| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Fobie a strachy

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 4181  [Dalších 3871 >>]
kambala pláááckááá 118391
21.3.2016 16:17:08
pěkný....tak to je na náhradu škody a nemajetkový újmy za tou nemocnicí, sakra~o~~o~~o~

jinak ano, jsou na to specializovaní psychologové, zejména ti, co pracují s lidmi s traumatem. pokud jsi z prahy, můžu ti poslat kontakt na psycholožku, která je vynikající v práci s traumatizovanými oběťmi
Persepolis 107413
21.3.2016 15:47:11
Znám holku(je to dcera moji kamarádky), která se narodila s fyzickou vadou a jako dítě prodělala nespočet operací, bolestivých rehabilitací, apod, a zanechalo to v ní něco podobného-strach z bolesti. V patnácti byla schopná udělat scénu, když měla dostat injekci. Už na sobě nesnesla žádnou bolest. Byla na sebe extrémně opatrná, aby se nepíchla, neřízla, nebouchla,...z doktorů začala mít panickou hrůzu. Já netuším, jestli prošla nějakou terapií, ale nedávno porodila svoje první dítě přirozeně. Je možný, že těhotenské hormony v ní ten strach utlumily.
Inaaa 119752
7.3.2016 22:23:01
Naopak, já jsem k zubaři chodila rada, nemám dodnes žádné každý, zubař byl pohoda, ale začaly jiné problémy....řada chodim jen k doktorovi na rovnátka. Užasnej, to je radost.
Yuki 00,03,07 49504
7.3.2016 16:24:38
mě injekce bolí, a fakt nevím, jestli mě bolí víc vrtání nebo injekce, navíc je pak opuchlá pusa, necitlivá, až se to rozchází, brní mě pusa, takže to pro mě cesta není, já potebuju injekci an trhání, to jsme zažila jednou u osmičky, pak k čištění kanálků, taky jednou, ale jinak to chlazení - mokrá, ale spokojená
jana
  • 
7.3.2016 15:56:54
Taky se hrozně bojím, ale na preventivky chodím, vyjímečně mi zubařka zub vrtá, trhání jsem nezažila. Ted máme novou mladou zubařku, byla jsem u ní s bolestí zubu. Byla až moc precizní, vrtala dlouho, neustále měnila "nástavce", normálně jsem jí ujížděla na křesle. Pak mi řekla,ať příště zvážím injekci. Tu jsem nikdy neměla, stará zubařka nikdy nedávala. Já se totiž bojím i té injekce. Ale příště do ní jdu.
Ted mám momentálně vložku v zubu a za 14 dnů jdu na plombu a modlím se, aby vložku jen vyndala a zaplombovala.
Kukurice29+3. 116346
7.3.2016 15:38:10
a ta injekce nebolí?
Majákova 43170
7.3.2016 15:23:20
Tak určitě by pomohl jednorázově třeba Diazepam na strach a úzkost. Také bych poradila říct předem zubařce a svém velkém strachu a domluvila bych se předem na injekci při zákroku...já vždycky zubařce připomínám, že bez injekce ani ránu, že si ji klidně zaplatím. Ještě nikdy mi ji proplatit nenechala. S vědomím, že mi dá umrtvení, když budu chtít, se mi tam hned chodí lépe. Jinak se taky bojím, jsem poserka.
Yuki 00,03,07 49504
7.3.2016 11:59:39
my kvůli potížím priostředního syna dojíždíme od jeho dvou let asi 50 km k zubaři, je to sice nepraktický, ale dvakrát za rok se to dá, častěji není potřeba
Dafne
  • 
7.3.2016 11:54:33
To jsem zatím nikdy neslyšela... můžu zkusit hledat, to je tip!

Měli jsme hodnou a šikovnou zubařku, sice starší, ale fakt hodnou a poctivou, i když synovi opravovala, tak se nebál a nechal se. Pak jsme se přestěhovali - dost daleko na dojíždění a najít tady zubaře vůbec, to byl dost problém (pohraničí, jsou tu jen staří přesluhující a ten náš je obzvlášť ras mi přijde...). Až mimina odrostou, snad bude lehčí někam dojíždět za lepší péčí.

Díky :-)
Yuki 00,03,07 49504
7.3.2016 11:52:37
pak tě musí objednat někdo jiný a oblbnout :))

chce to domluvit, že ti poprvé opravdu nebude nic dělat, jen se domluvíte, prostě se tam jít podívat, vědět, co tě čeká, domluvit se na způsobu umrtvení

přemýšlela jsme nad tím, proč se vlastně bojí tolik lidí zubaře? to jsme měli všichni tak špatný zážitky ze školních povinných prohlídek?
mně teda většinou vrtala zubařka 2-3 zuby najednou, bolelo to strašně, bývalo mi blbě už když se nahlásily termíny prohlídek, moje maminka vzpomíná na šlapací vrtačku a zubařku, která děcka fackovala - doba se ale změnila, moje děti se nebojí a přitom jedne z nich má hodně špatnou zkušensot, měl problémy se zúbama od narození a jenom díky super zubaři má zuby v pořádku a nebojí se
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 4181  [Dalších 3871 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.