| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v UK

Maminky v UK - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 49679  [Dalších 49509 >>]
Gigi 134129
8.11.2016 9:27:18
Mám tu queen size a je to šířka 120 cm, prostě jeden a půl lůžko. King by tuším měla být 160 a superking 200 cm. Nemají u toho objednávání i centimetry?
Len 108740
8.11.2016 9:20:18
Kopretinko, king size je 150x200 a superking je 180x200. Urcite o dost mensi nez v US nebo v Evrope.
Len 108740
6.11.2016 21:12:10
Hlasim totalni marodov, malej i ja, E se drzi, D dobral atb a ma neco jineho ted, nejspis jsem to dostala od nej, jenze to vypada, ze to leze zase dolu, hluboko v krku a prudusky~l~ A to zdrave a vitaminove jim, maminka by mela radost.

Ze skoly mam cim dal vetsi hruzu~t~ Hlavne z reflective wall, to je strasny, nesnasim to!!! Zitra tam musim neco napsat, dneska jsem si to tak nejak sesumirovala a jdu na druhy tyden, az zitra napisu ten zapis.

Doufam, ze jste si uzili vikend a jste zdravi!~x~~x~
Len 108740
3.11.2016 17:15:26
Nevim, nestve me nic, jen mi prijde takova odmerena a trochu neosobni. Ale ted jsem cetla forum a trochu lepsi, tak uvidim. A ten online tutorial taky nebyl nejhorsi.

Teeeeda, tahle sestra, jo?!~7~~6~ To je hnusny, ach jo, to me mrzi, takove obraty, jaky zazila, maji mit jen dobry konec~:(. A to takhle najednou, nebo byly nejake problemy?

Jo, tak takhle uklizi D taky. Ovsem ted nedela nic, protoze ve Walesu s antibiotikama chytil jeste neco dalsiho, v noci mel desnou horecku a je mu blbe. Ja dneska teda taky neuklizim, ucim se.

babiki 4116
3.11.2016 16:09:22
maly konecne ve skole~R^ dnes jsem se fakt jen valela~f~

co te stve na tutorce presne?

170 ma ""maly"" ~8~, navstevy jsou na uklid nejlepsi ~t~
M.zacal ""uklizet"" shed, v pulce se na to vykaslal, takze mame po zahrade stare kufry, policky, pocitac atdatd, ja bych hp zabila~q~ zitra to vsechno nastrkam zpatky

u nas ok, ale u segry silenosti~n~ jeji manzel se odstehoval za milenkou ~q~ o nicem netusila..vubec nevi co bude, je chudak uplne mimo, preziva na lecich..me se nechce verit ze takhle ta pohadka konci, te mala ma teprv rok..takze neustale volam obou segram, mamce, resime, no stres pro vsechny.segra zhubla 10 kg za par dnu, ach jo.

Len 108740
2.11.2016 22:12:02
Tak cooo? Doufam, ze pokracuji libanky~x~ Co TMA??

Ja mela dnes prvni online tutorial, porad mam z tutorky divne pocity~l~ 19. jdu na tutorial do Londyna, snad to bude lepsi. Tutor groups nejsou delany podle oblasti, mam spoluzaky ze Skotska a par z NATO v Lucembursku~t~

Pristi tyden prijede mamka, tak mam alespon impuls k uklizeni, vytridila jsem detem veci, mladej strasne vyrostl, uz ma urcite metr sedmdesat, kupovala jsem mu uz panske ponozky a musime vyrazit na nakup obleceni.

Len 108740
25.10.2016 19:16:41
Ty jo, deset dni, to vydrzel dost dlouho~6~ Ale je skvele, ze spolupracuje a snazi se a taky, ze to pomaha, snad to zabere dlouhodobe, pak uz to budou u vas jen sama pozitiva a socialni jistoty~:-D~R^ No a ted k tomu ty nove libanky, to je super, at to vydrzi co nejdyl~x~

Joo, to verim, ze i v dalsim dome neco pristavi. Ja se takhle upinam k nemovitostem a mistum dost odmalinka, nejsem typ, ktery by se umel stehovat z jednoho do druheho a hlavne spokojene bydlet v najmu. Njn, co nadelam, jesteze aspon v jedne zemi mam sve vlastni.

Ta skola to fakt oznamila takhle tesne pred??~8~ To je docela sila. Nam tentokrat prazniny neprodluzuji, ale obe skoly si prskly volne dny do pulky listopadu~d~

V mem okoli byl takhle zlomovy minuly rok, letos tak nejak na partnerskych frontach klid.
babiki 4116
25.10.2016 18:49:07
Chudak, ale myslim ze do nedele bude fit ...aspon to nechytite ~f~

Mam skoro pulku strasnych kecu...jo a min.tyden maleho skola jen tak oznamila ze jdou zpatky az pristi ctvrtek ~e~

No, tohle je prvni barak ke kteremu mam vazbu, asi i proto ze ho zcasti ""postavil"" M., a on pry ze dostavi dalsi ~t~

Jinak jsou asi skvrny na mesici, psaly mi 2 kamosky z CR ze se rozvadi a segra vola kazdy vecer ze maji krizi...

Co jsem psala min. tyden tady jeste rozohnena ve zkratce:M. jsem rekla pred 2 tydny at odejde, byl pryc 10 dnu, myslim ze mu
sokova terapie prospela, souhlasil s tim counselling a dokonce bude chodit i zvlast v Londyne, nasla jsem fakt
heavy duty terapeuta ktery dela i traumata z detstvi; bo ja jsem presvedecena ze to jsou ty underlying
issues ktere on nikdy neresil.

No, tech 10 dni bylo peklo i pro mne, tak jsem si aspon uvedomila jak ho mam furt rada a ted jsme jak novomanzele (uvidime na jak dlouho).
Len 108740
25.10.2016 18:30:22
D ma anginu~8~ Vzhledem k tomu, ze ma jet v nedeli fotit do Walesu a mezi tim ma nejake shoots v Londyne, tak nic moc nacasovani. To uz jsou druhy atb v tomhle roce.
Len 108740
25.10.2016 15:28:15
~t~~t~ Jo, ja mam taky vazbu na domy a v CR na pozemek (a na chatu), tam fakt chci jednou bydlet~l~ Uplne nejradsi bych nekde zakotvila natrvalo a v necem, co bude moje, protoze mam velky problem investovat citove i financne do neceho, co moje neni.

Hlavne pozor na cizi zdroje a citace, v tom level 1 jsem furt dostavala za usi za to, ze necituju jen OU materialy~:-D A radsi moc nefilozofuj~t~
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 49679  [Dalších 49509 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.