| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v UK

Maminky v UK - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 49679  [Dalších 49499 >>]
babiki 4116
25.10.2016 15:21:52
ale, simple descriptive essay a ja se motam v definicich a filosofickych uvahach, asi se k tomu vratim ve ctvrtek az semi v hlave rozjasni ~a~

ja jsem se ani moc nedivala na skoly pro E. a K, vsak si budou muset dojet v nejhorsim, me fakt desi maly...
ze jsem si nemohla vzit nekoho normalniho kdo furt nevymysli zmeny a nejde z extremu do extremu ~o~ ja ted nas dum miluju a on to vubec nechape ze mam na nej vazbu, jeho desi myslenka ze nekde bude az ""do smrti"", jsem si mela vzit traveller~o~

Len 108740
25.10.2016 15:15:01
Tady se taky stavi, nechapu, kam maji ty deti chodit do skol a kde maji parkovat novi obyvatele sva auta~l~ Ovsem regenerace high street, na tu se tu kasle. Je desna. No a ceny samozrejme rostou porad, pred dvanacti lety byl nas dum zhruba za 50% soucasne castky.

Pis pis pis~x~ Pak mi to posli. Ufff, uplne se desim toho, ze za mesic budu psat ja~t~ Jesteze mam jen tri TMA.

Co komplikujes?
babiki 4116
25.10.2016 15:02:39
jezis ja to pisu uplne blbe, vsechno komplikuju ~o~
babiki 4116
25.10.2016 14:43:58
ty brdo, to je rozdil proti vam...no, ted se tam vsude stavi, regenerace high street a spousta lidi se stehuje, takze ceny polezou furt...

ja potrebuju psat a ne cumet na rightmove ~o~

no jo no, vsak Essex prizvuk taky nic moc ~t~~t~

Len 108740
25.10.2016 14:26:40
Tohle:

http://www.rightmove.co.uk/house-prices/detailMatching.html?prop=47174932&sale=74703843&country=england

je cena jako za nas (vcetne slevy), je mnohem vetsi, musel by se predelat, protoze s takovou kuchyni bych zit nemohla, ale jako za tu cenu~8~ Asi se taky prestehujeme do Suttonu~t~
Len 108740
25.10.2016 14:18:58
Ty brdo. Tak ted jsem na tom Sutton odkazu zabrousila na prodane nemovitosti, kde je i historie te urcite nemovitosti, za kolik byla prodana v minulosti. V roce 1995 dum za 88k, v roce 2016 za 420k~l~ Platy samozrejme ani nahodou takhle nevzrostly, znam teda hladinu tak od roku 2000, ale to je jen pet let pote a jestli byly o deset procent nizsi nez ted, tak je to moc.
Len 108740
25.10.2016 14:08:51
No prave, postBrexit, proto vubec nepocitam, ze bych neco kupovala. I kdyz ted, jak pada libra, tak mi hezky roste vyse depositu~t~ Jenze nebudou jobs a nebudou prachy a vubec. Nakonec budu rada, ze mam kam utect do CR~t~

Zase north nema tolik prostoru, south je takovy otevrenejsi. Prizvuk desny, ale tady se zase mluvi jak v Eastenders, to mas jedno~t~ Nastesti mi to deti nechytaji, u E jsme to museli jeden cas opravovat, D je na prizvuky haklivy~t~

My tu walk-in nemame, musel do Edgware. Pak musime nakoupit, vecne problemy s jednim autem a jednim ridicem.
babiki 4116
25.10.2016 13:58:00
primy vlak, jo, toz to jsou dalsi body k plusu...
ty brdo, proc je u vas tak draho?? teda ne ze bych nepreferovala north nebo east, south mi byl vzdy nesympaticky,ten nechutny prizvuk ~l~ mimochodem me pobavilo, chtela jsem Brixton, bo tam jsou paradni kluby a ten uz je moc drahy ~t~, gentrification je sfina ~:-D

do toho prvniho by se dalo hned nastehovat, tolik skrini na anglicky barak...

ty brdo pry 2 litry za jezevcika ~t~~8~

chudak D., at to nechytnete ~6~ u nas uzasne walk in centre zavreli ~l~

vis co bude prdel?ze se prestehujeme a pak pujde ekonomicka postBrexit do prdele a my v nim budeme zase taky..proto trvam ze si nechame tenhle dum...M.tvrdi ze jeho klientela neni ovlivnena vykyvy normalnich lidi, no ale nevim, nevim~a~ kazdopadne druha moznost je rozvod, tak to musim risknout, zjistila jsem za sama zatim byt nechci~t~

Len 108740
25.10.2016 13:50:46
Krasny~R^ Do Suttonu nam jede primy vlak~:-D Toooolik prostoru, to je uzasny!
Len 108740
25.10.2016 13:49:05
Ten je dobrej~R^ Zepredu teda nic moc, ale velky a da se jeste zvetsit, zahrada dobra~R^ A Merton super, budete mit blizko k jelenum~t~ (Richmond Park). Terraced bych klidne brala, pokud je dost velky, i kdyz samozrejme samostatne stojici je nejlepsi.

U nas stoji okolo 750k vsechny ty rohove byvale council (pokud teda kupujes udelany a ne nejaky vybydleny, ty jsou i za 500), zdaleka nejsou tak velky jako ten ve tvem odkazu. Nechapu, proc je to tady tak drahy, ani metro az k nam nevede~l~

Po me vzdycky chteji obcanku v ceske bance, nevim, co by delali, kdybych ji nemela. Menila jsem ji pred par lety, pani za prepazkou se nad tim nijak nepozastavovala, asi je bezny, ze ji lide bydlici v cizine maji.

Mopsik je kolem tisicovky. Jezevcik kolem dvou~t~ V CR stoji s papirama nejakych 6000Kc, ale jelikoz se sem nesmi vozit stenata, tak jsme to vzdali.

D prave vyrazil do walk-in-clinic, nasi doktori uz maji na dnesek plno. Ma horecku a knedlik v krku, nemuze jist. Doufam, ze to nechytime~a~
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 49679  [Dalších 49499 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.