| babiki | 4116 |
|
|
25.10.2016 15:21:52
ale, simple descriptive essay a ja se motam v definicich a filosofickych uvahach, asi se k tomu vratim ve ctvrtek az semi v hlave rozjasni
![]() ja jsem se ani moc nedivala na skoly pro E. a K, vsak si budou muset dojet v nejhorsim, me fakt desi maly... ze jsem si nemohla vzit nekoho normalniho kdo furt nevymysli zmeny a nejde z extremu do extremu ja ted nas dum miluju a on to vubec nechape ze mam na nej vazbu, jeho desi myslenka ze nekde bude az ""do smrti"", jsem si mela vzit traveller![]() |
| Len | 108740 |
|
|
25.10.2016 15:15:01
Tady se taky stavi, nechapu, kam maji ty deti chodit do skol a kde maji parkovat novi obyvatele sva auta
Ovsem regenerace high street, na tu se tu kasle. Je desna. No a ceny samozrejme rostou porad, pred dvanacti lety byl nas dum zhruba za 50% soucasne castky.Pis pis pis Pak mi to posli. Ufff, uplne se desim toho, ze za mesic budu psat ja Jesteze mam jen tri TMA.Co komplikujes? |
| babiki | 4116 |
|
|
25.10.2016 15:02:39
jezis ja to pisu uplne blbe, vsechno komplikuju
![]() |
| babiki | 4116 |
|
|
25.10.2016 14:43:58
ty brdo, to je rozdil proti vam...no, ted se tam vsude stavi, regenerace high street a spousta lidi se stehuje, takze ceny polezou furt...
ja potrebuju psat a ne cumet na rightmove ![]() no jo no, vsak Essex prizvuk taky nic moc ![]() ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
25.10.2016 14:26:40
Tohle:
http://www.rightmove.co.uk/house-prices/detailMatching.html?prop=47174932&sale=74703843&country=england je cena jako za nas (vcetne slevy), je mnohem vetsi, musel by se predelat, protoze s takovou kuchyni bych zit nemohla, ale jako za tu cenu Asi se taky prestehujeme do Suttonu![]() |
| Len | 108740 |
|
|
25.10.2016 14:18:58
Ty brdo. Tak ted jsem na tom Sutton odkazu zabrousila na prodane nemovitosti, kde je i historie te urcite nemovitosti, za kolik byla prodana v minulosti. V roce 1995 dum za 88k, v roce 2016 za 420k
Platy samozrejme ani nahodou takhle nevzrostly, znam teda hladinu tak od roku 2000, ale to je jen pet let pote a jestli byly o deset procent nizsi nez ted, tak je to moc. |
| Len | 108740 |
|
|
25.10.2016 14:08:51
No prave, postBrexit, proto vubec nepocitam, ze bych neco kupovala. I kdyz ted, jak pada libra, tak mi hezky roste vyse depositu
Jenze nebudou jobs a nebudou prachy a vubec. Nakonec budu rada, ze mam kam utect do CR![]() Zase north nema tolik prostoru, south je takovy otevrenejsi. Prizvuk desny, ale tady se zase mluvi jak v Eastenders, to mas jedno Nastesti mi to deti nechytaji, u E jsme to museli jeden cas opravovat, D je na prizvuky haklivy![]() My tu walk-in nemame, musel do Edgware. Pak musime nakoupit, vecne problemy s jednim autem a jednim ridicem. |
| babiki | 4116 |
|
|
25.10.2016 13:58:00
primy vlak, jo, toz to jsou dalsi body k plusu...
ty brdo, proc je u vas tak draho?? teda ne ze bych nepreferovala north nebo east, south mi byl vzdy nesympaticky,ten nechutny prizvuk mimochodem me pobavilo, chtela jsem Brixton, bo tam jsou paradni kluby a ten uz je moc drahy , gentrification je sfina ![]() do toho prvniho by se dalo hned nastehovat, tolik skrini na anglicky barak... ty brdo pry 2 litry za jezevcika ![]() ![]() chudak D., at to nechytnete u nas uzasne walk in centre zavreli ![]() vis co bude prdel?ze se prestehujeme a pak pujde ekonomicka postBrexit do prdele a my v nim budeme zase taky..proto trvam ze si nechame tenhle dum...M.tvrdi ze jeho klientela neni ovlivnena vykyvy normalnich lidi, no ale nevim, nevim kazdopadne druha moznost je rozvod, tak to musim risknout, zjistila jsem za sama zatim byt nechci![]() |
| Len | 108740 |
|
|
25.10.2016 13:50:46
Krasny
Do Suttonu nam jede primy vlak Toooolik prostoru, to je uzasny! |
| Len | 108740 |
|
|
25.10.2016 13:49:05
Ten je dobrej
Zepredu teda nic moc, ale velky a da se jeste zvetsit, zahrada dobra A Merton super, budete mit blizko k jelenum (Richmond Park). Terraced bych klidne brala, pokud je dost velky, i kdyz samozrejme samostatne stojici je nejlepsi.U nas stoji okolo 750k vsechny ty rohove byvale council (pokud teda kupujes udelany a ne nejaky vybydleny, ty jsou i za 500), zdaleka nejsou tak velky jako ten ve tvem odkazu. Nechapu, proc je to tady tak drahy, ani metro az k nam nevede ![]() Po me vzdycky chteji obcanku v ceske bance, nevim, co by delali, kdybych ji nemela. Menila jsem ji pred par lety, pani za prepazkou se nad tim nijak nepozastavovala, asi je bezny, ze ji lide bydlici v cizine maji. Mopsik je kolem tisicovky. Jezevcik kolem dvou V CR stoji s papirama nejakych 6000Kc, ale jelikoz se sem nesmi vozit stenata, tak jsme to vzdali. D prave vyrazil do walk-in-clinic, nasi doktori uz maji na dnesek plno. Ma horecku a knedlik v krku, nemuze jist. Doufam, ze to nechytime ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.