| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Fobie a strachy

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 4181  [Dalších 3901 >>]
Agatha Ch. 135518
10.4.2016 0:08:05
Stačí blbej supermarket... Moc dobře znám. Hala ve fabrice - to samé.
Agatha Ch. 135518
10.4.2016 0:07:57
Stačí blbej supermarket... Moc dobře znám. Hala ve fabrice - to samé.
Černej fous 149588
9.4.2016 23:19:57
Mně nevadí menší obchoďáky typu Lidl, Albert...v Globusu už cítím discomfort....Ale brněnská Vanňkovka, Olympia....je mi tam psychicky zle.....teprve ted jsem si uvědomila tu souvislost...v Londýně jsem v obchodním centru omdlela (přisuzovala jsem to dehydrataci, málo jsem pila, byla jsem tam s žáky v rámci Erasmu a málo jsem pila, abych nemusela čurat). Ve Varšavě jsem z obchoďáku, kde jsme měli tři hodiny na shopping, co nejrychleji zdrhla...Ven....Nevadí mi výtahy, davy na náměstí, ale jakmile je to velká budova bez výhledu ven, jsem v pasti....Strašně mi pomohlo ted, že vidím, že v tom nejsem sama.....V Londýně jsem si říkala, vydýchaný vzduch plus dehyddratace....ale nikomu jinému zle nebylo...ted letíme do Potrugalska, tak se z návštěvy obchoďáku předem omluvím....Nebo si mám šupnout nějaký ten lexaurin či co? (neberu normálně nic)
Citronove koliesko 7937
9.4.2016 22:51:41
Dnes som nad tym rozmyslala. Mne sa to stava ale vyhradne ked idem do IKEy (ci ako sa to sklonuje). Tam sa citim priserne, stale hromada ludi, vela nabytku a veci na malom priestore, smer a usporiadanie take ze to clovek musi prejst cele a este zavan z restauracie (ako prepotene tricko). Idem tam len ked musim, dnes asi 5x za 10 rokov. Ale je mi v tych priestoroch vyslovene zle, od zaludka, mota sa mi hlava, rozbolia ma krize, tazko sa mi dycha. Po chvili uz nevnimam tovar len chcem vypadnut.
Katka a 2 výrostci 141251
9.4.2016 22:35:04
Měla jsem to při rozjeté úzkostné poruše, fuj, každý nákup byl utrpení...
janina
  • 
9.4.2016 22:24:27
Mívala jsem to samé, ale vadilo mi např. i v autobuse. Představa, že není uniku. Nakonec z toho bylo onemocnění št. žlázy. Po nasazení léků mi obchoďáky přestaly vadit, ale klaustrofobii mám stále. Kam nevlezu je výtah, do letadla jen s Neurolem.
Tragika 61116
9.4.2016 22:23:59
Agorafobie. Bohužel to znám.
Černej fous 149588
9.4.2016 22:13:17
Nedělá mi dobře být ve velkých obchodních centrech, kde je prostě velký prostor a není vidět ven, velká budova. Nevadí mi počet lidí, nevadí mi davy venku třeba na náměstí, ale jak se jedná o veliký obchoďák, chytne mne tam úzkost, strach, necítím se tam dobře a mám potřebu co nejrychleji vypadnout. Asi mi tam vadí, že nevidím ven...
nanai 87271
24.3.2016 1:23:05
To musela být hrůza, já takhle zpětně konstatuju, že je aspoň dobré, že se mi to stalo při prvním porodu,a že jsem doma tudíž měla dítko jen jedno. Po dalších dvou porodech (bohužel také císařským řezem) to bylo mnohem lepší, byť také s nějakými komplikacemi.
Juldafulda 60905
22.3.2016 6:33:19
Ninai no ja mela doma ty deti tri.
Taky nechapu, jak jsem k tomu zvladala delat xkrat denne prevazy. Nejvetsi legrace byla, ze jsem dr rikala at mi udelaji vyter z rany. Nene nejdriv to museli zkusit sami vylecit. Pitomci.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 4181  [Dalších 3901 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.