| Katkaa1 | 80274 | 
| 
 | 
 21.4.2008 16:05:29 
nazdárek 
![]() Tak mě konečně pustili až dnes domů, konečně to mám za sebou a už to ani moc nebolí. Koukám jaký jsi napsala pěkný zprávičky, takže příští týden na KET? to je super, těším se za tebe. Jak jsme se viděly s malou tak jsem málem brečela jak jsem byla štěstím bez sebe, tak jsem líbala až se chudina bránila ![]() ![]() ![]() Prej se můžu pokoušet o přirozené těhu ale vzhldedem k tomu že to nešlo dřív tak to teď asi taky nepůjde tak uvidíme. Jo a jinak toho hihihi jsem měla v nemocnci taky docela dost, až náš břucha bolely, sešly jsme se tam dobrý pacošky tak to naštěstíhezky uteklo.  | 
| katka ostrava | 80891 | 
| 
 | 
 20.4.2008 21:18:56 
ahoj Kačko, jak je?  Já jedním okem koukám na X faktor (protože to sleduje malá) a druhým koukám do počítače. Hned jak budeš doma tak dej vědět co a jak, ju?  Snad si v pořádku a bez bolesti. Já od zítřka budu makat,ve středu valím na schůzku do Prahy a do čech. V pátek musím na UZ a od příštího týdne budu odpočívat, bez rozbitých žehliček atd  
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()   . Fakt se budu šetřit a ty taky, ju? slibuješ? I když s malou to asi moc nepůjde,že? Ozvi se , ju?  | 
| 
 | 
 20.4.2008 21:18:56 
ahoj Kačko, jak je?  Já jedním okem koukám na X faktor (protože to sleduje malá) a druhým koukám do počítače. Hned jak budeš doma tak dej vědět co a jak, ju?  Snad si v pořádku a bez bolesti. Já od zítřka budu makat,ve středu valím na schůzku do Prahy a do čech. V pátek musím na UZ a od příštího týdne budu odpočívat, bez rozbitých žehliček atd  
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()   . Fakt se budu šetřit a ty taky, ju? slibuješ? I když s malou to asi moc nepůjde,že? Ozvi se , ju?  | 
| 
 | 
 19.4.2008 12:37:40 
ahoj Kačo, tak tě asi ještě nepustili domů,že? Já mám dnes takovou spavou náladu. Od rána u nás prší tak ležím. Malá ani manža nejsou doma tak se vyvaluju- Vždycky usnu pak se na chvíli vzbudím a pak zas chrním. Před chvíli jsem vstávala tak em si na tebe vzpoměla estli už si doma nebo né. 
Hned jak budeš tak písni,ju? budu čekat  | 
| 
 | 
 18.4.2008 17:29:39 
ahojky, tak co Kačko jak je? Já už jsem předtím nekukala na stránky, myslela jsem si,že si už v nemocnici, tak sem nekukala nemám si s kým krom tebe psát. 
 . Tak jsem ti dnes byla v gyncentru. No vůbec to nebylo na mé nervy. Byla jsem objednaná na 12.30 na řadu jsem přišla 14.25. necápu naco ženské objednávají,když pak příjdeš na řadu o 2 hodiny později .![]() ![]()  . no tak jsem s dr probírala mou situaci tak sme vymysleli toto.: příští týden půjdu na UZ a poku by to bylo ok tak v dalším týdnu bych šla ne KET. říkal, že je tam šance takovýc 35% , že to bude ok. Jinak nato imuno říkal,že je čas, že u mě zdřejmě není problém v imunitě,jen se to prostě stává,že se to hned na poprvé né každé povede. Že mám počkat jk výjde KEt tak uvidím co a jak. Malá je v pořádku? | 
| Katkaa1 | 80274 | 
| 
 | 
 16.4.2008 9:45:15 
Nazdárek tak jsem zase tu, operaci přeložili na zítra, maj nějaký akutní tak by to nestihli 
![]() Tak musím zase čekat. Pak napiš jak sis užila to brno ju ![]()  | 
| Katkaa1 | 80274 | 
| 
 | 
 15.4.2008 22:27:02 
Ju ju ozvu se. 
Užij si to v tom brně a pěkně pokecej a když se budeš nudit tak mně přijeď rozveselit ať se líp léčím ![]() ![]() ![]()  | 
| 
 | 
 15.4.2008 22:24:45 
byla jsem jiskřička (do pionyra jsem nedošla , protpže ho zrušili) ale čestné pionýrské - tak přísahám, že ti neuteču. Budu ti moc držet pěsti i palce at ti to dobře dopadne. 
Běž si lehnout at si na zítra ok. Pak se hned ozvi až budeš doma, ju?  | 
| Katkaa1 | 80274 | 
| 
 | 
 15.4.2008 22:22:34 
nic, já nemůžu papat tak ty taky nemůžeš 
![]() ![]() ![]() ![]()  | 
| 
 | 
 15.4.2008 22:21:20 
mám strašnou chut na něco sladkého. Jsem závislák na mileně. ale jen té originál. Ořišková mi moc nejede, ale nepohrdnu jí když není nic jiného. 
![]() ![]()  . tak co ted? milenu doma nemám | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.