| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Schovánek

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 201  [Dalších 51 >>]
katka ostrava 80891
15.4.2008 21:31:18
Kačko nespím, už jsem asi přespaná, však ony se z těch testů atd za chvíli zblázní. Ty budeš určo v pořádku, však jsem silné holky no né?
Kde budeš ležet? Já co mám dobré zkušenosti tak s Vítkovicema.
Katkaa1 80274
15.4.2008 21:24:39
Ty už asi spinkáš.
já se ozvu až dojdu z nem. počítám v pátek, doufám.
zatím se opatruj, drž se a moc nepracuj:-D;)
Katkaa1 80274
15.4.2008 21:13:58
Jo a jsem plnoletá a sama si rozhodnu s kým se chci kamarádit. A jak vidíš tak jsem se tam moc nechytla. No co už. Mají svoje lidi tak ať mají. svět se přece nezboří
Katkaa1 80274
15.4.2008 21:11:22
Kači já jsem byla nová na té diskuzi asi o 5 dní dýl nová než ty, takže jsem se moc nestihla skamarádit.
Jsem doma na propustce a zítra ráno v sedm tam musím být, a zítra mně kuchnou.
Je tam hemragická cysta-naplněná krví a nějaké velké ložisko endometriozy tak do toho raději říznou.
Jsem ráda že jsi na mně nezanevřelaR^
katka ostrava 80891
15.4.2008 21:06:00
Ježiš Kači oni tě budou operovat? Strašně mě to rozhodilo, myslela jsem si,že se nějak blíž kamaradíte, tak abych Vám nenarušila nějak vztah. Dneska jsem celý den ležela a skoro pořád spala,ani sem skoro celý den nic nejedla, jen sem se napila a zase jsem usla. Celkově divný den. Tak pokud souhlasíš tak se budem kamarádit, ju? :-):-D:-):-D:-).
Drží ti palečky celé mé rodiny at ti to zítra výjde.
Katkaa1 80274
15.4.2008 16:51:44
Nechápu proč by jsi mně mněla zkazit.
Holt jseme trošku přešvilhly a omluvili se tak proč to řešit?
Ty mě úplně odstrčíš kvůli tomu že jsme si tam nepadly do noty s nima? to mně teda mrzí. Jsem ráda že jsem tu našla někoho s kým si rozumím a to nejen po stránce postěžovat si ale taky probrat jiný věci. Jukni na nové snažilky jak se tam hezky rozjedou.
Jo a tou pipinou nemyslely jen tebe ale taky mně víš:(
Katkaa1 80274
15.4.2008 16:36:07
Kačí co blbneš????????????????????
Nemužeš mi utýct, teďka tě potřebuju já!!!!!
Já jdu zítra na operaci a moc taky potřebuju podporu. Já chci tu hihihihi Kačenku
katka ostrava 80891
15.4.2008 15:16:40
pomlouvá mě i Kača. Už nebudu psát at tě taky nezkazím,když jsem taková kráva. Asi jsem špatmě pochopila,že ty staré co tam psaly tak nové mezi sebe neberou.
Kačko přeju ti at je malá zdravá a hodná,at máš klidný život a jsi spokojená. Pa a ahoj
katka ostrava 80891
15.4.2008 14:42:31
ahoj, tak jsem si zase přečetla na těch druhých stránkách, že jsem pipina. Hm tak jo no.asi jsem fakt tak hrozná, když si mě tam tak probírají.
katka ostrava 80891
14.4.2008 22:35:53
pořád si říkám, že všechny testy nebo vyšetření jsme měli na jedničku s hvězdičkou tak není možné abych neotěhotněla, když otěhotní ostatní holky tak já přeci musím taky. no né???
Není důvod aby se to nepovedlo. Tak ted jen čekat a zkoušet na který pokus to výjde,
Koupila jsem dnes jahody, úplně skvělé, plný košík , tak zítra budeme mlsat, pohárečky se šlehačkou atd.
Už ted se těším.
Půjdu pod sprchu a manža chce namasírovat záda tak budu hodná ženuška, no né?
Zítra bych měla být doma tak se určitě ozvu.
Dobrou
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 201  [Dalších 51 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.