| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Schovánek

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 201  [Dalších 111 >>]
katka ostrava 80891
25.4.2008 15:24:40
už si po kávě? Já sem ted probírala s manžou situaci kolem naší práce. máme toho až nad hlavu. od po musím být total v klidu tak musíme sestavit nějaký plán práce. Já ti nevím já jsem z toho placení blbá, nevím co a proč mám platit. za každou návštěvu platím 50kč a ani nemusím vlést k dr do ordinace. nechápu. když se na něco zeptám sestry nebo dr tak řeknou,že to už říkali ikdyž vím na 100% že neříkali.
Jo dnska jsem platila 8100,- 3 za zmažení 5 za transfer a 100 za dvě návštěvy, minulou a dnešní.
myslím si,že chcou co nejvíc využít toho,že ženské které tam chodí by za mimčo daly cokoliv ta cálujou.
nemyslíš? Už jsem četla na netu,že některé centra to dělaj na splátky,normálně uzavřeš něco jak home credit nebo něco takového a vlastně si mimčo splácíš, to je děs.

:-©:-©:-©:-©:-©
Katkaa1 80274
25.4.2008 13:32:59
Taky jsem šla jesnou po obědě spat a manža mě vzbudil:(
No nic no, ale po dlouhé době jsem si šla s malou lehnout.
To je dobře že máš dobrý uzR^R^R^, myslela jsem na tebe. Ale máte to tam hrozně drahý, když jsem na tom byla tak se tolik neplatilo.
Jdu si dát kafo musím se probrat
katka ostrava 80891
25.4.2008 11:48:36
ahojky, tak už sem doma. byla jsem objdnaná na půl 9. byla jsem tam ve čtvrt na 9.
Minule mi sestra říkakla,že mě objedná na ráno at tak dlouho nečekám.
No a čekala jsem stejně dlouho. Můj dr prý odjel operovat tak jsem musela čekat až na mě dojde řada a půjdu k tomu druhému. Přišla jsem do ordinace a ze začátku v pohodě, byla jsem až mile překvapena jaký ten dr je, na chodbě vypadá vždy takový bručoun ,ale v odinaci ok. no a pak se mě ptá, kde mám podepsané papíry od manžela, jako,že souhlasí s tím transférm atd. tak mu říkám,že mi ten můj pan dr nic nedal, tak ten už začal rudnout a pak jak se podíval do počítače a zjistil,že mi ještě nebyly ani vystavené fakturky za zmražení 3000,- ( jak mi je zmrazili,při odběru) a za další transfér 5000,- tak to už vybuchnul,že je ten můj dr nezodpovědný,kdyby přišla kontrola,tak že budou mít šílený problém,pak vyletěl na chodbu na letěl k sestřičkám,že jak si to tam vedou,že když vidí,že mi nebyůy vystavené faktury,že proč to neoznámily,že tam nejsou na parádu atd.. pak že ten můj dr ho už stou nepořádností štve. Tak pak se uklidnil hodil to do počítače, aby mi na pokladně vystavili ty faktury na zaplacení (ještě , že jsem měla peníze sebou)udělal mi UZ, který se mu moc líbil a objednal mě na po na KET, mám si zavolat dneska v 1 v kolik hod v pondělí mám přijít. Od zítřka zavádět utrogestan 3x2, v po 1 polknout, a v Po půjdu. jinak teď ležím a půjdu spát, ráno jsem vstávala strašně brzo, nemohla jsem dospat
Katkaa1 80274
25.4.2008 8:06:04
Ahojky
Naprosto vím jak se cítíš, měla jsem naprosto stejné pocity před druhým ivf. To mi ještě museli vypunktovat cystu než mě začali stimulovat tak jsem z toho byla ještě víc nervozní. Bude to dobrý uvidíšR^ Myslím na tebe a držím pěstičky i smalou.
