| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v UK

Maminky v UK - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 49679  [Dalších 49529 >>]
babiki 4116
29.11.2016 14:46:47
Fuj, snad ne, u nas ve skole ted neco probiha...

A nemas fotku?
Len 108740
29.11.2016 14:41:09
Nesmej se, bude o dost mensi nez kocouri, oni si urcite budou dovolovat~l~~:-D

Jj, nejakyo pravnika najdi, at nemusi sama, bude pro ni jednodussi jen tam dojit.

Je mi blbe od zaludku, doufam, ze jsem nechytla nejakeho SRBa~a~
babiki 4116
29.11.2016 12:38:56
budu muset pravnika najit a poslat ji tam s mamkou..

ty brd ja nemuzu najit zadne tma z U213, jedine 04 o Cine...teda to me stve, ani v mailu,pritom to vetsinou najdu ze jsem to posiala tobe...

M.mi prevedl stary laptop tady do toho noveho, ale v te folder to taky neni~l~, se by ma cenna prace byla ztracena navzdy ~l~~t~

pred kockama, to je bozi ~t~
Len 108740
29.11.2016 11:25:58
Jj, je to dost podobne. Ten U module jsi delala jen ty, ja pak delala ten novy format a pouzivam i ucebnice z toho, dost se z toho cituje v online materialech. Za tehdejsi TMA bych byla vdecna~x~, ja mam taky tu svoji, cim vic materialu, tim lip.

20. letime taky~:-D Malej uz bude mit prazdniny, E ale zameska dva dny.

to, co koupili v manzelstvi, by melo byt spolecne, pokud teda nemaji dohodu o zuzenem spolecnem majetku nebo pokud to on nekupoval na firmu. Zkuste ji premluvit na toho pravnika, tohle je blba situace~x~

Na obchod kouknu.

Gratulace k dopsani~x~ Ja mam pak dalsi praci az v unoru, tak jsem v klidu.

Jdu na chvili ven, nez mi prijede Yodel. Crate se pouziva jednak do auta a pak i doma, my to budeme pouzivat hlavne jako ochranu pred kockama v noci.
babiki 4116
29.11.2016 11:13:19
hej, tak otazka zni dost, jako co jsme delaly v U213, ne? Ti klidne najdu tu tma...

A na co se pouziva crate s pejskem?? kdy jedete do CR?

My letime 20.12, budu muset zavolat do 3 skol ze jsou nemocni, je to jejich posledni den, bo rozdil v cene byl sileny.

Telefonvani s robotem je hnus, jeste ze mas vyrizeno ~R^

No prave, pres firmu asi muze..jo, mel i pred svatbou, ale behem manzelstvi otevreli nekolik hospod (v jedne z tech pracuje ""slecna"") a koupili penzion, takze fakt potrebuje poradit...Kdyz ona furt ze on by s penezma nic neudelal~8~, je fakt naivni. Furt nechape, jak ho ta zenska muze chtit kdyz maji tri deti, no bere to podle sebe ze by tohle nikdy neudelala...

Uz mam skoro dopsano, jen uvod, zaver a reference, konecne.

v lete jsem objevila na Camden town nadhernou malou obuv, nedavno jsem je nasla na netu a koupila si tyhle kozacky
https://www.shoeembassy.com/woman/pandora-blues

tak snad budou tak pohodlne jak mokasiny a oxfordky, jsem nikdy nemela tak pohodlne boty.
Nutne potrebuju asi deset dalsich ~t~

Jo a doslo mi, ze dalsi tma je 5.1~a~ to se vracime, asi si dam extension,bo dalsi je az na konci unore..anebo se hecnu a napisu to pristi tyden..

Len 108740
29.11.2016 11:09:01
Noo, a jeste navic mi dosel ink v tiskarne a Amazon ma vyprodano, mozna dodavka az v sobotu~a~
Len 108740
29.11.2016 10:56:13
Kdy jedete na Kanary?

