| katka ostrava | 80891 |
|
|
15.4.2008 21:31:18
Kačko nespím, už jsem asi přespaná, však ony se z těch testů atd za chvíli zblázní. Ty budeš určo v pořádku, však jsem silné holky no né?
Kde budeš ležet? Já co mám dobré zkušenosti tak s Vítkovicema. |
| Katkaa1 | 80274 |
|
|
15.4.2008 21:24:39
Ty už asi spinkáš.
já se ozvu až dojdu z nem. počítám v pátek, doufám. zatím se opatruj, drž se a moc nepracuj ![]() ![]() |
| Katkaa1 | 80274 |
|
|
15.4.2008 21:13:58
Jo a jsem plnoletá a sama si rozhodnu s kým se chci kamarádit. A jak vidíš tak jsem se tam moc nechytla. No co už. Mají svoje lidi tak ať mají. svět se přece nezboří
|
| Katkaa1 | 80274 |
|
|
15.4.2008 21:11:22
Kači já jsem byla nová na té diskuzi asi o 5 dní dýl nová než ty, takže jsem se moc nestihla skamarádit.
Jsem doma na propustce a zítra ráno v sedm tam musím být, a zítra mně kuchnou. Je tam hemragická cysta-naplněná krví a nějaké velké ložisko endometriozy tak do toho raději říznou. Jsem ráda že jsi na mně nezanevřela ![]() |
|
|
15.4.2008 21:06:00
Ježiš Kači oni tě budou operovat? Strašně mě to rozhodilo, myslela jsem si,že se nějak blíž kamaradíte, tak abych Vám nenarušila nějak vztah. Dneska jsem celý den ležela a skoro pořád spala,ani sem skoro celý den nic nejedla, jen sem se napila a zase jsem usla. Celkově divný den. Tak pokud souhlasíš tak se budem kamarádit, ju?
![]() ![]() ![]() ![]() .Drží ti palečky celé mé rodiny at ti to zítra výjde. |
| Katkaa1 | 80274 |
|
|
15.4.2008 16:51:44
Nechápu proč by jsi mně mněla zkazit.
Holt jseme trošku přešvilhly a omluvili se tak proč to řešit? Ty mě úplně odstrčíš kvůli tomu že jsme si tam nepadly do noty s nima? to mně teda mrzí. Jsem ráda že jsem tu našla někoho s kým si rozumím a to nejen po stránce postěžovat si ale taky probrat jiný věci. Jukni na nové snažilky jak se tam hezky rozjedou. Jo a tou pipinou nemyslely jen tebe ale taky mně víš ![]() |
| Katkaa1 | 80274 |
|
|
15.4.2008 16:36:07
Kačí co blbneš????????????????????
Nemužeš mi utýct, teďka tě potřebuju já!!!!! Já jdu zítra na operaci a moc taky potřebuju podporu. Já chci tu hihihihi Kačenku |
|
|
15.4.2008 15:16:40
pomlouvá mě i Kača. Už nebudu psát at tě taky nezkazím,když jsem taková kráva. Asi jsem špatmě pochopila,že ty staré co tam psaly tak nové mezi sebe neberou.
Kačko přeju ti at je malá zdravá a hodná,at máš klidný život a jsi spokojená. Pa a ahoj |
|
|
15.4.2008 14:42:31
ahoj, tak jsem si zase přečetla na těch druhých stránkách, že jsem pipina. Hm tak jo no.asi jsem fakt tak hrozná, když si mě tam tak probírají.
|
|
|
14.4.2008 22:35:53
pořád si říkám, že všechny testy nebo vyšetření jsme měli na jedničku s hvězdičkou tak není možné abych neotěhotněla, když otěhotní ostatní holky tak já přeci musím taky. no né???
Není důvod aby se to nepovedlo. Tak ted jen čekat a zkoušet na který pokus to výjde, Koupila jsem dnes jahody, úplně skvělé, plný košík , tak zítra budeme mlsat, pohárečky se šlehačkou atd. Už ted se těším. Půjdu pod sprchu a manža chce namasírovat záda tak budu hodná ženuška, no né? Zítra bych měla být doma tak se určitě ozvu. Dobrou |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.