Asi se mu to chlapovi rozleželo v hlaě a ještě v noci se mě ptal jestli mám nějakou konkrétní kolku vyhlídnuto že ji obědnáme. Jenomže musíme nejdřív zaplatit splátky atd a pak teprve můžeme nakupovat. U nás nic nejde normálně. Já bych tak chtěla nějakou prái domů abych přivydělala nějakou kačku jenže jsem nenašla nic seriozního a prodávat kosmetiku po domech jaksi není moje parket:(
katka ostrava 80891
24.4.2008 22:40:51
člověk si musí občas ulevit a byt sprostý, však sis všimla,že i já někdy použiju nějaké peprné slůvko,ale pomáhá to ,že?:-D:-):-D. Já jsem ti zas nějaká nervozní,zítra jdu na Uz tak uvidím kdy mi budou KET dělat. Modlím se at už to výjde, protože jinak se zblázním. To čekání je neskutečné. Tak moc bych už chtěla vidět ty //. Chci od dr slyšet,že už to je konečně v pořádku. Bože co bych zato dala.;((;((
katka ostrava 80891
24.4.2008 22:26:37
ahojky, nespim, byla jsem s malou v tescu. my ženské to máme v životě 100 x těžší jako chlapi. ty chceš aby malá byla štastná a spokojená a chlap myslí na navigaci, v tomto tě plně chápu. nevím co ti mám nato říct, však víš,že i já někdy vybuchnu. někdy se to fakt už nedá vydržet jak jsou ti chlapi v něčem sobečtí. Nechtěla jsem to předtím psát jak už nás začali napomínat, ale i já občas v noci brečím. někdy ti na mě tak všechno spadne,že se potřebuju vybrečet.pak se mi uleví a je mi líp
Katkaa1 80274
24.4.2008 20:32:02
Tak jsem se dnes pěkně naštvala, sháním jak blbec pro malo tříkolku, nebo spíš čekám až na ni bude a manža si objedná navigaci za 1500 i když má novou navigaci v telefonu. Uplně mi je z toho do breku já jak piča furt na něco čekám a on si pán objednává pro sebe. Promiň že jsem sprostá ale musela jsem si ulevit. Tohle mi admin vmaže jek na to dojde ale já jsem si alespoň ulevila.
Už hajáš nebo zase pracuješ?
Katkaa1 80274
24.4.2008 17:53:49
Před chvílí jsme došly z venku domů.
Malá má svůj den. Neposlechne ani za nic, chodila prostředkem silnice- bokovka kde jezdí málo aut a měla děsnou srandu z toho že mi utíká a já se rozčiluju. Nakonec samozřejmě několikrát dostala protože to dělala stále dokola-ale nakonec pochopila chození po kraji i když jen do další procházky;)
Teď jsem si dovolila dát Tuliho do pračky- nej plyšák bez kterého neusne apřes den bez něj taky nevydrží. No to jsem si dovolila moc-15 minut vkse řvala že chce tuliho tak jsem už byla zoufalájak jí vysvětlit že ho musím vyprat a usušit.
No super den dneska:-D:(~j~
Zítra má pršet tak zas budu nadávat že prší a nemužu ven:-D:-D:-D:-D
katka ostrava 80891
24.4.2008 16:37:49
ahojky, dneska jsem celý den doma. skočila jsem s psíkem na veterinu na očkování, pouklízela jsem zimmní oblečení,umyla jsem okna a čučím do počítače. vyřídila jsem nějaké meily a nemám skoro co už dělat. Co vyvádíš ty? s těma stehama to bude dobré neboj.
Katkaa1 80274
24.4.2008 11:31:10
Tak už mám stehy venku. Než sem dojela domů tak se mi otevřel jeden krom pupku a hnisají mi dva. To je v pr....:(
Na posranýho opravdu aj hajzlík spadne. Dostala jsem antibiotika protože mám nějakou tekutinu za dělohou a že týden po op by už to mělo být pryč. No já musím mít furt něco, doufám jen že se to za pomocí atb vstřebá.
Fneska je konečně krásně tak půjdem odpoledne na procházku, konečně budem na čerstvém horském vzdoušku. :-D:-)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 201  [Dalších 111 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.