacelilo se to plně až po 3 měsících...příšerné vzpomínky
|
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
21.3.2016 23:12:28
osobně ne, ale u takovýchto potíží to může co vím zafungovat velice dobře. pokud bys chtěla nějaké doporučení, můžu se poptat.
|
| Juldafulda | 60905 |
|
|
21.3.2016 22:17:16
Mam zkusenost. Po kazdem porodu. Vsechny staly fakt za to. Z toho posledniho mam trauma doted, ale nemam cas se v tom babrat.
Pri posl porodu mi pri cisari zanesly do jizvy zl stafylokoka. Situace se mela tak, ze jsem mela mesic otevrene bricho a co 2 dny mi jizvu cistily. Po kazdem cisteni jsem nemohla dojit bolesti ani k autu. Mela jsem problem i u zubare pri obyc prohlidce. Ale racionalne si zduvodnuji, ze uz je to za mnou. Chapu a navstivila bych psychologa |
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
21.3.2016 21:05:20
jsou psychologové, kteří s tímto pracují. zvážila bych i hypnoterapii.
|
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
21.3.2016 20:27:45
S těmi myomy jezdí moje švagrová do Brna - do Centra naděje a pomoci.
Ale taky jí doporučují po 2. dítěti prý hned při císaři by jí dělohu vzali. Já taky řeším tu fóbii. ![]() |
|
|
21.3.2016 19:04:52
Žluťásku, a půjdeš na tu hysterektomii teda?
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
21.3.2016 18:30:52
Kambalo, děkuji, myslela jsem si to, že to musí být složité.
|
|
|
21.3.2016 18:16:36
No neboj, já do toho šla s jiným partnerem a taky jsem celých 8 měsíců měla hrůzu z porodu. Ale tak nějak vnitřně jsem nechtěla císaře, i když to popravdě taky trochu zvažovali po těch kleštích a za druhé mojí pánví prý projde samo dítě max do 3,1 kg - syn měl 3,05 - takže jasně hraniční, holka měla 2,7kg a tam už to přirozeně šlo.
Jo jsou to děsy. Ale rodit doma, tak už jsem po smrti. |
|
|
21.3.2016 18:05:09
Žluťásku, soucítím s tebou a můžu ti říct - nejsi sama.
Zažila jsem 2 děsné porody - jeden kleště na poslední chvíli - syn nevratně zaseknutý v porodních cestách. Po vyndání kleštěni to samé co ty - vybavení neporozené placenty bez umrtvení. Ale v tu chvíli už mi to nějak bylo jedno. V šestinedělí jsem se začala cítit divně - měla jsem prý zbytky tkáně v děloze, tak jsem šla na sál na revizi dělohy. ![]() Na druhé dítě jsem si troufla až po 8 letech a porod byl opět komplikovaný - nenarotovaná hlava, netypické různě dlouhé kontrakce, ale naštěstí jsem se otvírala - holka měla potíže se srdeční činností po medicínsky vedeném porodu a za 5 minut 12 se spontánně narodila ( říkali, že pokud nezačnu rodit do hodiny, bude sekce). Bojím se naprosto všeho a omlívám i na ORL. Teď čekám na výsledky kontrolního stěru cytologie a možná budu muset na konizaci čípku. Asi mě budou muset narvat sedativy, jinak to prostě nezvládnu. Já tam nezvládnu asi ani dojít. MM vyhrožuje, že mě tam prý i odnese. ![]() Jo i banální zákrok může být pro někoho drama... |
| Slída |
| • |
21.3.2016 18:00:27
nevím co k tomu vedlo u zakladatelky, ale napadlo mě, že třeba nebyl volný anesteziolog, čímž ale neomlouvám, co se zakladatelce stalo. měl to s ní někdo probrat. je třeba spousta lidí, kteří mají panický strach z narkózy a nechají si udělat věci v lokálním umrtvení o kterých bych já ani neuvažovala, že bych se nenechala uspat. je třeba vždy věci vyhodnotit individuálně.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.