| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Schovánek

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 201  [Dalších 81 >>]
Katkaa1 80274
21.4.2008 16:05:29
nazdárek;)
Tak mě konečně pustili až dnes domů, konečně to mám za sebou a už to ani moc nebolí.
Koukám jaký jsi napsala pěkný zprávičky, takže příští týden na KET? to je super, těším se za tebe.
Jak jsme se viděly s malou tak jsem málem brečela jak jsem byla štěstím bez sebe, tak jsem líbala až se chudina bránila:-D:-D:-D
Prej se můžu pokoušet o přirozené těhu ale vzhldedem k tomu že to nešlo dřív tak to teď asi taky nepůjde tak uvidíme.
Jo a jinak toho hihihi jsem měla v nemocnci taky docela dost, až náš břucha bolely, sešly jsme se tam dobrý pacošky tak to naštěstíhezky uteklo.
katka ostrava 80891
20.4.2008 21:18:56
ahoj Kačko, jak je? Já jedním okem koukám na X faktor (protože to sleduje malá) a druhým koukám do počítače. Hned jak budeš doma tak dej vědět co a jak, ju? Snad si v pořádku a bez bolesti. Já od zítřka budu makat,ve středu valím na schůzku do Prahy a do čech. V pátek musím na UZ a od příštího týdne budu odpočívat, bez rozbitých žehliček atd
:-)~j~:-D~j~:-)~j~ .
Fakt se budu šetřit a ty taky, ju? slibuješ? I když s malou to asi moc nepůjde,že? Ozvi se , ju?
katka ostrava 80891
20.4.2008 21:18:56
ahoj Kačko, jak je? Já jedním okem koukám na X faktor (protože to sleduje malá) a druhým koukám do počítače. Hned jak budeš doma tak dej vědět co a jak, ju? Snad si v pořádku a bez bolesti. Já od zítřka budu makat,ve středu valím na schůzku do Prahy a do čech. V pátek musím na UZ a od příštího týdne budu odpočívat, bez rozbitých žehliček atd
:-)~j~:-D~j~:-)~j~ .
Fakt se budu šetřit a ty taky, ju? slibuješ? I když s malou to asi moc nepůjde,že? Ozvi se , ju?
katka ostrava 80891
19.4.2008 12:37:40
ahoj Kačo, tak tě asi ještě nepustili domů,že? Já mám dnes takovou spavou náladu. Od rána u nás prší tak ležím. Malá ani manža nejsou doma tak se vyvaluju- Vždycky usnu pak se na chvíli vzbudím a pak zas chrním. Před chvíli jsem vstávala tak em si na tebe vzpoměla estli už si doma nebo né.
Hned jak budeš tak písni,ju? budu čekat
katka ostrava 80891
18.4.2008 17:29:39
ahojky, tak co Kačko jak je? Já už jsem předtím nekukala na stránky, myslela jsem si,že si už v nemocnici, tak sem nekukala nemám si s kým krom tebe psát.;). Tak jsem ti dnes byla v gyncentru. No vůbec to nebylo na mé nervy. Byla jsem objednaná na 12.30 na řadu jsem přišla 14.25. necápu naco ženské objednávají,když pak příjdeš na řadu o 2 hodiny později .:(:(:(. no tak jsem s dr probírala mou situaci tak sme vymysleli toto.: příští týden půjdu na UZ a poku by to bylo ok tak v dalším týdnu bych šla ne KET. říkal, že je tam šance takovýc 35% , že to bude ok. Jinak nato imuno říkal,že je čas, že u mě zdřejmě není problém v imunitě,jen se to prostě stává,že se to hned na poprvé né každé povede. Že mám počkat jk výjde KEt tak uvidím co a jak. Malá je v pořádku?
Katkaa1 80274
16.4.2008 9:45:15
Nazdárek tak jsem zase tu, operaci přeložili na zítra, maj nějaký akutní tak by to nestihli:(
Tak musím zase čekat.
Pak napiš jak sis užila to brno ju;)
Katkaa1 80274
15.4.2008 22:27:02
Ju ju ozvu se.
Užij si to v tom brně a pěkně pokecej a když se budeš nudit tak mně přijeď rozveselit ať se líp léčím:-D:-D:-D
katka ostrava 80891
15.4.2008 22:24:45
byla jsem jiskřička (do pionyra jsem nedošla , protpže ho zrušili) ale čestné pionýrské - tak přísahám, že ti neuteču. Budu ti moc držet pěsti i palce at ti to dobře dopadne.
Běž si lehnout at si na zítra ok.
Pak se hned ozvi až budeš doma, ju?
Katkaa1 80274
15.4.2008 22:22:34
nic, já nemůžu papat tak ty taky nemůžeš~j~:-D~j~:-D
katka ostrava 80891
15.4.2008 22:21:20
mám strašnou chut na něco sladkého. Jsem závislák na mileně. ale jen té originál. Ořišková mi moc nejede, ale nepohrdnu jí když není nic jiného.:-):-):-). tak co ted? milenu doma nemám
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 201  [Dalších 81 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.