| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Schovánek

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 201  [Dalších 91 >>]
katka ostrava 80891
22.4.2008 19:37:40
ahojky, jsem po večeři a mám chvilku času tak hned píšu. U doktora jsem samozdřejmě zase nebyla. jak už jsem vyjla z domu tak mi volala segra at se knim zatavím. Dneka otvírali novou pizzerii tak sem se na chvíli zastavila abych ji podpořila, no a z chvilky bylo x hodin. Tak u dr měli už zavřeno. Tak snad ve čtvrtek. Zítra valím do té prahy tak se budu vracet asi až v noci. Dneska jsem chytla šílenou rýmu tak doufám,že do toho příštího týdne budu ok.
Katkaa1 80274
22.4.2008 10:53:45
vstávgat a cvičit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~j~~j~~j~
Já jsem se na to dívala že jsou to jen bylinky, čistě přírodníní materiál.
Když se pokoušíš o mimi tak je prej lepší materna má takové složení které je prý nejlepší už když se pokoušíš o mimi.
Já už pomalu tak tápu co bych pro sebe udělala aby se mi ten spodek zlepšil, furt lítat po špitálech mně nebaví~j~
Po narkoze jsem kolabovala, bylo mi zle a dva dny jsem cítila v sobě tu chemii co do mně narvali fuj:-© tak už nevím kudy kam
katka ostrava 80891
22.4.2008 10:46:52
nařídila jsem si vstanout, jak tak furt budu ležet tak zas usnu a pak nepůjdu nikam. venku je úplně debilní počasí, akorát na spaní.
Dneska na té ruce už nemám takový flek, ale potom co od jedné vzdálené příbuzné na klíště umřel malý tak žádné riskování, u něj to bylo taky ok ok a pak teploty ....... Vstáááááááááááávvááááááááááám
katka ostrava 80891
22.4.2008 10:41:20
Neopouštím, jsem tu.:-):-):-). ještě nikam nejedu, vypadám jak čarodějnice, ještě jsem nebyla schopna pořádně dojít do koupelny a něco ze sebou udělat, navíc ještě nemám auto, to pak budou fofry.
Já ti neví já pořád užívám calibrum baby plan. dr říkal,že to mám furt užívat tak užívám jak blbá a furt nic :-D:-D:-D. zatím budu na tom calibru a kdyby to aj ted nevyšlo tak se pak budu pídit potom proč né atd. ted to nećhám tak a uvidím
Katkaa1 80274
22.4.2008 10:22:48
Takže teďka opustíš ty mně?:(:(:(
To je škoda:(:(
Ale hlavně si to užij, vyčetla jsem na těch diskuzích že holky užívaj např. gynex, je jsou to přirodní kapky. Tak jsem to našla na netu. Některým to upravilo cyklus a lépe otěhulili. Chtěla jsem si to objednat ale stojí to přes 400 a s poštovným 500 o to si teď nemůžu bohužel dovolit.
Teoreticky by se to dalo sehnat i někde v lékárně a nebo v těch nějakých prodejnách přes tu přírodní medicínu ne? ale to u nás bohužel není ach jo:(
Až budou penízky tak to vyzkouším.
Ty bys to nechtěla zkusit před tím ketem?
Katkaa1 80274
22.4.2008 10:22:47
Ale hlavně si to užij, vyčetla jsem na těch diskuzích že holky užívaj např. gynex, je jsou to přirodní kapky. Tak jsem to našla na netu. Některým to upravilo cyklus a lépe otěhulili. Chtěla jsem si to objednat ale stojí to přes 400 a s poštovným 500 o to si teď nemůžu bohužel dovolit.
Teoreticky by se to dalo sehnat i někde v lékárně a nebo v těch nějakých prodejnách přes tu přírodní medicínu ne? ale to u nás bohužel není ach jo:(
Katkaa1 80274
22.4.2008 10:22:22
katka ostrava 80891
22.4.2008 10:03:28
ahoj, jojo k dr zajdu, nemám ted doma auto,ale až manža přijede tak zajdu. Asi zhruba před 8 min jsem vstávala, kdyby mě nevzbudil tel tak spím snad až do oběda. Zvonil tel tak ti to vezmu a tam nějaký chlap a chtěl poštu v Hodoníně. Ještě jsem neviděla aby na poštu místo pevné linky byl mobil. Od středy už moc makat nebudu, kámoška jede semnou do prahy tak mi aspon bude utíkat cesta. Je to též taková držka tak pusy nezastavíme.
Katkaa1 80274
22.4.2008 9:56:36
Ahoj
O půl dvanácté už jsem spala, byla jsem uplně k.o.
Raději zajdí k tomu obvodákovi at se ti na to mrkne, pro jistotu ale může to být taky jen nějakej štípanec.
Nějak mám zarudlou jizvu v pupku a hrozně to táhne, tak to sypu framykoinem zásypem.
Pak se hlavně ozvi jak jsi dopadla a už pomalu zvolni tempo, musíš být v klidu i před tím tranferem a ne tam dojít uhoněná a pak teprve odpočívat to není to pravé ořechové.
Doma to mám jak po výbuchu tak mám co dělat a vůbec se mi nic nechce:(~j~
katka ostrava 80891
21.4.2008 23:27:34
ahoj Katuš, tak to jsem od srdce ráda,že jsi ok. Já jsem teprve ted dorazila domů, byla jsem celý den mimo domov. Jojo uvidím co dr uvidí na UZ , podle toho bych šla příští týden na KET. Ještě v tu středu povlím do Prahy a pak čestné pionýrské už zklidním tempo. Přísahala jsem,že tentokrát budu max v klidu.
Jinak u mě nic nového, žádné rozbité spotřebiče atd. Vše v klidu.~j~~j~~j~. Dneska jsem na ruce našla nějaký divný flek, vypadá to jak od klíštěte, ale klíště z toho nevisí, vypadá to jako kdyby se zakouslo a v té rance něco zůstalo, ale nevyčnívá z toho nic, jen uvnitř té ranky nco pidi černého, tak dnes jsem to nestihla tak zítra radši zajdu k dr, klíštata jsou už všude tak radši nebudu riskovat, no né?
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 201  [Dalších 91 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.