Stromecek bezva, D zadny nechce, takze nas ceka vyzdoba az v CR. Ono taky se stenetem by to nebyl nejlepsi napad~t~ Dneska prijde crate a jine drobnosti, D uklizi a porad odstranuje mozne nebezpecne predmety.

Snazim se ucit, ale porad mi do toho neco leze. Vcera jsem byla skoro hodinu na telefonu kvuli student loan, jaksi to bylo "nekde" zalozene, nebylo to v systemu. Dneska jsem to kontrolovala, uz to v systemu bylo, ale byl tam to-do-list a tam bylo, ze mam poslat ID~8~ To jsem posilala s application, pred osmi tydny, pred sesti tydny mi to prislo zpet. Takze jsem tam zase volala, maji tam sileneho robota a dostat se pres nej k zivemu cloveku je umeni. No, vyrizeno, cekam, co se tam objevi zitra~a~

Otazka: Write an essay of 1000 words outlining your understanding of development in relation to different discourses of development, based on your studies of Part 1. Takze straightforward, akorat to vsechno precist a nejak smrsknout do 1000 slov~8~

Myslim, ze koupit auto nebo dum ji klidne muze, ma firmu, ne? Nebo je zamestnanec? Mel nejaky majetek pred svatbou, ze jo? S tim si muze delat, co chce~d~ Fakt by to chtelo pravnika~6~

babiki 4116
29.11.2016 10:21:57
Len a jakou mass otazku? promin, jestli uz jsi to psala, mne uplne hrabe, mam tak zive sny rozhovoru s mamou a segrama ze nevim co je skutecnost a co ne ~8~

no prave, oskubani zkusi urcite,furt rikam segre at zajde za pravnikem jen zjistit na co ma narok atd;kdyby neco, ale nechce...ja treba nevim jestli je mozne aby ji kupoval auto atd? M.rika ze v JAR to nejde, ze to jsou ""rodinne"" penize, ale v CR je mozne asi vsechno...

u nas je zima dnes, namraza a humus...tak CR ti snad vyjde..

furt nemam dopsano a deadline dnes~a~

nemam darky sebou na Kanary, nemam nic, jsem totalne disorganised..ale mame stromecek~t~, M.kupoval novy a deti hned nazdobily, tak aspon v tom mam klid

no, jdu psat, jsem fakt ostuda

Len 108740
28.11.2016 14:33:38
To je fakt, Y1 se nepocita, musis jen projit, da se to trochu osidit.

Ja se ucim, je toho hodne a hlavne si nemuzu vybrat, jak pojmu psani~l~ Chtela bych to do tydne napsat, i kdyz mam termin az 14., protoze za osm dni jedeme pro stene a pak tu bude blazinec~l~

Dik~x~ Jo, ja si to uziju, budu mit mnohem vetsi klid. Doufam, ze bude pekna zima, nutne potrebuju tu zmenu rocniho obdobi.

No, prave, profesionalka hadr. Snad mu to dojde brzy. Ono, kdyby se rozvedli a on zustal s touhle cundou, tak se stoprocentne bude snazit oskubat jak tvoji sestru, tak deti, donuti ho prepsat majetek atd. Drzim palce, at se ji zbavi, tohle je fakt hnusna situace z mnoha duvodu~:(~x~
babiki 4116
28.11.2016 11:03:26
Len dik, segra mi to taky rikala at nekazim dovolenou, ale pro me ta predstava ze bude na Vanoce sama je proste hrozna ~n~

Vanoce si bez D.uzijes, na divne se vyser ~x~ aspon se pak na nej budes tesit~t~. M.ted casto spi v office a tesime se pak na sebe jak pubertaci, je to fajn, a nemusim varit slozite jidla~t~

Ja se s tou TMA furt seru ~o~~q~ rikam si ze potrebuju jen projit, ale psat uplne hovadiny taky nejde..pry min.rok spoustu lidi nekolik TMA vynechali, bo vedeli ze musi jen projit a nikam se Year 1 nepocita~e~

jj, zenska je husta, a on takovy blb takhle naletet profesionalce~a~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 49679  [Dalších 49529 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.