| Katkaa1 | 80274 |
|
|
15.4.2008 21:58:07
Nedělej si z toho hlavu
Já sice gelovky mám ale dělám si je sama protože mám na to kurz. 500 a více bych za to nedala ani bych na to neměla. Už se nad tím nebudem pozastavovat a budem v klidu jo. hihihihi ![]() |
| Katkaa1 | 80274 |
|
|
15.4.2008 21:58:06
Nedělej si z toho hlavu
Já sice gelovky mám ale dělám si je sama protože mám na to kurz. 500 a více bych za to nedala ani bych na to neměla. Už se nad tím nebudem pozastavovat a budem v klidu jo. hihihihi ![]() |
| Katkaa1 | 80274 |
|
|
15.4.2008 21:58:06
Nedělej si z toho hlavu
| katka ostrava | 80891 |
|
|
15.4.2008 21:53:34
Nejsem žádná umělotina. Já ti nevím, ale chtěla bych někdy vidět ty baby jak vypadají, jestli jsem vyjímka jen já, že si jednou za čas zajdu k holičce, na kosmetiku ( protože nemám obličej jak dětskou prdelku) a nehty sem si nechala svoje potáhnout gelem,když sem se vdávala tak at to má aspon nějakou úroven, no né? JOJO jsem vyvrhel společnosti kvůli tomu, že nesedím celý den nad testama, nerozplývám se nad tím, že ta a nebo ta tam má //, když je ani neznám. Nelituju někoho,že nebyla 5 dnů na velké a nebrečím s něma nad tím,že si někdo vymysli z ničeho nic , že má mimoděložní, které ji tlačí ve vaječníku. Jsem asi divná
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Katkaa1 | 80274 |
|
|
15.4.2008 21:50:21
Nějak jsme se tam nehcytly obě, no co už.
Taky jsi mi byla sympatická, to musí člověk stále psát jen vážně? Asi jsme je pěkně nasraly ale co vrátit to nejde, omluvily jsme se a vše je ok. šak jsi to četla kauza katka uzavřeno, tak uzavřeno. nechcou mně tak tam nepolezu, stejně nevím kdy se na to ivf dostanu tak si už asi nemám co říct |
| Katkaa1 | 80274 |
|
|
15.4.2008 21:47:03
Malou bude hlídat manža a ve čtvretek ji šupne švagrové, jinak by ji asi museli příjmout na dětský- chudina malá
Tak jsem ještě odpoledne navařila plno jídla, mám akorát hlad a nic nemůžu ![]() ![]() |
|
|
15.4.2008 21:45:54
Tys mi byla sympatická hned od začátku
![]() ![]() . Fakt sem si myslela,že jim za chvíli napíšeš a přidáš se k nim. Už je to fuk. S tejně jsou některé falešné jak svina. Ale daly jsem jim zabrat co ?![]() . |
| Katkaa1 | 80274 |
|
|
15.4.2008 21:44:57
Šatičky a nezapomeň na nehty, kosmetiku a kadeřníka. Jiný ženský takové věci nepotřebují tak buď řádná vyjímka
![]() ![]() ![]() ![]() Jo bolí to ale dá se to snýst, ještě zítra auva a pak už to bude jen lepší. Víš co udělání pohárů nadělá nádobí-to by bylo prááááce hihihi |
|
|
15.4.2008 21:40:42
Kdo ti bude hlídat malou? Bolí tě to ? Tak jsem dneska ani netihla udělat ty poháry. Manža s malou ty jahody snědl jen tak. (aspon mám o práci mín
![]() ). tento týden asi půjdu do nějakého salonu a budu muset vybrat nějaké šaty na svatbu. Vdává se mi segra a budu za svědka. Mají termín 17.5 . V květnu se lidi neberou tak si segra vybrala právě ten termín. Na truc. V ten den má moje mamka narozky. Už maj 3letou cácoru /naprosto šílenou, je skvělá) tak se rozhodli,že by už do toho měli praštit. Já sem si mojí svtbu moc neužila, vdávala jsem se na hurykán Ema, tak jsem pak na 2 týdny ulehla. byla v ten den zima jak svina a já frajerka v šatičkáh. hihi |
| Katkaa1 | 80274 |
|
|
15.4.2008 21:40:07
Budu ležet v šumperku.
No jo my Káč káč jsme silné holky že jo? Už jsem si myslela že mi fakt už nikdy nenapíšeš. Těšila jsem se až mi taky třeba potom nějak ukážeš foto dvojčáte ![]() ![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.