| Klinkule | 149952 |
|
|
7.3.2016 11:46:19
Když já nesmím nic vidět ani vědět, to je to. Tady ani rajský plyn snad nepomůže.
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
7.3.2016 11:44:59
zkuste najít zubaře, který používá rajský plyn, to je na pár minut oblbnutí, je to pro děti i dospělý
|
| Dafne |
| • |
7.3.2016 11:36:06
Mám to bohužel stejně.... :-( po dětech se mi začaly některé zuby ulamovat, jeden ve předu jsem si teď nedávno nechala opravit, ale na stoličku mě dr upozornil, že to bude horší a já jsem se sekla. Dva měsíce jsem zablokovaná a nemůžu tam ani zavolat, jak se bojím :-(
Syn se začal po trhání mléčné stoličky, která dělala neplechu, taky bát, neotevře pusu a brečí... Řeším to tak, že mu dávám diazepam 5mg, vždycky dvě hodiny před prohlídkou, když vím, že to bude víc než jen kouknutí do pusy. Je to lepší, je uvolněnější. I když nadšená z toho nejsem :-( Takže radu mám jen - oblbnout se něčím.... zatím jsem to ale sama na sobě nepraktikovala :-( |
| Klinkule | 149952 |
|
|
7.3.2016 11:06:12
Jau, taky panická hrůza. Nejdu a nejdu, ani za zlaté prase. Zuby katastrofa, po dětech dostaly fest zabrat a že by jo potřebovaly zákroky, opravit, drolí se, kazy jsou už dost vidět, ale ta panika a šílený strach mě prostě přemáhají.
Taky bych potřebovala uspat....jenže tady jsem nikodo nenašla, kdo by zuby pod narkozou spravoval. |
|
|
7.3.2016 10:45:48
s tím zubařem chlapem souhlasím, nejen že má víc síly na trhání, má i víc síly na udržení vrtačky
|
| Kukurice29+3. | 116346 |
|
|
7.3.2016 10:42:43
Já jsem právě měla první kaz, když jsem čekala dceru. A ten zubař byl fakt hnusný. Ptala jsem se ho, jestli to bude bolet a on se smál, že jsem těhotná a že mi nesmí nic dát a že to teda bolet bude. Taky to bolelo. Ale ted se mi zlomil zub i když to není vidět, tak chci mít pěkné zuby a chci si nechat dát ještě rovnátka a na to musím mít zuby v dobré kondici.
|
| Fren | 117315 |
|
7.3.2016 10:39:17
Já z tohoto lék.oboru mám taky děsběs,ale teda ne až tak jako ty-to je roztomilé
.Ale doposud mi max.vrtali kaz,žádné trhání, jsem řikala,že bych tam taky nešla anebo s narkozou někde,jak tu o tom byla diskuse. Jestli můžeš,najdi si spíše chlapa-zubaře, zubařky nemají logicky tolik síly,když např.musejí trhat nějaký hodně zakořeněný zub a moje známá s tím tak měla neskutečný trable,její zubařka na to nestačila, tak jí tam nechala část kořenů n oa holka užila si s tím svoje. |
| Kukurice29+3. | 116346 |
|
|
7.3.2016 10:33:15
Děkuji. Já se jiného doktora nebojím. Ani mi nevadí k nějakému jít, když je třeba, ale zubař je pro mě noční můra.
|
|
|
7.3.2016 10:30:29
já jsme se překonala právě kvůli dětem, jak bych jim mohla tvrdit, že je potřeba chodit k zubaři, že se nemají bát, když já jsem takový srab, takže jsem se odhodlala, a ono to jde
což mi připomnělo, že se musím objednat na preventivku, ale od té doby, co mi spravil asi 6 zubů (to po té první návštěvě, kdy se se mnou domluvil na postupu a opravil jeden pidikaz, abych věděla, že se bát nemusím) už mi jen někdy něco malýho předělá, co se třeba už rozsypává stará plomba, už se mi zuby nekazí. |
|
|
7.3.2016 10:27:42
já nepotřbuju ani injekci, zubař má výkonný chlazení u vrtačky, takže jsem pak dost mokrá, ale nebolí to, a voda uschne :)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.