| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Schovánek

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 201  [Dalších 41 >>]
katka ostrava 80891
14.4.2008 22:28:45
holky dělaj chybu,že se tak strašně nato upínají. (vím o čem mluvím, ty brdo já jsem nedělala nic jiného než jsem na netu scháněla všemožné informace, šílela jsem při každém píchnutí v břichu, úplný polomagor.)
Ted už k tomu přistupuju úplně jinak, pokud se na něco budu chtít zeptat tak se zeptám dr . a nebo tebe
:-D:-):-D:-):-D:-). nebudu vyšilovat a budu to brát a beru to ted úplně jinak. Když né napoprvé tak napodruhé nebo napotřetí.
katka ostrava 80891
14.4.2008 22:23:27
ale jojo, mám ti zaco poděkovat, ani nevím jak slovo útěchy pomůže.
Ted jsme přijeli, jen tak jsme sedli do auta a vyjeli jsme jen tak kam nás cesty dovedou.malá dnes spí u mamky tak jsme jen tak vyjeli ven, potřebovali jsme
to jak sůl,z ničeho nic sme se octli v Opavě, v Kravařích, pak zas v českém těšíně , no blázni no.Ale jsem tak pozitivně nalazená tak jak jsem dlouho nebyla.
Za celý týden toho nenamluvíme tolik jak dnes v autě
Katkaa1 80274
14.4.2008 18:32:29
Už jsem něco našla. No jo co naděláme.
Značka:jen vážně
Katkaa1 80274
14.4.2008 18:28:42
Nazdárek
Nemáš za co děkovat.
Na jednu stranu mají holky pravdu že jsme se rozjely mimo téma a na druhou stranu jsme to trošku rozproudily a trošku se od toho odreagovaly. Břicho bolí tak uvidím zítra na gyndě.
A co tam psaly? je tam toho moc nechce se mi to moc přečítat.
katka ostrava 80891
14.4.2008 18:10:59
Jen mě trochu mrzelo,že tam je zas tolik nových těhotných a já nic, ale vím,že to snad nebude trvat dlouho a budu taky.Co ty jak ti je? Břicho bolí?
Dneska jsem byla na chvíli u mamky tak vypadá moc dobře tak jsem štastná jak blecha. Já ti radši budu psát na tady ty stránky. Ju? Některé holky tam taky nemusím. Díky zato,že si mě podržele, když jsem byla smutná. Moc si toho vážím.~s~~s~
katka ostrava 80891
14.4.2008 18:06:28
ahojky, dnska jsem brzo doma, tak jsem dneska volala jarošovi a ten mi říkal,že mi na tu imunologii napíše žádanku at to nemusím paltit jako samoplátce tak v pátek jak půjdu na Uz tak si vezmu tu žádanku.
Četla jsem příspěvky na těch druhých stránkách tak nás vanilka nějak nemusí. Člověk se přeci musí někdy zasmát a nebýt furt v depce z nějakých TT atd. Já už jsem úplně psychicky v pohodě, práce mi strašně pomohla.
Katkaa1 80274
14.4.2008 8:04:22
čauky a dobré ráno.
Teďka na to oukám že se mi to tolikrát odeslalo, večer to vůbec nešlo tak jsem to nechala a ráno koukám kolikrát to tam je:(
katka ostrava 80891
13.4.2008 23:02:04
Kačko přeju ti dobrou noc. Já dneska půjdu spát asi pozdě. Jojo nestydím se říct, že manžela miluju,nejdřív jsem jen tak kukala na E-maily, tam mi kámoš posílal fotky z naší svatby jak nás příležitostně fotil , pak jsem si vzala celé album a vlastně všechny alba a už to bylo. Ty brdo stím tvým dr, to je děs. nechceš si radši zajít někam na konrolu?
Katkaa1 80274
13.4.2008 22:37:45
Půjdu hajat a ozvu se ráno ju?
Dobrou noc
Katkaa1 80274
13.4.2008 22:37:43
Půjdu hajat a ozvu se ráno ju?
Dobrou noc
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 201  [Dalších 41 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.