| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v UK

Maminky v UK - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 49679  [Dalších 49539 >>]
Len 108740
13.12.2016 18:38:24
Mam dopsano~z~ Teda, jeste mi chybi zaver, reference a pak nejake hnusne sebehodnoceni, ale to nejslozitejsi uz mam, jsem se fakt bala, ze nenapisu ani tech 1000 slov~f~
Len 108740
11.12.2016 17:02:55
~3~ Neco noveho?

Mne se blizi deadline, uz skoro pisu a furt si nejsem jista, co zahrnout a co vynechat. Ufff. Jesteze mam ucebnici z TD223, to mi hodne ulehcuje zivot, porad je na ni odkazovano a jsou z ni uryvky v online materialech, klidne cteni na tri hodiny, nejde to vytisknout, musi se to cist z pocitace.

No a do toho mame stene. Je naprosto uzasna, nebojacna, aktivni a ja budu nakonec rada, ze 20. odjedem a odpocinu si od ni~t~ Jsem zapomnela jak narocne je mit stene. A to naprosto zvlada zachod, chodi ven, zadne nehody, uz slysi na jmeno a spi klidne celou noc. Ale kdyz je vzhuru, tak nejde ji spustit z oci, je hrozne malicka, porad hrozi, ze na ni nekdo slapne, ze se nastvou kocouri, ktere neustale honi a tak. Deti jsou ovsem unesene a skoro nejdou ani na pocitac, kdyz je vzhuru~t~

Se sestrou neco noveho? Uz se tesis do tepla?~x~ Ja se tesim do zimy a na rodinu, fakt hodne.
Len 108740
1.12.2016 20:10:20
Dnesek jsem stravila na ucenim, uplne se mi z toho toci hlava, ale asi uz vim, jak na to. Jsem zvedava, kdy se mi to podari napsat. No a ted mam pekny bolehlav, jak furt koukam do monitoru~a~

Od deti jsem dneska dostala sprda, zapomnela jsem koupit adventni kalendare~8~ Tak musim zitra.
Len 108740
30.11.2016 17:03:18
Antiko pres Dr. Fox nebo The Online Clinic, jde to jednoduse. Nejvic me vytocilo, jak mi sestra neverila, ze mam ty bolaky z toho. Stiznost jsem podala a pak jsem se na ne vybodla, nemam chut chodit kazdy pul rok skemrat, aby na mne utratili o 30p vic.

Esprit ma krasny hodinky. Jsem si vzpomela, dostala jsem od nasich po narozeni maleho Anne Klein hodinky a nejen, ze byly moc hezke, ale dlouuuuho fungovaly.

Mne je z kafe prave taky blbe, pokud mam depku, nepohodu nebo nejakou nemoc. Je to takovy barometr zdravi~:-D

babiki 4116
30.11.2016 14:34:55
to je prca k vsemu cemu se clovek donuti kvuli pejska~t~

no, Esprit je jedina znacka co me napadla~t~

pry je mu z kafe ted blbe...jako ja jim taky rikam ze hlavni darek je dovolena...ale vubec nic nedat nejde

pres co si kupujes antiko? to jsem vubec nevedela ze jde...
na email zadna odpoved, se mi ulevilo ze mam od nich pokoj
Len 108740
30.11.2016 14:22:52
No, dneska lip, i kdyz beham na zachod~a~ Ale najedla jsem se, tak dobry.

Vanocni darky, u nas je darek pes a pak uz budou jen malickosti. D chce novy hard drive, deti dostanou dost mekkych darku a asi nejakou hru na xbox + knizky. S panenkami si E hrala malo a ted uz teda vubec. Vubec neni jako ja~l~~:-D

Hodinky netusim. E ted dostala k narozeninam hodinky od mamky a miluje je. Ja si koupila pred par lety Esprit hodinky a jaksi neprezily dest!~8~ Ted zadne nenosim.

Ja kafe piju stridave podle toho, jak se citim. Treba je to zatezi, ze ho ted nepije. Ja ho nepila celou minulou zimu, fakt vubec.

Nooo, to je neco s pull ups~4~ Oni setri uplne nesmyslne. Ja si takhle uz leta kupuju HA na internetu, protoze moji mi odmitli dat, ze pry stoji o 10p na mesic vic nez ta, kterou mi nabidli jako nahradu~4~ Udajne uplne stejne slozeni, pritom mi na obliceji po deseti dnech naskakaly obri bedary, fakt veliky~a~ Takze holt jednou za pul roku me to stoji £30.

Musim pochvalit D, ze kvuli psovi uplne a totalne uklidil loznici a pokracuje detskym pokojem, vyhazujeme 3/4 veci, uzasny pocit~t~ Uz mame nahore hezky pripravenou crate, deti nadsene~:-D
babiki 4116
30.11.2016 10:38:06
Len, jak se citis?

jsem se tak tesila ze budu mit dnes klid a rano dorazil plasterer~q~~n~

Prosim te nevis znacky hodinek pro zenske? chci koupit mamce a vubec vubec vubec se v tom nevyznam, hodinky jsem v zivot nenosila. Nejaky mid range.

Prave jsem napsala hnusny email na incontinence services, at nas struck off...Nekolik stiznosti trvalo nez dodavali pull ups ktere malemu sedi, a ted mi necha voicemail ze uz pull ups nedavaji a ze poslala sample novy produkt...a to je prosim obrovska vlozka tera se dava do sitovanych kalhotek (podobne jako kdysi v CR po porodu) ~a~~8~, to bych dala mozna tak cloveku v komatu. Kalhotky se maji prat ~o~ tak ati si trhnou, stejne potrebuje jen na noc. Kreteni s jejich cost cutting.

Nemuzu prijit na to, co koupit M., a to bude mit i narozky...nevim jeslti jsem ti rekla ze uz nekolk mesicu nepije vubec kafe??? takze kafe masina sedi ladem vetsinou, bych ho picla. Mamka rikala at mu koupim pivo v sudu s pumpou, ze mozna prestane chlastat pivo~t~
kdyz on si vsechno koupi co chce...

Jake mas darky vymyslene? Emma ma taky i narozky, koupila jsem nejakou velkou panenku na jeji vek, cenu radsi rychle zapomenu...

Len 108740
29.11.2016 15:07:43
Dik, jj, to ona ma od narozeni, takovy hodne jasny. Malej ma taky krasny oci uuuuplne jine barvy~t~~t~

Ja ani nevim, jestli tu neco lita, ale je mi docela blbe a zaludek boli uplne stejne jako kdyz jsem to mela minule~a~ Alespon zhubnu~t~
babiki 4116
29.11.2016 14:55:26
jeeee je fakt nadherny, a mala jak vyrostla, ty brdo, ma nadherne oci (mala)~s~
Len 108740
29.11.2016 14:49:49
Fotku psiho mimina? Mam, z minuleho tydne. Poslu na mail~;)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 49679  [Dalších 49539 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.